Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Pest | Telki Kórház

Cím: 2089 , Kórház fasor 1.
Telefon: +36-40-372 300
E-mail: telkihospital@telkihospital.hu
Web: http://www.telkihospital.hu/
Értékelések átlaga: 7,37

Értékelések

Isolda (84 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. június 22. 11:52

Pozitívum: Nagyra értékelem az orvosok és a személyzet kedvességét, udvariasságát és figyelmességét, valamint az adminisztráció gördülékenységét.
Negatívum: A párnák rettenetesek. Második alkalommal vittem magammal párnát. Hatalmasra tömött (szivaccsal) párnán nem tudok feküdni. Az étkezések kiszállításával bajok vannak. Az 1 órára igért ebéd, többszöri reklamálás után 3 után érkezett meg. Reggeli is későn van, 8.15 körül, ahhoz képest, hogy 6-kor felébresztik a betegeket, ami viszont természetes.
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 2,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 3,00

Zsuzsanna48 (56 éves nő) Érd, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. május 27. 18:13

Pozitívum: Múlt év novemberében operáltak a Telki kórházban. Életem egyik legpozitívabb élménye volt az ott eltöltött 3 nap. Az orvosok, mind a sebész (Dr Ungár László), mind az aneszteziológus (Dr Szigeti János) remek munkát végeztek. Nem csak szakmailag, de emberileg is sokat segítettek abban, hogy félelem nélkül vészeljem át a műtétet. A nővérek, asszisztensek nagyon kedvesek és szolgálatkészek voltak. Bármikor hívtam őket, jöttek, segítettek. A műtét jól sikerült, teljesen gyógyult vagyok. Csak ajánlani tudom a kórházat. Nagy hálával gondolok mindenkire, aki közreműködött a gyógyulásomban.
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

dreszter (40 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2011. június 5. 22:39

Pozitívum: Első babám szültem a Telki kórházban. Kizárólag pozitív élményeim vannak, mind az ott dolgozókkal, mind pedig a szüléssel kapcsolatban. Csak megerősíteni tudom, hogy a legképtelenebb időpontokban is készségesen állt rendelkezésemre mindenki. A baba gondozásával kapcsolatos teendőket maximálisan megtanulhattam. Kezdő anyukából a kórházban töltött 3 nap után szinte profiként tértem haza. Az étel isteni volt, csokornyakkendős és rendkívül illedelmes úriemberek szolgálták fel a szobámban, ami egy 4 csillagos hotelszobának is megfelelt. A menüt a dietetikus ajánlása alapján állítottuk össze, minden reggel, az aznapí kíván(ós)ságom szerint.Nagyon szép környezet, nyugalom, és csend, senki nem zavar, azt hiszem minden kismama ilyen körülményeket kíván magának. Köszönöm mégegyszer az ott dolgozóknak ezt az élményt.
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

kispipin73 (46 éves nő) Székesfehérvár, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. március 11. 14:29

Pozitívum: Én a gyermekemmel töltöttem ott pár napot. Az egész személyzet hozzá állása, az orvosoktól kezdve, a nővéreken át a recepciós-, büfés személyzetig tökéletes. Az orvosok szakértelme és naprakészsége kiváló.
Nagyban segítette a környezet a gyógyulásomat, pihentető volt még egy beteg gyermekkel is. Nem ez az első alkalom, hogy az intézmény szolgáltatásait igénybe veszem, a járóbeteg rendelőjük is magasan a legkellemesebb élményt nyújtja. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Negatívum: Az étel kicsit kevés, és nem a régi minőség, de a büfé kínálata bőséges, így nem maradtunk éhesek sosem :)
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

radno (27 éves férfi) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. február 23. 17:40

Pozitívum: Egyenesen élményszámba megy a Telki Kórházban töltött idő. A gyönyörű kert, a kényelmes szobák, a szálloda-feeling nagymértékben képesek voltak feledtetni velem a betegséggel járó kellemetlenségeket. A személyzet (meglepő módon egytől egyig mindenki) kifejezetten barátságos, mosolygós, szolgálatkész, ahogy az engem kezelő orvos is, akiről egyébként sütött, hogy nagyon jól érti a dolgát. Úgy éreztem, a lehető legnagyobb biztonságban vagyok, ahogy a legnagyobb kényelemben is - ami szerintem elengedhetetlen a gyógyuláshoz. Mindenkinek bátran ajánlom!
Negatívum: Gondolkodom, gondolkodom, semmi nem jut eszembe.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Szent János Kórház
  (67 db), legújabb: BN
 2. Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet
  (32 db), legújabb: törökkároly