Dr. Timár Tibor

Szakrendelés: csecsemő- és gyermekgyógyászat, fül-orr-gégészet, gyermek fül-orr-gégészet

Kérdezéshez kérjük, jelentkezzen be!

Bemutatkozás: Belgyógyászati szemléletű fülész, felnőtt és gyermek fül-orr-gégész és gyermekgyógyász vagyok, aki a betegségek kezelésében a műtéti beavatkozások elkerülését fontosnak és nagyon gyakran lehetségesnek tartja. Középfülgyulladásban és arcüreggyulladásban az utóbbi években tűt, lándzsát nem használtam. Magánrendelőmben 1993 óta dolgozom, otthoni vizsgálatot is vállalok. Kicsit bővebben honlapomon, ahol térképet is talál: www.fül-orr-gégészet.hu
Specialitás: Dr. Timár Tibor fülész, fül-orr-gégész, csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermek-fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése, Budapest. Fül-orr-gége betegségek kezelése sebészeti módszerek szinte teljes mellőzésével. Antibiotikumok használata csak indokolt esetben.

Dr. Timár Tibor

Kérdések és válaszok

Rémainé Szántai Ilona (49 éves nő) | időpont: 2021. február 20. 13:50

Tisztelt Dr. Úr!
A CT. Vizsgálatom eredménye, hogy mindkét arcüregem fedett. Az doktornő az a diagnózist adta, hogy orrpolipom van, és ha rászántam magam a műtétre, akkor jelentkezzem nála. Írtak fel Nasonex orrsprayt. Én magam próbálkozok Beurer inhalátorral, és orr inhalátorral. Próbáltam az orröblítést is, a jobb oldali orrnyílásomon átcsöpög a víz, de a bal oldalin egyáltalán nem jön át...

...a víz.
Szeretném kérdezni, hogy van- e valamilyen megoldás, hogy elkerüljem a műtétet?

A kérdésre még nem érkezett válasz.


Keke87 (33 éves nő) | időpont: 2020. június 1. 17:58

Üdvözlöm. KB 3 napja folyamatosan lüktet belül és dobog a fülem. Mintha ott hallanám a szív dobogasat. Mitől van ez? Csak a bal fulem

Dr. Timár Tibor | időpont: 2020. június 2. 9:40

Hallójárat-gyulladás.

Keke87 (33 éves nő) | időpont: 2020. február 11. 22:23

Üdvözlöm KB 2 hete agyrazkodas om volt baleset miatt jobb oldalt. Ma észre vettem a jobb fülembe égő érzést de csak néha. Bent a halló járatban. Mitől lehet? Lehet az ütéstol?

Dr. Timár Tibor | időpont: 2020. február 20. 10:08

Nem valószínű, de meg kellene mutatni fülésznek.
Üdv.

Szabó Gábor (35 éves férfi) | időpont: 2019. február 10. 10:09

Tisztelt Dr. Timár Tibor! 3 hete folyamatosan fáj a torkom, egy hétig náthás tünetekkel feküdtem itthon. A házirovos első találkozásunkkor Zithrocin 500mg antibiotikumot írt fel 2 dobozzal, melynek beszedése után állapotom nem javult, ezért 6 nap után kaptm egy Isoprinosine nevű gyógyszert. 4X2 szemet szedtem belőle, amíg a teljes doboz elfogyott. A gyógyszer abahagyásának másnapján újból kezdődött a torokfájás, de...

...csak a jobb oldalon. Ez egy hete tart, háziorvoshoz visszamenni nem volt lehetőségem a munkám miatt. A torokfájás ntenzitáa csökkent ugyan, de teljesen nem múlt el. Vérvételi eredményeimben eltérések a következők: magas kálium (5.5), magas kalcium (2.58) alacsony kreatinin (53)alacsony neurofil gran % (43.9) magas lymphocyta (3.42) és % (43.5), magas monocyta (0.75) és % (9.5) magas vörösvértest szám (5.71) és alacsony MCV (81.3) és magas thrombocyta szám (362). Időközben jártam fül orr gégészeten, ahol azt az információt kaptam, hogy lehet, hogy reflux okozza, ezért 2 hete eszerint diétázok is és esomephrazol 40mg szeged 1X1et. Amai napig kis javulást tapasztaltam a torokfájás terén, azonban tegnap óta a fejem is fáj, ami korábban nem volt. Orrom picit folyik, színtelen híg, vízszerű. Viszont gyakran erősen eldugul, ekkor csak az orrspray segít. Kérem, segítsen, mert félek, hogy ha visszamegyek a házirovoshoz, csak egy újabb antibiotikummal fogok eljönni, ami eddig sem segített. Szívesen felkeresném Önt, de sajnos Szegeden élek és a közeljövőben munkámból kifolyólag nem lesz lehetőségem Budapestre utazni. Köszönettel: Szabó Gábor

Dr. Timár Tibor | időpont: 2019. február 18. 18:23

Sajnos csak most láttam meg a kérdését.

Üdv

TT

Ivanics Tímea (41 éves nő) | időpont: 2019. február 4. 12:01

Tisztelt Dr Úr.
Tanácsát kérném. 10-éves kisfiamnál észleltem kb. három hete hallásvesztést. Audiológiai vizsgálaton vezetéses halláscsökkenést állapítottak meg nála. Három éve nem volt komolyabb betegsége,nem szedett antibiotikumot. Nem hiányzik a suliból évek óta. Visszahivtak kontroll vizsgálatra,és az orrmandula kivételét javasolták. Aggódom. Tényleg ez az első lépés? Nincs más gyógymód?
Válaszát aggódva várom. Köszönöm.

Dr. Timár Tibor | időpont: 2019. február 4. 12:43

Nem, nem ez az első lépés-
Meg kellene vizsgálni a nagyfiát.
Üdv.
dr Timár Tibor


  1. Aplasztikus vérszegénység
    összesen 11 kórtörténet, legújabb: Györgyike
  2. Pánikbetegség
    összesen 120 kórtörténet, legújabb: Kittipang00

  1. Pestmegyei Flór Ferenc Kórház
    (36 db), legújabb: Kuskla
  2. Törökugrató Dental esztétikai fogászati centrum
    (2 db), legújabb: Optikus