A feltüntetett kalóriaérték nem befolyásolja a fogyasztókat
Szingapúri kutatók megállapították, hogy az egyes ételek kalóriatartalmának az étlapon...
Tovább »A passzív tévézés is táplálkozási zavarokat okozhat
Azok a szülők, akik szeretnék csökkenteni a televízió gyerekekre gyakorolt...
Tovább »A táplálkozás befolyásolja a termékenységet
A férfiak és nők termékenységét életük korai szakaszának táplákozása is...
Tovább »Az egészséges életmód fertőző
Aki fitt akar maradni, legjobb, ha egészségesen élő barátaival tölti...
Tovább »Táplálkozásból közepes az anyukáknak!
Táplálkozási kérdéseket tett fel a Kutatócentrum abban a kutatásában, amelyet...
Tovább »Finom és egészséges
Aki vendéglőbe megy, az általában inkább kulináris élményekre vágyik, és...
Tovább »A kéjes örömök csökkentik a stresszt
Amerikai kutatók megállapították, hogy az élvezetes táplálkozás és a szexuális...
Tovább »Babakorban kivédhető a cukorbetegség
Egy finn tanulmány kimutatta, hogy a csecsemőkorban biztosított megfelelő táplálék...
Tovább »Gyerekeknek nem reklámozható gyorsételek
Ausztráliában a gyorsételek reklámjában fel kell tüntetni, hogy ezek a...
Tovább »Reggeli nélkül nő a szívbetegségek kockázata
A halálos szívbetegség réme fenyegeti azt, aki kihagyja a reggelit....
Tovább »Egészséges táplálkozással elkerülhető a cukorbetegség
A kettes típusú cukorbetegség kialakulása és a szocioökonómiai státusz között...
Tovább »A gyorsételek ártanak a gyerekeknek
A feldolgozott élelmiszer nem csak a zsírpárnák felhalmozódásában ludas, de...
Tovább »Túlfőzve is véd a ráktól a brokkoli
A legújabb kutatások szerint a brokkoli fogyasztása abban az esetben...
Tovább »Kávéval és teával az agydaganat ellen
Egy új tanulmány eredményei arra utalnak, hogy a rendszeres kávé-és...
Tovább »A rák az ember műve
Ősi emberi maradványok tanulmányozása során brit tudósok bebizonyították, hogy a...
Tovább »Miért lesz jobb a kedvünk a kávétól?
”Nehezen megkülönböztethető, hogy mi számít ételnek, és mi az, ami...
Tovább »