akupunktúra
Kramer Ágnes

Bemutatkozás

Kramer Ágnes
Természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus,
Acu-tape terapeuta, Paleolit konzultáns és étkezési tanácsadó
Oriolus-Med Gyógyközpont
Budapest, 1063 Bajnok u. 13.
A hagyományos kínai orvoslás (HKO) a szelíd gyógymódok közé tartozik, nem alkalmaz olyan technikákat és beavatkozásokat, amelyek káros mellékhatásokkal járnak, elsősorban a testi és lelki egyensúly megteremtésére törekszik.
Módszereim a fülakupunktúra, elektroakupunktúra, gyógynövényterápia, táplálkozásterápia, Bach virágterápia, Schüssler-só terápia, speciális akupunktúrás pontok kezelése Park Je-Wou szerint kézen, lábon, fülön, Acu-tape terápia.
Ezek segítségével sok betegség gyógyítható:
Szer és nem szerfüggő addikciók, szorongások, stressz, feszültség, depresszió, emésztési problémák, ízületi és izomfájdalmak, gyulladások.
Számos civilizációs betegség, mint pl. a metabolikus szindróma, túlsúly, inzulin rezisztencia, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegségek, hormonbetegségek, köszvény, allergia, az IBS, szervezet szintű gyulladások, autoimmunbetegségek, termékenységi problémák, klimax, PMS, PCOS.
Felülvizsgálom eddigi leleteit, számítógépes állapot felmérést készítek, megbeszéljük életviteli szokásait és személyre szabott egyedi terápiás tervet készítek. Célom nemcsak a tünetek megszüntetése, hanem a kiváltó okok felkutatása és azok kezelése is.

Specialitás

A természetgyógyászat az egész embert tartja szem előtt, holisztikusan vizsgálja, ebből adódóan a megoldásokat is így keresi. Specialitás: a táplálkozással összefüggő állapotok és betegségek, - túlsúly, pajzsmirigy problémák, hormon egyensúly tanácsadás - és ezek kiegészítő terápiája. Acu-tape alkalmazási területek: -Hegek, véraláfutások, duzzanatok, ödémák -Várandósoknál az első trimeszter után a gerinc tehermentesítése -Sportsérülés, ficam, húzódás, rándulás, izomsérülések, kopás, izomgörcsök, -Ízületi instabilitás-, mozgásbeszűkülés -Fájdalmas és gyulladásos tünetek (tenisz-, és golfkönyök) -Idegbántalmak -Műtét utáni rehabilitáció, nyirokkeringés serkentése -Egyéb fájdalmak kezelése Állapotfelmérő módszerek: Prognos® - egy orvos-technológiai rendszer mely óriási áttörést hozott a gyógyításban. A Mars 500 program részeként, az űrkutatásban fejlesztették ki. 24 akupunktúrás ponton keresztül méri a test egészének egészségi állapotát. A mért eredmények egyedülálló módon megmutatják a szervi és lelki problémák közötti összefüggéseket és prognosztizálják a jövőben várható problémák kialakulását is. A 21.sz. egészségtudatos, preventív szemléletű emberének elengedhetetlen eszköze, melyet Európában sok helyen alkalmaznak. Kardivar® szív-vizsgálat Stressz és stressz tűrőképesség, a szervezet tartalékainak, a szív-keringés és a vegetatív idegrendszer állapotának felmérése, vizsgálata (Heart Rate Variability/HRV). HeartVue® szív-vizsgálat Non-invazív, azaz vér nélküli, gyors módszer a szív egyedi vizsgálatára. Monitorozza a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével. A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához. 2006: Meridián- Diagnosztika és terápia, Akupunktúra és TCM a PROGNOS® rendszerrel, szervezetbarát anyagok vizsgálata 2009: paleolit étkezési tanácsadó Nadzsal Screeneing, (USA) Fülakupunktúrás addiktológus Speciális akupunktúrás pontok kezelése Park Je-Wou szerint: kézen, lábon, fülön Acu-Tape terapeuta Tagságok: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Magyar Evolúciós Orvostudományi Társaság
Asset 3Orvos kiskártya
akupunktúra
Kramer Ágnes

Kérdezzen orvosától!