Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Pest | Pestmegyei Flór Ferenc Kórház

Cím: 2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.
Telefon: +36-28-507-600
E-mail: flor@florhosp.hu
Web: http://www.florkorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 6,71

Értékelések

nzoltán (19 éves férfi) Csömör, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. augusztus 29. 15:38

Pozitívum: nincs
Negatívum: Idős, magatehetlen 86 éves nagymamánknak ellopták a kb. 120 ezer forintos hallókészülékét. Már feleslegesen utalták be a Flór Ferenc Kórház Kistarcsa Kardiológiára is, ahol ez történt, mivel csak kiszáradt, de mégis 1 hétig bent tartották, mert szerintük ha már oda vitték, akkor 1 hétig kell vizsgálniuk.
A hallókészülék 6 napig megvolt a fiókjában, de szőrén-szálán eltűnt az utolsó éjszaka, este 8 óra után, mert akkor jöttünk el tőle, mielőtt másnap reggel hazaszállították. Hiába kérdeztük a nővéreket másnap délelőtt, nem tudtak semmit...

Szóval feleslegesen vizsgálgatták 1 hétig, ugyanis az első nap megmondták, hogy nincs semmilyen szívével kapcsolatos baja, pazarolták mindenki idejét, naponta jártunk be hozzá, majd a végén eltűnt a hallókészüléke... Soha többet nem tud már hallani emiatt, mert képtelenek vagyunk egy másikat megvásárolni, mert olyan drága...
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

soleil49 (70 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. január 23. 14:42

Pozitívum: a fiatal doktornő a belgyógyászaton, aki édesanyámat kezelte
Negatívum: a fürdőszoba ami az elmult év karácsonyakor hideg volt, felső ablakok tárva nyitva, de becsukni sem lehetett,mert olyan állapotban voltak. Szerettem volna lefürdetni édasanyámat (94 éves) de mivel tüdőgyullladás gyanujával vittük kórházba, nem mertem ilyen hidegben megfürdetni. Szerettem volna átvinni a másik osztályra, hogy ott talán jobb körülmények között fürdethetem, ezt azonban a növérke elég furcsa stilusban megtiltotta. Az osztályon iszonyu volt a tultelitettség, egy ugyancsak idős beteget egy szál semmiben toltak be a kórterem közepébe, - mert csak ott volt hely - a többi beteg csak ki tudott "kúszni" - ha tudott az ágyából - mivel többnyire idősek voltak - ez sem volt egy igazi lehetőség.... a kórterem közepén fekvő - láthatólag nagyon beteg nő pedig - méltatlan helyzetben várt jobb sorsára - a látógatóba érkező férfibetegeknek is közszemlére téve.....

hogy valami pozitivom is irjak, igaz kellően hálásak is voltunk érte,.... két évvel ezelött a szemészeten feküdt anyósom, ott nagyon jó körülmények voltak.
Kiszolgálás: 3,0
Komfort: 2,0
Szakértelem: 2,5
Átlag: 2,50

ákombákom (39 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. január 21. 16:16

Pozitívum: egy-két orvos, aki érti is a dolgát
Negatívum: Túlterheltek az ambuláns rendelések, átlagosan 3 hónapra tudnak időpontot adni, még kontroll vizsgálatnál is. A sebészeten az ambuláns rendelés és a hétvégi ellátás szintén katasztrófális. Traumatológia ellátás nincs, állandó ügyeletes kórház a Baleseti Kórház. Még csak nem is gipszelnek! Egy alkalommal a férjemet vittem be, mert megsérült a térde. Egy orvos a kávéját kevergetve cigizett a parkolóban és a bicegő férjemet meglátva unottan közölte, hogy be se menjünk, irány a Baleseti. Éljen a Hippokrates-i eskü, ugye?! Hétvégén órákig ki sem nyitják az orvosi szoba ajtaját, még kopogásra sem, pedig a gépben látni kell, ha beteg érkezett. Ott jártamkor egy fiatal férfi érkezett, kezéből - még a rácsavart törölköző ellenére is - ömlött a vér. Hiába kopogott, válasz nem volt, akár el is vérezhetett volna, mire a Balesetibe beér. Inkább mi betegek leküldtük a sürgősségire, hátha ott legalább bekötözik, mielőtt kirúgják a Balesetibe. A Sebészet fekvő betegellásán szintén kaotikus az állapot, friss műtétes beteg nem kap ágytálat, mert a nővér nem ér rá. 1/2 órás várakozás után reklamálásra megmutatta nekünk, hozzátartozóknak, hogy hol van az ágytálmosó helyiség. Onnan vigyünk egyet és vigyük is vissza, ha pisilni akar a beteg. Sürgősségin vannak jó és kedves orvosok is, de akad olyan tisztelt doktor úr is, aki úgy beszél a beteggel, mintha az alsó fertályából rángatta volna ki. A higiéniával is vannak gondok, a WC-k kritikán aluliak (persze erről néhány igénytelen beteg is tehet), büdösek, mocskosak. A fekvő osztályokon gyakoriak a fertőzéses betegségek, ami igen elgondolkodtató. A székeket kétszer is meg kell nézni, mielőtt leülünk.
Kiszolgálás: 2,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 2,5
Átlag: 2,00

Nikolka (34 éves nő) Monor, 2 kórház értékelés | időpont: 2013. szeptember 25. 11:51

Pozitívum: Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján CSAK pozitívumot tudok mondani a tarcsai kórházról, legalábbis a szemészeti osztályról! A főorvos, Dr. Nemes János lelkiismeretes munkájának köszönhetem anyósom szemét, amit megmentett a vakságtól. A nővérkék emberségből, segítségnyújtásból nálunk 5*-re "vizsgáztak". hálásan köszönöm az anyósomhoz való jóságukat!
A nagymamámat Dr. Gyűrű Judit kezelte, Neki is hálás köszönet, hogy a nagymamám lát!

Köszönöm a lehetőséget,
egy lelkes meny és egy szerető unoka.
Negatívum: Nah, azt nem tudok...!!!
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

lizikemnek1 (62 éves nő) Külföld, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. október 5. 0:58

Pozitívum: Sajnos az az amit én sem tudok emliteni!!!!!!!!!!!!
Negatívum: Tökéletesen eggyetértek Ariel véleményével.Balkáni állapotok uralkodnak ebben a korházban.Az orvosok elfásultak a növérsk sajnos tisztelet a kivételnek Primitivek.Annak ellenére hogy szakmai végzetségük van.A modoruk és a viselkedésük egyszerüen Nivo alatt van.A külsö ápoltságuk és megkérdöjelezhetö.Nem csoda ha olyan sok fertözés történik a korházakban.A fertötlenitést már a személyzetnél el kellene kezdeni.Akkor amikor megengedik egy ápolónönek a mükörmöket egy ilyen münkakörben már eleve gusztustalan.Az orvosokrol nem is beszélve.Amikor egy orvos vállig tetoválva oda jön a hozzátartozokhoz és flegmán bejelenti hogy a haldoklo édsesanyámon nem tudnak segiteni.Már a látványátol hányingert kap az ember.Az ilyen orvostol nem is várhat az ember segitséget.Eggyetlen egy gondolatom volt amikor az egész situácioval konfrontálodnom kellett ebben a korházban.Èdesanyámat innen elmenekiteni.Tudtam hogy meg fog halni de ne ilyen körülmények között,és ne ilyen emberek között.Hálistennek találtunk egy tisztességes privát elhelyezést a részére ahol méltoságteljesen halt meg és nem volt senkinek a kiséleti eszköze.Ennyit diohéjban a Kistarcsai Florkorházrol.Akár holnap be is zárhatnák.Ilyen állapotokat külföldön a legutolso öregekotthonában sem engednek meg nem hogy egy megyei korházban.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

  1. Méhgyulladás
    összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
  2. Aranyér
    összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi