Szív- és érrendszer

Olívaolajjal csökkenthető a stroke kockázata

Egy új tanulmány szerint az étrendhez adott olívaolajjal csökkenthető a stroke kialakulásának kockázata.


Az olivaolaj csökkenti a szívbetegségek kockázatát

Olasz kutatók vizsgálták az étrend és a szívbetegségek kapcsolatát nőknél....

Tovább »

Az olívaolaj megelőzheti a fekélyeket

A olívaolaj nem csak a szívünknek hanem a gyomrunknak is...

Tovább »

Az extraszűz olívaolaj pusztítja a rákos sejteket

A jó minőségű extraszűz olívaolajok olyan egészségvédő anyagokat, úgy nevezett...

Tovább »

Segíthet a fogyásban az olívaolaj

Az olívaolaj a kutatók szerint azzal segíthet a fogyásban, hogy...

Tovább »

Nyugodtan süthetünk napraforgóolajban

A spanyol kutatók jó hírrel szolgálnak azoknak, akik szívesen fogyasztanak...

Tovább »