IDÉN IS KERESIK A LEGSZÍVMELENGETŐBB KEZDEMÉNYEZÉSEKET!

A Teva Gyógyszergyár Zrt. azzal a céllal hirdette meg – a tavalyi évben először – az Emberarcú Egészségért díj pályázatát, hogy megtalálja és elismerje azokat az egészségügyi kezdeményezéseket, amelyek jelentősen hozzájárulnak a betegek életminőségének javításához. A tavaly első alkalommal meghirdetett Emberarcú Egészségért díjra 140 pályázat érkezett, így a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a vállalat ez évben is meghirdeti a pályázatot: a ezúttal 2023. szeptember 15-ig várják a nevezéseket az idei Emberarcú Egészségért díjakra.

 

A díjra ez alkalommal is bármely magánszemély, egészségügyi dolgozó, egészségügyi intézmény, civil vagy állami szervezet jelentkezhet, nem feltétel az egészségügyhöz kapcsolódó munkaviszony. Pályázni olyan önkéntes, segítségnyújtó és értékteremtő projektekkel lehet, amelyek már megvalósultak, és a 2022. január 1. és 2023. június 19. közötti időszakban már működtek, illetve jelenleg is működnek.

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. szeptember 15. éjfél. A részletes pályázati felhívás és pályázati űrlap itt érhető el:

www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert

 

A zsűri a kezdeményezés hasznossága, egyedisége, kreativitása, emberközelisége és fenntarthatósága szempontjából értékeli a beérkező pályázatokat, melyek közül Teva munkavállalói szavazzák meg a 4 nyertes kezdeményezést. Az „Emberarcú Egészségért díj 2023” eredményhirdetésére és a díjak ünnepélyes keretek között történő átadására 2023. novemberében kerül sor. A győztes pályázatok nyereménye egyenként bruttó 1.000.000 forint, a döntős pályázatok pedig bruttó 100.000 forint díjazásban részesülnek.