Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Jász-Nagykun-Szolnok | Kátai Gábor Kórház

Cím: 5300 Karcag, Zöldfa u. 48.
Telefon: +36-59-507-111
E-mail: kgkorhaz@externet.hu
Web: http://kgkorhaz.fw.hu/
Értékelések átlaga: 4,90

Értékelések

Puszedli66 (52 éves nő) Tiszafüred, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. december 10. 11:38

Pozitívum: A nőgyógyászaton műtöttek, az orvosomnak hálás vagyok. Szerencsém volt az első pár napban a normális nővérek voltak. Mire elláttam magam addigra kerültek sorra azok akiket nem szívesen minősítenék.
Negatívum: Botrányos az étel, amíg a férjem nem hozott ebédet nekem(Tiszafüredről) addig nem ettem. Normális alapanyagból, hogy tudnak ilyet elkövetni? A távozásom megelőző éjszakán fergeteges buli tartott az ügyeletes orvos és a nővérek, Vajon józan e az az ember aki 11.34-től 12.30-ig sikítva röhög, A falról a dekorációt leveri? Javasolnék a folyosóra egy kamerát és hangrögzítőt. Jól láttak mivel többször kiálltam a folyosóra, szóvá is tettem, telefonommal rögzítettem az eseményeket. Ha ügyeletben szükség lett volna sürgős műtétre az ilyen állapotú személyzet ezt, hogyan végezte volna el? Másnap reggel az ügyeletes orvos poénkodott, hogy nem megyek haza. Ha neki lettem volna be sem mertem volna menni vizitre egy olyan beteghez akit nem hagytam pihenni. 2017.11.27.-2017.12.02-ig voltam a kórházban.
Kiszolgálás: 4,0
Komfort: 4,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,50

kotkot10 (36 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. szeptember 8. 17:58

Pozitívum: szakszerű ellátás
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

dragon327 (34 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. december 9. 20:39

Pozitívum: vannak normális nővérek is, de a kórház köztudatban lévő neve nem véletlenül : vágóhíd
Negatívum: Nagypapám alzheimer kórban szenvedett, mentálisan kissé meggyengült 70 éves korára. Fizikailag nem volt leépülve, ha kell futott is, és mentális képességeihez képest jó fizikai erőben volt. Egyetlen fizikai problémája a megnagyobbodott prosztatára szűkíthető. Miért írok szegényről múlt időben? 2013 novemberében ez előbbi miatt katéterezésre volt szükség, viszont az említett meggyengült szellemi képessége miatt, a katéter "viselése" terhet jelentett számára. Ebből adódóan kórházi felügyelet segítsége volt indokolt, egy pár napra. A kórházba vonulás reggelén még jó kedélyűen viccelődött a családdal, és fizikailag - korához képest- problémamentes volt! A pár napos kórházi ottlétből több hét lett, ugyanis az ötödik emeleti krónikus belgyógyászat nővérei jobbnak látták, hogy nagypapám szellemi leépülésének kivetülését , - mely a sétálni vágyás, rajzolás, vagy az élni vágyáshoz köthető - kontrollálni kell. Kontrollálni kell olyan módszerekkel, hogy leszedálják különböző gyógyszerekkel, majd a mozgásvágyát az ágyhoz szíjazással oldják meg, és hogy a felügyelete a mosdóba történő kimenetelnél se legyen teher számukra, be is pelenkázták. Látogatáskor, számonkéréskor a válasz mindig kitérő, de soha nem tagadás! Az életvidám 70 éves nagypapát 2 hét (!!!!) leforgása alatt a halálba sodorták olyannyira, hogy már szállítani sem lehetett. Halála előtt két napig sem infúziót, sem folyadékot, vagy egyéb tápanyagot nem kapott. A katétere a földre dobva, és az alig fűtött szobában nagypapám teste csak egy vékony lepedővel volt takarva. A nővért kérlelve az a válasz érkezett, hogy : "szigorúan tilos neki folyadékot adni", ill. "amit a doktor úr mondott azt elvégeztük". A cél talán az volt, hogy minél hamarabb felszabaduljon az ágy? Hiszen így egy láncreakciót beindítva a pár napból mégis ők csináltak több hetet!

Nagypapám pár órán belül elhunyt. Az utolsó napon, már egyáltalán tudott beszélni, és csak szenvedett-szenvedett órákon át. Az az ember, aki csak katéter miatt volt szüksége a kórházi felügyeletre egy pár napig, elment közülünk.

Elhiszem, sőt közvetlenül tudom, hogy Magyarországon nincsenek megfizetve az egészségügyi dolgozók, de az az 50 év körüli , pufók, rövid barna hajú, ötödik emeleti nővér nemhogy ápolóhoz,de emberhez sem méltó viselkedést tanúsított mind nagypapámmal szemben , mint hozzátartozóival szemben. Nem értem, miért a betegeket kell büntetni azzal, ha nincs jól megfizetve hivatásáért, mert bízom benne az ápolói "szakma" , még mindig hivatásként értelmezhető.

A boncolási eredményekre várva, biztosra vehető, hogy kezdeményezni fogjuk az ügy kivizsgálását, csakis azért, hogy más emberrel,családdal ne fordulhasson ilyen elő.


Megjegyzendő, hogy a több száz dolgozó közül biztosan van olyan, aki tényleg hivatásból, és emberszeretetből csinálja azt amit csinál. Elhiszem, hogy az ilyen "munkába" is bele lehet fásulni, de akkor sem hittem, hogy létezik ilyen ápoló.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

gabyka65 (52 éves nő) Kunhegyes, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. december 2. 11:18

Pozitívum: NINCS
Negatívum: A 10 hetes éllapots lányom a 1.5 éves unokámmal péntek óta bent van a korház Gyermek osztályán . Nemhogy ágyat de még egy matracot se biztosítanak a lányom számára h pihenni tudjon ( legalább éjszaka ) Péntek óta nem aludt semmit !!! Felháborítónak tartom !!!!! Ha valami baja lesz a picinek akkor meg az lesz h mert az anyuka nem vigyázott magára. Ráadásul a vizsgálatokat el sem kezdték !!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

damon 101 (27 éves nő) , 1 kórház értékelés | időpont: 2013. március 8. 12:52

Pozitívum: Semmi.
Negatívum: Felháborító ami abba a kórházba működik.Nem érdemelte meg a múltkori helyezését.Csak azzal foglalkoznak akinek pénze van ennyit erről.Édesapámat bevitték hasnyálmirigy gyulladással egyik reggel valamikor 7 óra fele.Délután 5 órakor hivtam hogy mi a helyzet és azt mondta hogy még mindig nem vizsgálta meg senki kint guggol a folyosón mert nem tud felállni és még egy széket sem akarnak neki adni.Odament 3 x is a nővérpulthoz hogy nagyon rosszul van görcsei vannak erre csak annyit mondtak neki türelem.Az volt a szerencséje hogy az egyik mentős megláttam és fogta bevitte az orvoshoz.Egyszerűen hagyták volna meghalni folyosón .FELHÁBORÍTÓ EGY UNDORÍTÓ KÓRHÁZ.Ezért kellett megszüntetni a szabad kórház választást Pfffffff
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Szívelégtelenség
  összesen 2 kórtörténet, legújabb: murmannlaszlo
 2. Stargardt-szindróma
  összesen 11 kórtörténet, legújabb: Polly

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (13 db), legújabb: Zsu236
 2. Budapesti Szent Ferenc Kórház
  (10 db), legújabb: Deák 54