Dr. Ozsváth Mária

Szakrendelés: társadalomorvostan

Kérdezéshez kérjük, jelentkezzen be!

Bemutatkozás: 1988 óta folyamatosan dolgozunk látásstúdiónkban. Fő tevékenységi körünk a szemüvegek készítése és viselési tanácsadás, a kontaktlencsék illesztése, ellenőrzése és viselési tanácsadás, valamint a szembetegségek (szemfenék meszesedés, glaucoma, atrophia) kiegészítő funkcionális kezelése akupunktúrával, életmód és életviteli tanácsadással, szemtornával, látástornával.

Stúdiónk a természetgyógyászat széles skálájával gyógyít egyéb különböző betegségeket is, mint felsőlégúti, emésztőrendszeri, szív, érrendszeri, nőgyógyászati, urológiai betegségek.
Továbbá foglalkozunk szenvedélybetegségek kezelésével: dohányzás, alkoholizmus és elhízás.

Részt veszünk a természetgyógyászok képzésében: a szemtrénerek képzésében és továbbképzésében, az ETI vizsgákra való felkészítésben.
Tanfolyamaink: egészségügyi modul, természetgyógyász modul, akupresszúra, íriszdiagnosztika, szemtréning, fülakupunktúrás addiktológia, reflexológia.
Specialitás: Az orvosi módszerekkel nem kezelhető szembetegségek és szembetegek rehabilitációja a legfontosabb területün.
Orvosi és természetgyógyászati módszereket egyaránt alkalmazunk a látás megtartása érdekében.

Dr. Ozsváth Mária

Kérdések és válaszok

Keke87 (32 éves nő) | időpont: 2020. szeptember 17. 0:20

Üdvözlöm. KB fel éve fekete szurok szerű székletem volt többször is és vér csíkot is húzott a WC papíron. Volt széklet minta, nem volt benne vér. Hasi uh negatív. Azóta többször volt hogy nehezen jön a széklet és fájdalmas sötét. KB 4 naponta van székletem. Hasam sokszor puffad és olyan mintha tele lenne gázzal. Nagyon aggódok hogy baj van. Megyek...

...majd gaszteora. Várom válaszát.

A kérdésre még nem érkezett válasz. 1. Pánikbetegség
  összesen 120 kórtörténet, legújabb: Kittipang00
 2. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33

 1. Szent Borbála Kórház
  (47 db), legújabb: Tim99
 2. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek