Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Nógrád | Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet

Cím: 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 125-127.
Telefon: +36-35-505-000
E-mail:
Web: http://kenessey.hu
Értékelések átlaga: 3,22

Értékelések

morcosborz (66 éves nő) Bercel, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. szeptember 2. 15:05

Pozitívum: Magánrendelésen az ultrahangvizsgálatot végző orvosok lelkiismeretessége és szaktudása kiváló. Sürgősségi Osztályon a röntgenorvosnő egy földre szállt angyal. Sok ilyen orvos kellene.
Negatívum: Kutyaharapásos csuklótöréssel kerültem a sürgősségi osztályra, ahol a vérző, törött sebbel több mint 2 órát vártam. Az orvos hozzám sem nyúlt, egy ápolónak szóltak, hogy lásson el. A törött karomat jól megtekergetve a nyílt sebet betadinnal lelocsolta, majd bekötötte. Ezután a gipszelőbe küldtek, ahol szakszerűtlenül a nyílt sebet begipszelték! Sem fájdalomcsillapításról, sem gyulladáscsökkentésről nem gondoskodtak. A Tetanuszt is kérni kellett! Másnap a Traumatológiára voltam visszarendelve, 40 fokos lázzal mentem vissza. Az alkar alsó részén lévő csak gézkötést átvágva letépték a vértől sebberagadt gézt, majd ismét Betadin, géz, és véres felsőgipsz visszahelyezés történt. Akaromat alul csak a géz tartotta, és egy gézből sodort gurtival akasztották a begipszelt kart a nyakamba. A horrorisztikus ellátás után már nem mentem vissza, a harapásból a karomban fertőzés keletkezett, magánúton kényszerülök gyógyulni, várhatóan műtétnek is elénézve. Köszönöm Kedves Kórház!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

etimama (58 éves nő) Romhány, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. február 24. 11:33

Pozitívum: nincs
Negatívum: egy éve öngyilkos lett a phszihiáterem most a másik szivinfartust kapott ellátás nélkül marad a beteg és még érezze megtisztelve magát
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

vlki (31 éves férfi) Ipolyszög, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. május 26. 21:00

Pozitívum: -
Negatívum: -
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 1,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 1,17

Döndy (43 éves nő) Romhány, 1 kórház értékelés | időpont: 2010. október 30. 18:41

Pozitívum: Azt majd legközelebb,addig össze szedem a gondolataimat!
Negatívum: Sajnos én tapasztalatból írom,hogy a sürgősségi osztályon is 2 óra hosszát kell várni még egy vérző betegnek is!:(A gyerek osztályon a nyáron egy 10 hónapos babát fél óráig "nyúzták" mert nem tudták a branült betenni neki!:(Szívszorító volt a sírása!A gyereknek és a szüleinek is egy maradandó élmény volt!:(
Aztán még bőven sorolhatnám a negatívumokat,de majd legközelebb!!
Kiszolgálás: 1,0
Komfort: 1,5
Szakértelem: 1,5
Átlag: 1,33

Andibaba (37 éves nő) Debercsény, 1 kórház értékelés | időpont: 2010. szeptember 7. 10:10

Pozitívum: Van 1-2 kedves szülésnő és ápolónő.Viszonylag jól felszerelt a kórház,illetve van rooming-in-es szoba. Pontosítok,csak az van! Szép főorvos kedves,hozzáértő doki,sajnálom,hogy nem nála szültem!
Negatívum: Ha nincs választott orvosod,vagy épp elmegy szabira mielőtt szülnél,akkor senki nem foglalkozik veled.Én este 7-től reggel 7-ig egyedül vajúdtam, doki nem jött fel a szülőszobára, a szülésznő pedig többszöri kérésre sem volt hajlandó leszólni az orvosnak. Reggel közölték,hogy megcsászároznak, majd a műtétet végző doktornő bemutatkozás után azzal nyitott,hogy jó lenne,ha előre beleegyeznék,hogy ha rosszul vág,kivehesse a méhem vagy ,amit tönkretesz.
A szobánkban nem volt jó a fűtés(1 hét alatt nem sikerült javítani februárban!!!!), az anyukák és a babák is betegen mentek haza. A doki,akihez végig jártam,szó nélkül elment szabira! Szívesen írnék neveket,de senkit nem akarok bántani!
Kiszolgálás: 2,0
Komfort: 1,0
Szakértelem: 0,5
Átlag: 1,17

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak