Dr Kondorosi Ildikó

Szakrendelés: bőrgyógyászat

Kérdezéshez kérjük, jelentkezzen be!

Bemutatkozás: Magánrendelőmben az általános és gyermekbőrgyógyászattal, illetve kozmetológiai beavatkozásokkal foglalkozok. Lehetőség van UVB fénykezelésre, mely vitiligo, illetve pikkelysömör esetében kiváló, apróbb elváltozások eltávolítására, szükség esetén szövettani vizsgálatra, az uszodaszemölcsök eltávolítását helyi érzéstelenítő krém alkalmazása mellett, körömgomba kezelését tenyésztés elvégzése után végzem, talpi szemölcsöket folyékony nitrogénnel fagyasztom. Hajas fejbőr vizsgálata egyedülálló módon mikrokamerával történik. Másik fő profilom az esztétikai bőrgyógyászat, amelyen belül mélyhámlasztást (peeling), hyaluronsavas ráncfeltöltést, illetve bőrfiatalítást, bőrmegújítást is végzek. Rendelőmben elérhető a Melanomamobil professzionális bőrrákszűrés, melynek során a pigmentált elváltozások digitális rögzítésre kerülnek. A kiértékelési folyamat során több orvos megnézi az anyajegyeket. Az elkészült képeket elraktározzuk, így a melanoma már korai szakban kiszűrésre kerülhet.

Dr Kondorosi Ildikó

Kérdések és válaszok

Bako zsanett (33 éves nő) | időpont: 2020. január 18. 14:55

Jó napot kívánok az lenne a problémám hogy csalánkiütésem van már 3 éve és meg figyeltem hogy akkor jön ki jobban ha hátra dűlök és fekszek annyira elkezdek viszkedni a nyakamnál annyira csúnya de ha nem dűlök hátra akkoris kiszokot jönni de akkor jobban gondolom ez a nyomásra jön ki mit lehet ezelen tenni ha atól van?

A kérdésre még nem érkezett válasz.


Pásztor István (53 éves férfi) | időpont: 2015. augusztus 30. 10:38

Tisztelt doktornő !
Jobb végtagomon 4 alkalommal volt varix műtét . A második műtét után kezdtek megjelenni a posttrombotikus tünetek , és egyre rosszabb lett. Minden műtét után rosszabbodott. Kérdezném önt hogy a Posttrombosis szindrómával mit lehetne kezdeni? Sajnos az érsebész azt mondja nemigen tudja már operálni,és elküld bőrgyógyászhoz. A Bőrgyógyász pedig elkülg az érsebészhez...Egy helyen ststsi vénás ekcéma szokott...

...jelentkezni,erre a bőrgyógyász szteroido ELOCOM ot irt , de szinte rendszeresen kenni kell mert ahogy abbahagyom kiujul és viszket és éjjewl nemlehet aludni miatta.. Köszönöm válaszát . Minden jót.

A kérdésre még nem érkezett válasz.


Bihari Szilvia Anna (31 éves nő) | időpont: 2012. január 15. 9:46

Tisztelt Doktornő!

Szeretném, ha minden anyajegyemet megvizsgálnák, melanoma-gyanú miatt, de nem tudom, erre milyen keretek között van lehetőségem. A Melanomamobil szolgáltatásait sajnos nem tudom megfizetni (mégha visszatérítéses, akkor sem), más információt pedig nem találtam a neten. Ha sztk-s orvoshoz megyek, vajon kivizsgál? Más lehetőségekről tud nekem mondani valamit? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

További sikeres munkát,...

...hanna

A kérdésre még nem érkezett válasz.


Káposzta Anita (32 éves nő) | időpont: 2011. július 6. 23:54

Tisztelt Doktornő!
Körülbelül két hónappal ezelőtt csalánszerű kiütések jelentkeztek a térdemen,majd visszahúzódtak körülbelül másfél hét alatt.Egy hete újra jelentkezett a kiütés,de elsőnek a combomon majd ismét a térdemen és ma a felkaromon is észleltem.A kiütés rohamszerű viszketéssel jár.Angliában élek ezért kérem az Ön segítségét itt vettem rá viszketés enyhítésére szolgáló E45 krémet.A térdemet lefényképeztem az alábbi linken megtekintheti a kiütést:...

...http://kepfeltoltes.hu/view/110706/IMG0142A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Válaszát előre is köszönöm!

A kérdésre még nem érkezett válasz.


Horváth Tünde (38 éves nő) | időpont: 2011. június 15. 21:21

Tisztelt Kondorosi Doktornő!
Kisfiam most 8,5 éves. Testén kávéfoltok jelentek meg 3 évvel ezelőtt. Egyre több folt jelenik meg a testén. Fején csomókat lehet kitapintani. Gyerekorvosnak jeleztem tavaly nyáron. Elküldött minket szemvizsgálatra az negatív lett. Doktornő szerint mitévők legyünk?

Dr Kondorosi Ildikó | időpont: 2011. július 7. 21:55

Kedves Tünde! Mindenképpen mutassa meg gyermekbőrgyógyásznak, mivel felmerül komolyabb betegség, un. Recklinghausen kór gyanúja, amivel foglalkozni kell, illetve komoly egyéb belszervi betegségei is lehetnek.


 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak