Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Veszprém | Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet

Cím: 8200 Veszprém, Kórház u. 1.
Telefon: +36-88-556-000
E-mail: titkarsag@vmkorhaz.hu
Web: http://www.vmkorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 7,38

Értékelések

Szomorúság (73 éves nő) Balatonfűzfő, 2 kórház értékelés | időpont: 2018. április 6. 6:05

Pozitívum: Március 1.én balesetet szenvedtem, bokatörésem lett. Késő esteli órákban kerültem a műtőbe. Majd az osztályra kerülve maximális ellátásban részesültem ami az ápolószemélyzet kiváló munkáját dicséri. Kiemelném két férfiápoló munkáját, figyelmes tevékenységüket. Nevük: Adrián és Antal ápolók. A többi nővér munkáját csak dicsérni tudom. Köszönetem fejezem ki.
Negatívum: NINCS
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

W-berfree (86 éves férfi) Balatonfűzfő, 24 kórház értékelés | időpont: 2016. április 22. 11:38

Pozitívum: Ez nem az az oldal!
Negatívum: Dializált végstádiumú veseelégtelenségben és társult betegségeiben szenvedek.
Tegnap egyik nephrológus szakorvos felkeresett a kezelés alatt és nyilvánosan meg nem engedhető hangnemben "kioktatott és feljelentéssel fenyegetett meg".
Betegtársaim is felháborodtak a doktornő embertelen, diplomás emberhez méltatlan kirohanásán egy 84 éves - nem demens! - beteggel szemben.Ugyanis 2 éve nézeteltéréseink vannak gyógyszerelésében - melyek több problémát okoztak már nekem, és a közgyógyellátás terén jogainak ismereteinek hiányosságaival kapcsolatban. Értékeli a havonta készített laboreredményeinket, annak megfelelően változtat a szükséges terápiában. Mivel azonban orvos-beteg kapcsolat nincs, így a betegtől sincs visszajelzése gyógyító szándékú munkásságáról. A tv képernyő előtt ülő "csodadoktor" is hasonlóképpen küldi energiáit 100 km-re lévő gyógyulni akaró pácienseinek, az eredmény kétséges! Ugyanis az intézményvezető főorvos Úr által rendelt gyógyszeremet nem volt hajlandó közgyógyra felírni amit csak szakorvos írhat fel receptre. A későbbiekben felírta reeptjeimet és durván közölte, "csak nem képzelem, hogy Ő váltja ki helyettem a gyógyszereimet? E gyógyszer kiváltásához nem volt fedezetem a gyógyszerkeretemben, s erről írásban tájékoztattam az adjunktusnőt, mivel ilyen bonyolult ügyet a receptintéző nővéren keresztül nem tartottam elegendőnek szóban közölni. Ezt kaptam idős beteg létemre egy fiatal orvosnőtől a beteget megnyugtató biztató szavak helyett melyre a gyógyító munka mellett joggal elvárhat a beteg. Olvassa egyáltalán e betegpanaszokat valaki "illetékes" aki tesz is valamit az ilyen visszataszító megnyilvánulások ellen??? Az egészségügyben feszülő gondok nem igazolhatják a dolgozók embertelen betegellátás terén előforduló anomáliákat!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

W-berfree (86 éves férfi) Balatonfűzfő, 24 kórház értékelés | időpont: 2016. március 25. 10:50

Pozitívum: NINCS!!!
Negatívum: 2016.03.21.-én este már sokadszor fulladásos légzésproblémám volt este, az Idősotthoni eü. szolgálat mentőt hívott akik vizsgálat után a kórházbaszállítás mellett döntöttek. A sürgősségi osztályon vizsgálgattak amikor már elmúlt a rohamom. Az ambulánslapomon szerepel, hogy otthon oxigénpalackot használok ami teljességgel valótlan! A megfigyelő szobába helyeztek el éjszakára mivel reggel a soronkövetkező dialízis kezelésre kellett mennem, ahol újra jelentkezett éjféltájt a fulladásos rohamom. Az ügyeletes kardiológus doktornőt hívták segítségül aki gyors vizsgálatot - semmi előzmény dokumentáció elemzés nélkül! - közölte, hogy ezzel be sem kellett volna jönnöm! Utasításokat adott a légzésvételemmel kapcsolatban amit nem tudtam követni szervezeti sorozatos levegővétel hiány miatt, s gyakran ismételgette, hogy Ő a kardiológus orvos, majd magamra hagyott, ellátás nélkül eltávozott!!! Köszönjem Neki az esküjét meghazudtoló hozzáállását??? Ez a jelenség azonban nem is szerepel az ambulánslapon!!! Miért nem???
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Barbi0229 (22 éves nő) Nyárád, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. január 5. 19:16

Pozitívum: Az elmúlt napokban egy letört fog erős fájdalmai miatt szenvedtem. Felkerestem egy fogorvost, aki éppen csak ki nem dobott a rendelőből, hogy mit csináljon ő most ezzel. Majd közölte velem hogy menjek el a szájsebészetre ott majd csinálnak valamit. Negatív élményekkel indultam a szájsebészetre nem kis félelemmel. Azonban nagyon kellemesen csalódtam az ellátásban. A doktor úr és az asszisztensek embersége csodálatra méltó, gyorsan, fájdalom nélkül húzta ki a fogam. Köszönöm, hogy megtapasztaltam milyen is egy normális fogászati kezelés. :)
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

W-berfree (86 éves férfi) Balatonfűzfő, 24 kórház értékelés | időpont: 2015. november 8. 8:33

Pozitívum: X
Negatívum: Nefrológus szakorvosom diabetológiai gondozásomat is ellátja egy idő óta. A közelmúltban lejárt a 3 éves kihordási idő mindkét inzulinadagoló tollamra és kértem közgyógyos receptet az OEP listán szereplő LUXURA HUMAPEN belövőtoll kiváltására. Ehelyett kaptam egy ismeretlen tollat amely bizonytalan adagolásra utaló hibával rendelkezett és egy MEMORI nevezetű digitális kijelzésű adagolót melynek rövid időn belül lemerült az energiaforrása. Mindkettőt visszaadtam és ismételten kértem a közgyógyos receptet, de helyette korholó megjegyzést kaptam: "Gondolja, hogy én fogok magának elemet vásárolni?" E tollhoz feltölthető akkumulátor biztosítja az energiaellátást melyhez töltőt nem kaptam! Panaszom nyomán végre megkaptam a recepteket de addig hetekig egy 3 éven túli használt tollammal voltam kénytelen megoldani inzulinkezelésemet naponta cserélve benne a 2 fajta inzulint és többletköltséggel biztosítani a napi 2 db. tűcserét is!!! Később kaptam egy LUXURA tollat is mellyel ha kezdetben hozzájutottam volna elkerülhetővé vált volna az egész konfliktushelyzet. Helytelenítem a betegellátás e formáját, amelyben mindenáron igyekeznek elkerülni a közgyógyellátottak jogos elvárásainak teljesítését!!!
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 2,5
Átlag: 1,50

  1. Méhgyulladás
    összesen 4 kórtörténet, legújabb: Szilvia03
  2. Vesekőbetegség
    összesen 6 kórtörténet, legújabb: janika70