bőrgyógyászat,csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Körmendy Miklós

Bemutatkozás

Dr. Körmendy Miklós bőrgyógyász-kozmetológus, gyermekbőrgyógyász vagyok. 1980-ban szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen „summa cum laude” minősítéssel.
Orvosi munkámat gyermekgyógyászként kezdtem a Heim Pál Gyermekkórházban. A gyermekgyógyász szakvizsga után bőrgyógyász – kozmetológus szakvizsgát szereztem. Jelenleg a Szent Imre Kórház bőrgyógyász főorvosaként dolgozom, emellett a FirstMed Centers (Amerikai Klinika) bőrgyógyász konziliáriusa vagyok. Szakértőként számos kozmetikai és gyógyszercég munkáját segítem. A hazai és a külföldi bőrgyógyász kongresszusok rendszeres résztvevője és előadója vagyok.
1991 óta van magánrendelésem. Az évek folyamán számos hazai és külföldi továbbképzésen vettem részt, többek között a berlini, a stockholmi és a londoni Bőrklinikán. 1992 óta folyamatosan részt veszek a müncheni Bőrklinika továbbképző tanfolyamán.

Specialitás

Botox kezelés, bőrgyógyász, gyermekbőrgyógyász magánrendelés. Túlzott izzadás megszüntetése Botox injekcióval. Arcfiatalítás, ránctalanítás lézerkezelés, kémiai hámlasztás, mikrodermabrázió, orvosi mezoterápia, hyaluronsavas ráncfeltöltés. Orvosi hajgyógyászat, körömgomba, körömbetegségek gyógyítása. Atópiás dermatitis kezelése, szemölcseltávolítás fájdalom nélkül. Számítógépes anyajegyvizsgálat, bőrrák- és melanoma-szűrés.
bőrgyógyászat,csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Körmendy Miklós

Kérdezzen orvosától!