Egészségügyi hírek

Túl sok vörös hús és túl kevés zöldség növelheti a szervezet biológiai életkorát

A túl sok vörös húst és túl kevés zöldséget és gyümölcsöt tartalmazó étrend növelheti a szervezetünk biológiai életkorát, és hozzájárulhat bizonyos betegségek kialakulásához.

Medipress


Zöldséggel és gyümölccsel a fogínybetegség ellen

A Birminghami Egyetem kutatói kimutatták, hogy a gyümölcs-zöldséglé koncentrátumok speciális...

Tovább »

Gyümölcs és zöldség a bélrák ellen

A zöldségek és gyümölcsök fogyasztása úgy tűnik, hogy eltérő hatással...

Tovább »

Egészségesebbek a gyümölcsök, mint a zöldségek

A táplálkozási szakemberek idáig valamelyest fontosabbnak tartották a zöldség-, mint...

Tovább »

A zöldségek fokozhatják a kemoterápia hatékonyságát

A növényekben és zöldségekben található egyes természetes anyagok segítségével a...

Tovább »

A zöldség-gyümölcs javíthatja a spermaminőséget

Egy új spanyol tanulmány szerint az antioxidánsok jelentős szerepet játszanak...

Tovább »

Tegyünk zöldséget is a grillre!

Ha a kerti parti során választhatunk a grillezett hamburger és...

Tovább »

A zöldséglé segít a fogyásban

Ha naponta legalább egy alacsony nátriumtartalmú zöldséglevet elfogyasztunk, az segít...

Tovább »

A vicces nevű zöldségeket a gyerekek is kedvelik

Ha azt akarja, hogy a gyereke több zöldséget egyen, adjon...

Tovább »

Amerika kedvenc zöldségei

Olajban sütve vagy püréként fogyasztva: a burgonya magasan Amerika kedvenc...

Tovább »