Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Veszprém | Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet

Cím: 8200 Veszprém, Kórház u. 1.
Telefon: +36-88-556-000
E-mail: titkarsag@vmkorhaz.hu
Web: http://www.vmkorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 7,07

Értékelések

bárcsak (32 éves nő) Balatonfüred, 1 kórház értékelés | időpont: 2020. április 4. 10:12

Pozitívum: Legnagyobb sajnálatomra ilyesmit nem tudok írni...
Negatívum: Hozzátartozóm 4 műtéten van túl, melyeket az intézmény sebészetén végeztek el. Egy komoly végbéldaganattal mentünk be, most pedig fél évvel a műtét után ott tartunk, hogy a daganatot kiszedték (szerencsére), azonban 2 sipollyal, egy ideiglenesnek szánt időközben úgy tűnk véglegessé avanzsált colostomával és fél éve állandó katéterrel fekszik itthon a 30-as évei elején. Az életminősége olyan mértékben romlott, hogy arra szavakat nehezen lehetne találni!! Az elmúlt fél évben az orvosoktól nagyjából annyi szakmai segítséget kaptunk, hogy mikor hirtelen romlott az állapota és megjelentünk a kórházban, akkor befektették 4-5 napra, egy vérvételt követően pedig hazaengedték, hogy várakozzunk, majd magától minden helyre jön. Fiatal szervezet, a sipolyok maguktól bezáródnak, az pedig, hogy az ideiglenes sztómán átjutva széklet kerül a hólyagba...hát az normális szerintük. A legrosszabb álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülünk, ajánlásra mentünk ebbe a kórházba és választottuk a hozzáértő sebész kollégát...ez lett az eredménye. Csak bizakodni tudunk, hogy az okozott problémákat másutt még helyre tudják hozni, az állapota miatt kiesett hónapokat (egyáltalán nem anyagilag, hanem mentálisan/lelkileg) pedig majd megpróbáljuk kitörölni az emlékezetünkből.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Szomorúság (75 éves nő) Balatonfűzfő, 4 kórház értékelés | időpont: 2020. április 1. 16:03

Pozitívum: 2020. február 26-án kerültem felvételre a 4.emeleti Baleseti sebészetre. A műtéti előkészítés alapos volt, az asszisztencia kedves volt. A kórtermi nővér rendkívül ügyes kezű, , türelmes volt. Az ellátás kifogástalan.
Negatívum: Részemről nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Szomorúság (75 éves nő) Balatonfűzfő, 4 kórház értékelés | időpont: 2020. január 29. 17:03

Pozitívum: Az orvosi ellátás rendben
Negatívum: A betegszállítás borzalmas. Órákat kell várni az ellátás utáni hazaszállításra, sokszor 5-6 órahosszat. Azalatt elmozdulni toalettre nem mer elmenni az ember, s ha nincs nála élelem akkor akár rosszul is lehet az éhségtől. Rutinos beteg visz magával ennivalót.
Kiszolgálás: 3,0
Komfort: 3,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 3,67

janedoe (50 éves nő) Maróc, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. augusztus 31. 15:17

Pozitívum: -
Negatívum: A téma aktualitását az adja, hogy egy denveri fogvatartottnak nem segítettek a szülésben. Én nem vagyok fogvatartott, de velem a Veszprémi kórházban ugyanez történt. Évszámot nem írok, hogy ne legyek beazonosítható. A lényeg még, hogy nem szülés volt, hanem FÉLIDŐS vetélés.
Fájdalmaim voltak, de semmiféle fájdalomcsillapítást nem adtak, szó szerint azt mondták, hogy " a nőgyógyászati dolgoknál ez nem lehetséges, nem alkalmazható". Ezt cáfolom, mert másik kórházban későbbi alkalommal adtak gázt, amit maszkon lehetett szívni.
Annyit tettek, hogy bekötötték az oxitocint és onnantól magamra hagytak. Hiába csengettem, nem jött senki. Órákkal később csak akkor jöttek, amikor már az elvetélt magzat és a méhlepény is kinn volt. Ha közben komplikáció lett volna, akkor mit tesznek? Kb. tíz percenként csengettem, de nem jött soha senki, csak miután már vége volt mindennek. Sajnos ez első "szülés" lett volna, tehát azt sem tudtam mit tegyek. Úgy éreztem magam mint egy kóbor kutya a hátsó udvarban.
Embertelen és megalázó volt. Nem értem, hogy miért csodálkoznak, hogy kevés gyerek születik. Ebben az országban ennyit ér egy ember és egy anya. Hülye, aki itt marad !
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Passat (52 éves férfi) Veszprém, 2 kórház értékelés | időpont: 2019. március 14. 10:33

Pozitívum: A korábban említett Dr Láng Adriennel közben minden megbeszélésre került, minden tisztázódott. Ezúton is elnézését kérem az előbbi írásomért...
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,0
Szakértelem: 4,0
Átlag: 4,33

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek
 2. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu