Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Komárom-Esztergom | Szent Borbála Kórház

Cím: 2800 Tatabánya, Dózsa György u. 77.
Telefon: +36-34-515-488
E-mail: sttitkar@tatabanyakorhaz.hu
Web: http://www.tatabanyakorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 4,66

Értékelések

Lala8 (52 éves férfi) Tatabánya, 1 kórház értékelés | időpont: 2020. október 7. 14:05

Pozitívum: Két hete péntek este kerültem be a traumatológiai osztályra egy Achilles-ín szakadással. Még aznap éjjel meg is műtöttek.Köszönet érte Dr Seres Zoltánnak . Akiről csak jó véleményt lehet írni,ide értve mind szakmai mint emberi tulajdonságát.Továbbá az osztályon dolgozó nővérek kedvességét és odafigyelését is külön ki kell emelni! Köszönöm!
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,67

Tim99 (22 éves nő) Tatabánya, 1 kórház értékelés | időpont: 2020. augusztus 26. 11:30

Pozitívum: Nincs
Negatívum: A magatartás amit néhány orvos, nővér és asszisztens megenged magának a betegekkel szemben botrányos és elfogadhatatlan! Az empátia és az emberség teljes hiánya süt róluk!
Édesanyámnak többször jelentkező súlyos nőgyógyászati probléma miatt kellett bemennie. Ha a szakrendeléshez fordul, elhajtják, mondván időpontot kell kérni, de időpontot is hónapokkal később adnak. A láthatóan rossz állapotban lévő elesett betegekkel szembeni kioktató és arrogáns stílus az asszisztensektől felháborító! Mindössze segítséget szerettünk volna kérni, mivel baj volt!
Amikor mentő lett hívva szintén ez miatt a probléma miatt, mert már olyan gyenge volt hogy alig bírt volna a saját lábán bemenni és teljesen kétségbe volt esve, az orvos hazugnak és ingyenélőnek nevezte, illetve azt mondta neki, hogy ha minden beteg ezt csinálná felborulna a rendszer.. ( persze mert akkor dolgozni kellene és foglalkozni a betegekkel...). Felmerül a kérdés hogy az ilyen emberek miért mennek egészségügybe dolgozni. Elképszető hogy ha valami baja van az embernek és tanácstalan, akkor is így bánnak vele.. mint egy ronggyal. Ha azzal van baja, hogy a kórházban segítséget kérő ember nem fizet külön (mert hiszen fizeti a Társadalom biztosítást), miért dolgozik a kórházban, akkor tartson csak magánrendelést. Számomra hihetetlen hogy mostmár az orvosok többsége nem kötelességtudtaból hanem pénzért gyógyít, de anélkül még szóba se áll az beteggel, emberszámba sem veszi (tisztelet a kivételnek). Ha bárkinek bármi baja van jobb meggondolni hova menjen, mert itt biztosan nem fog kapni normális segítséget!
Nyilván értem hogy nem egy beteg van a kórházban, de gondolom nem csak egy emberrel bánnak így.
Egyesnél rosszabb értékelést sajnos nem lehet adni.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Pál68 (52 éves férfi) Külföld, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. május 28. 9:59

Pozitívum: Azért nem volt kivétel nélkül mindenki bunkó, és a kapura még nem tették ki az "Arbeit macht frei" feliratot.
Negatívum: Sajnos az 1-esnél rosszabb értékelés nincs, ezért kénytelen vagyok legalább ennyit adni.

Az elesettebb betegekkel szembeni kioktató, olykor arrogáns hangnem az ápolónők részéről. A komfort szinte teljes hiánya, zsúfolt kórtermek.

Három éve a sebészeten jártam, ambuláns műtéten. Jelentéktelen apróság volt, egy sérülés okozta apró, de rossz helyen lévén zavaró csomó a bőr alatt, az ujjamon. Szerintem a műtét nem lehet bonyolultabb egy átlagos fogászati kezelésnél (gondoltam én), de nem így a szaksebész! Szerinte nem elég a helyi érzéstelenítés, le kell zsibbasztani az egész kart hónaljból, stb... Kb. akkora felhajtás, mintha legalább egy májátültetés lenne. Előtte persze egy alapos kivizsgálás mindenből. Még jó, hogy gyomor- és vastagbéltükrözésre nem küldött! Aztán a végén megoperálta a kezem másik oldalát, úgy, hogy a csomóhoz hozzá sem nyúlt, ott hagyta!!! Szerveztem egy újabb műtétet Pesten, a Fiumei úton, ott pontosan úgy csinálták, ahogy eredetileg képzeltem, húsz perc alatt kikapták helyi érzéstelenítésben.
Nemrég a belgyógyászaton voltam bent kb. 25 órát, aztán a saját felelősségemre ott hagytam őket. Egy héten belül simán kinyírtak volna, ha ott maradok! Mentő vitt be, súlyos trombózissal. Orvos a felvételkor nézett rám, aztán 24 órán keresztül nem is láttam. Az egész bent töltött idő alatt két órát tudtam aludni.

Hazamenekültem.

Az ellenségemnek nem kívánom, hogy ide kerüljön!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

97Petra (23 éves nő) Tatabánya, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. március 18. 20:42

Pozitívum: A vérvétel kifejezetten professzionális módon történik, az izotóplabor recepciósai és a röntgen személyzete kedvesen bánnak a betegekkel.
Negatívum: A betegfelvételi irodán nem igazán figyelnek oda arra, mit csinálnak. Pajzsmirigy izotópos vizsgálatra kapott beutalóval, 17 évesen a felnőtt laborba kaptam időpontot, ahol nem vizsgálhatnak, hiszen még nem vagyok nagykorú. Mindezt úgy sikerült a pult mögött ülő hölgynek, hogy a kezében volt a személyim, a lakcímkártyám, a TAJ-kártyám és a beutalóm, amik közül legalább három tartalmazza a születési dátumomat. Ha telefonon kértem volna időpontot, még megérteném, hogy nem tudja, de mivel személyesen jelentem meg és nyomtam a kezébe az irataimat, elég rosszul esik, hogy egy napot el kellett pocsékolnom, és hogy még két hónapot várhatok, hogy esetleg kiderítsék, mi a bajom.
Kiszolgálás: 1,0
Komfort: 0,5
Szakértelem: 1,0
Átlag: 0,83

Wicuska60 (60 éves nő) Tatabánya, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. október 25. 13:24

Pozitívum: nincs
Negatívum: Egy időpontot ado emberke ne akarja a beküldő orvost felül birálni. Ma 2013.10.25 mentem RTG-re mert nagyon fáj a csipöm alig birok a jobb lábamra rá állni a körzetiorvosom SÜRGÖSSÉGGEL kérte a vizsgálatot, amit az ablak mögött ülö hölgy felülbirált mondván csipő rtg nem lehet sürgös. Kérdem Én egy idöpontott osztogato ember hogy jönn ahoz hogy egy orvost felűl biráljon. A pofátlanság teteje amit ezek a senkiházik müvelnek...
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,67

 1. Pánikbetegség
  összesen 120 kórtörténet, legújabb: Kittipang00
 2. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (15 db), legújabb: Ferenc81
 2. Szent Borbála Kórház
  (48 db), legújabb: Lala8