Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház

Cím: 1204 Budapest, Köves út 1.
Telefon: +36-1-289 6200
E-mail:
Web: http://www.jahndelpest.hu/
Értékelések átlaga: 5,30

Értékelések

Bobus82 (38 éves nő) Budapest, 3 kórház értékelés | időpont: 2013. október 23. 16:05

Pozitívum: A szülészetét volt szerencsém a kórháznak többször is igénybe venni. Dr. Fekete Károly szülész-nőgyógyász nagyon kedves, tájékoztat, és nem csak hogy elvégzi amunkáját, de még másnap is megnézi a nála szült betegeket. Szülésznőként Pálinkó Eta egy angyali teremtés, sajnos őt csak a 3 szülésemnél ismertem meg, Mert ez az utolsó szülésem neki köszönhetően a leg tökéletesebbre sikerült... ez volt a legszebb és legemlékezetesebb. Ők nagyon jók, a többi dolgozóról már nincs ilyen felhőtlen élményem, de szerencsére nem hetekig vendégeskedtem a kórházban.
Negatívum: Van egy két nővér, aki nem túl kedves, sem nem segítőkész. Szegény szobatársam első babával, úgy lehurrogta a nővére, mikor segítséget kért a szoptatáshoz, hogy nekem kellett rászólnom hogy fogja már vissza magát, szegény frissen sült anyuka meg ott sírt, , hogy biztos Ő a hibás, és hogy rosszul szoptat. Egyszer rám is rámförmedtek, azt hiszem a 2-3 napon. Akkor már javában volt tejcsim, de a mérésnél nem mértek semmit, bejött a nővér és leüvöltött hogy ha nincs tejem kérjek pótlást, és ne éheztessem a ygerekemet, onnantól minden etetésnélmegmértem Zsebit, aki 80-100 ml tejet evett..... még hogy éheztetem, már 2 éves és még mindig szopik, de ez nem az Ő érdemük, hanem a normális és kedves szülésznőé!!!
Kiszolgálás: 4,0
Komfort: 4,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,33

yinyang (51 éves nő) Budapest, 1 kórtörténet, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. október 3. 14:39

Pozitívum: nincs
Negatívum: Gyermekem vakbélgyulladás gyanúval került be. A sürgősségin reggel 10 órakor regisztrálták, elküldték vér- és vizelet vizsgálatra. Ezt követően 6 óra elteltével még nem látta orvos. Csak várakozott éhesen, szomjasan. A vérvételt követően két óra múlva megkérdezte, hogy van-e már eredmény, erre az volt a válasz, hogy ne dödögjön. Hm? Igen segítőkész, megnyugtató válasz volt. Az Apukája volt vele, Ő is ugyanezt a választ kapta. Miután délután fél 4-kor még nem vizsgálták meg, segítséget kértem és kaptam. Az ismerősömnek volt ismerőse a kórházban, akinek a segítségével végül is 16 órakor behívták. A sürgősségin lévő főorvos megvizsgálta, úgy ahogy a házi orvos is, aki beutalta, s közölte vele, hogy menjen fel a sebészetre. Felment a sebészetre, ahol további várakozás után a sebészorvos szintén megnyomkodta a hasát, kérte a hasi és nőgyógyászati ultrahangot. A lányom elmondta, hogy oda nem küldték. Milyen kár, mert, hogy röntgen szemei neki sincsenek, menjen vissza a sürgősségire és mondja meg az ott lévő főorvosnak, hogy küldjék el hasi és nőgyógyászai UHV-ra. Ismét várakozás a sürgősségin, majd végre eljutottak a hasi UHV-ra este fél 6-kor. Az ultrahangos a vizsgálat közben az igen elgyötört gyerekemnek, akinek folyamatos fájdalmai voltak, és ott ült már 7 és fél órája, közölte, hogy nem is érti, hogy miért jönnek kórházba panasz nélkül az emberek. Erre kikelt magából a lányom, hogy mégis hogy gondolja ezt, szerinte élvezetes éhgyomorral, hét órát ott ülni a sürgősségin? Az UHV negatív lett. Feldúltan felgyalogoltak a 2.-ról a 8.-ra ha jól emlékszem, mert a lift nem működött, nőgyógyászati UHV-ra. Ott közölték velük, hogy egy nőgyógyász orvos van, aki most kezdett bele egy kb. 3-4 órás műtétbe várják meg. Ezek után ismét lementek a sürgősségire, közölték, hogy nem hajlandóak tovább várni egy nőgyógyász orvosra. Ez már este fél 7-kor volt. A papírjaira további 40 percet vártak, s úgy jöttek el, hogy nem tudták diagnosztizálni a problémát, javasolták keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést. Ennyire futotta 9 óra alatt a sürgősségin. Megköszöntem a Jó Istennek, hogy a lányomnak nem volt komolyabb baja, mert hasonló időt töltöttek a sürgősségin azok is, akit agyvérzéssel, és strokkal vitték oda. Felháborító, hogy 6 órán át nem történt semmi, majd kisebb protekcióval bejutott, és végre látta egy orvos, majd további 3 órába telt, hogy nem állapítottak meg semmit. Aznap este a nőgyógyászom még fogadta és kiderült mi okozta a bajt. Ez borzalmas, és felháborító. Azt gondolom, ez szervezési hiba. Ha eltudták küldeni vérvételre, akkor miért nem lehet ott egy orvos a főorvoson kívül, aki elrendelheti a diagnosztizáláshoz szükséges vizsgálatokat. Nyilván hasi panaszokkal, lehet vakbél, lehet nőgyógyászati probléma. El lehetett volna küldeni az UHV-ra és utána vissza a sürgősségire a leletekkel. Talán nem telik el fölöslegesen 9 óra.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 2,0
Átlag: 1,00

Rozál (66 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. december 23. 14:14

Pozitívum: Csepeli Telephely I. sz. belgyógyászat és rehabilitációs osztály Dr.Kovács Matild főorvos asszony vezetésével véleményem szerint jól működik. A főorvos asszony a gyógyulásomhoz sokat segített és emberséges volt velem szemben mindig. Magas szintű és többrétegű szakmai tudásával sokat javított az élet minőségemen.
A Mihályfy doktornő a kezelőorvom is és az ápolók is, nagyon kedvesek voltak Bármivel fordultam hozzájuk, amiben lehetőségük volt segítettek.
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Rita86 (35 éves nő) Gyál, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. november 30. 14:41

Pozitívum: Csodaszép parkja van a kórháznak, ahól a látogatókkal nagyokat lehet sétálni. Nőgyógyászat, Szűlészet, Gyerekágyas osztály, Terhespatológia, Újszülött osztály és Koraszülött osztályhoz volt szerencsém. Mindegyik részen sőt még a Betegfelvételi irodában is nagyon kedvesek, segítőkészek, éreszhetően biztonságban voltam én és a gyermekem is, szakértő nagyon profi és meglepően jól együtműködő személyzettel találkoztam.
Negatívum: Aszülészet és betegfelvétel kivételével a többi osztályra ráférne egy felújítás. Őrület mien elavult, szemmel is láthatóan réhi már nem higienikus sőt balest veszélyes környezetben kell helytállnia mind a dolgozóknak mind a szoptató anyáknak. pl: jukas padló, éles élű törödt csempék a falon, csatorna szag árad a kézmosó csapból, nincs megfelelő szoptatós szoba ahol el is férnénk anélkül, hogy egymás szájába lennénk és kétpercenként keresztül mászkálnának köztünk. Tisztaság szerintem Magyarországi viszonylatban átlagos, inkább a szürke és koszos barna szinek amik a sötét világitás mentes folyósokón rosz érzést keltenek. Több szint és fényt ha kérhetnénk!
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 2,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,00

bobizsono (44 éves férfi) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. november 23. 12:57

Pozitívum: Nincsen pozitívum! Menekülj innen!
Negatívum: Nagymamám sajnos ide tartozott. A csepeli ügyeletben kezdődött a történet, amikor felhívta az ügyeletet ha felvették volna. Ezért a fiát értesítette, hogy nincs jól. A fia bement az ügyeletre, ahol a telefonnál nem volt senki, az ügyeletes diszpécser pedig álmosan előkóválygott. Majd az ügyeletes orvos elindult a nagyihoz. Amikor odaértek a házhoz, eszükbe jutott, hogy nincsen náluk EKG. A lényeg, hogy infarktus, irány a mentővel a Bajcsy kórház. Itt mindent megtettek amit lehet. A Mama szívének a pumpafunkciói erősen megromlottak, a szívének egy része elhalt a késés miatt. Ennek két éve. Hamarosan ismét bekerült a déltepsibe, ahol a nyakán diagnosztizáltak egy rosszindulatú daganatot, nem műtötték a kora miatt (80 éves volt), sugárkezelést javasoltak. 4 hetes sugarazás(Uzsoki)után ismét rosszul lett, ami a sugárnak a mellékhatása és bekerült ismét a déltepsibe mentővel! A mentősök meglopták 20000 ft-al. Itt 5 hetet volt, tüdőembóliába és jobb oldali szívelégtelenségbe ment el szegény, amit nem vettek észre az orvosok. Az ápolók között voltak nagyon rendesek, de voltak akik elvették a mamától a béres cseppet, hogy szeretné elolvasni a dobozon lévő infókat, majd a popsitörlőt is elkérte, hogy szeretné azt is megnézni. Hát nem került vissza, csak amikor szóltunk neki, hogy ideje lenne visszahoznia. Neki állt feljebb! A kosz és a mocsok leírhatatlan. Napi orvosi vizitek? Hát.... Mikor bent voltam egész nap egyszer láttam orvost. Kérdeztem, hogy mi van a mamával, majd mondta, hogy imádkozzunk és nem ő a kezelőorvosa. Kérdem én! Nem adják át a betegeket egymásnak? Ha nincs kezelőorvos akkor haljon meg valaki?
Tudom, hogy nincs pénz az egészségügyben, de nem észre venni tüneteket az felháborító és nem pénz kérdése. A hab a tortán? Megkérdeztek minket, hogy szeretnénk e boncolást. Válaszunk egyértelmű nem volt, ennek ellenére boncolták. Akkor miért kérdezik meg?
Az egész kórház egy rakás fos, mindenki meneküljön onnan!!!!!!
Megyek ügyvédhez és megkérdezem, hogy milyen formában lehet a felelősöket elmarasztalni valamilyen formában. Tudom, hogy a Mamát már nem tudom visszakapni, de ha valaki hibázik egy emberi élettel kapcsolatban, igenis kapja meg a megfelelő büntetést.
Valószínűleg a fejétől bűzlik a hal!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Pánikbetegség
  összesen 120 kórtörténet, legújabb: Kittipang00
 2. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (15 db), legújabb: Ferenc81
 2. Szent Borbála Kórház
  (48 db), legújabb: Lala8