Előzze meg a szívinfarktust!

Tekintsük át röviden, hogyan alakul ki ez a betegség:

Több tényező is hozzájárulhat, mint a genetikai hajlam, az elhízás, a túlzott sófogyasztás, a dohányzás, a túlzott alkoholbevitel és a stressz. Természetesen az öröklött tényezőket megváltoztatni nem tudjuk, tehát ha hajlamunk van a magas vérnyomás kialakulására, akkor a megelőzés a legfontosabb. Jó tudnunk, hogy az érrendszerünk egy rugalmas falú gumicsőhöz hasonlítható. Képes a nyomás megnövekedéséhez alkalmazkodni, de nem a végtelenségig. Az erek fala egy élő szervezeti egység. Ugyanúgy lélegzik, energiát használ fel és megsérül, mint maga a testünk. Ezért kell vigyázni rá.

#img2#

A helytelen táplálkozás, a nem megfelelő életmód következtében lerakódnak a káros anyagok az erek falában, ezzel szűkítik az ér lumenét, rugalmatlanná teszik azt. Ezeket a káros ágenseket, szabadgyököket a szervezet viszonylag tág határokon belül képes kompenzálni az antioxidáns rendszerével, azonban a kémiai támadások sokasodásával a védekezőképesség gyengül, és a mérgező anyagok kifejtik hatásukat. Minden molekulára károsan hatnak, de legfőképpen az érelmeszesedésért, a szív- és érrendszeri problémákért tehetők felelőssé.

Az antioxidáns szint csökkenése és a szabadgyökök számának növekedése egyenes út a magas vérnyomás kialakulásához. A rendszeres antioxidáns bevitellel megelőzhető a probléma, a szervezet antioxidáns szintjének feltöltése hosszú távon a vérnyomás helyreállásához vezethet.

#img3#

Az antioxidánsok szervezetünk létfontosságú alkotóelemei. Főleg állati eredetű ételekkel és növényi táplálékokon keresztül juthatunk hozzájuk, kis része a szervezetünkben is termelődik. Antioxidáns-forrásaink a flavonoidok, vitaminok, az antioxidáns hatású enzimek, a szőlőcukor és a húgysav.  Közismert nevükön A-, C-, E-vitamin, béta-karotin, izoflavonoidok, resveratrol, szelén, ubikinon és még sorolhatnánk.

Tudományos kutatások során megállapították, hogy ezeket az antioxidánsokat bevihetjük a szervezetünkbe színes zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával. Egészségünk védelme érdekében naponta ötször javasolják a gyümölcsök és zöldségek fogyasztását, azonban ezt nem tudja mindenki teljesíteni.

Az Aquares megalkotásakor annak az elvárásnak kívántunk megfelelni, hogy egy olyan készítményt állítsunk elő, amely flavonoid és antioxidáns tartalmával képes biztosítani mindazokat az alkotóelemeket, amelyek keringési rendszerünk épségét, egészségének megőrzését szolgálják. Ezen alkotóelemek közül is szeretnénk kiemelni a Resveratrolt, a kékszőlő termésében és a Polygonum cuspidatum növényben található természetes hatóanyagot, amelyről vizsgálatok sokasága bizonyította, hogy a szívizom kondicionálására, a keringési rendszer támogatására kiváló hatása van.

#img3#

Napi két kapszula Aquaressel megadhatjuk a szervezetünknek a szükséges antioxidáns és flavonoid mennyiséget. Az Aquares kizárólag természetes anyagokból készült, folyékony összetevőket tartalmazó kapszula, egy vízoldható készítmény, így többek között a benne lévő Resveratrol hatóanyag hasznosulása és felszívódása lényegesen jobb, mint a por alakú készítményeké. Alkalmazása során  az érrendszert védjük a káros hatásoktól, és a testi-lelki frissességünket kaphatjuk vissza.

Vásárolja meg az Életmódplázában!
www.eletmodplaza.hu