KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK 

 

Hogyan használjam a Betegszoba.hu portált?

- Regisztráció nélkül a Betegszoba.hu cikkeinek és híreinek olvasásán kívül az alábbi szolgáltatásokat tudja igénybe venni: betegség keresőtünetkeresőlaboreredmény kereső,nemibeteg értesítő szolgáltatás. A szuperpatika.hu oldalon történő vásárláshoz regisztráció szükséges, ahogyan a kórtörténetek felviteléhez és a kórház- és wellness központ-, gyógyfürdő értékeléshez is. Regisztrálni itt lehet, orvosoknak pedig külön felületen itt.

Miért jó ha felviszem a kórtörténetemet?

Regisztráció után a Betegségek menüpontban keresse ki azon betegséget, amellyel kapcsolatban Ön megosztaná tapasztalatait, gyógyulása történetét a nagyvilággal. Azzal, hogy leírja kezdeti, későbbi tüneteit, felviszi, hogy milyen kórházban, milyen gyógyszerekkel és milyen sikerességgel gyógyították, úgy a többi ugyanezen betegségben szenvedő betegnek adhat támpontokat és reményt a gyógyulását illetően. Miután felvitte kórtörténetét, úgy a Betegszoba.hu oldalain belül névtelenül fog tudni levelezni a felhasználókkal. A jobboldali felső BELÉPÉS dobozban fogja megtalálni később azon betegségeket, melyekhez Ön már írt bejegyzést és azokra kattintva tud levelezni névtelenül betegtársaival.

Miért jó ha kórházat, vagy wellness központot értékelek?

Azzal, hogy a Kórházak menüpontban a kikeresett kórházakhoz Ön leírja pozitív, illetve negatív tapasztalatait az egyes egészségügyi intézményekkel kapcsolatban, betegtársainak adhat közvetve tanácsot azt illetően, hogy mely kórházakba érdemes menni gyógyulni és az adott helyen milyen higiéniai és egyéb állapotok uralkodnak. Negatív és pozitív véleményeknek is teret adunk, nem moderáljuk az egyes bejegyzéseket, pontosan annak érdekében, hogy minél pontosabb képet alkothasson mindenki az egyes kórházakról.

Hogyan ellenőrizzem a laboreredményeimet?

Betegszoba.hu laboreredmény keresőjében csak beírja a kívánt kifejezést, és rendszerünk az adatbázisból kikeresi Önnek a megfelelő laboreredményeket a hozzájuk tartozó normál értékekkel. A laboreredmény mellett az orvosi szótár menüpontban BNO és e-szám kereső is található.

Tudok kérdezni az orvosoktól?

A Betegszoba.hu orvosi szoba menüpontjában több mint 180 orvostól tud kérdezni ingyenesen.