Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Jász-Nagykun-Szolnok | Kátai Gábor Kórház

Cím: 5300 Karcag, Zöldfa u. 48.
Telefon: +36-59-507-111
E-mail: kgkorhaz@externet.hu
Web: http://kgkorhaz.fw.hu/
Értékelések átlaga: 4,42

Értékelések

brigi202020 (29 éves nő) Tiszaszőlős, 2 kórház értékelés | időpont: 2018. május 29. 8:04

Pozitívum: Nem tudok
Negatívum: Sajnos nekem 6 hónap leforgása alatt az úgy nevezett ápolási osztály ahová az ember nem azért viszi a családtagjai mert megakar szabadulni tőlük!Hanem mivel dolgoznunk kell úgy gondoljuk a lehető legjobb kezekben vannak és még ugye fizetünk is érte!Nekem 2017.11.19. A nagypapámat
2018.05.27 az édesapámat
Segítették a túlvilágra az ellátásukkal!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

brigi202020 (29 éves nő) Tiszaszőlős, 2 kórház értékelés | időpont: 2018. május 29. 7:58

Pozitívum: Sajnos nem tudok!
Negatívum: Az én történetem 2017.11.19. én kezdődött amikor az Ápolási Osztályon halottan találtam a saját nagypapám!S még nekem kellett szólni a nővéreknek hogy jöjjenek már mert halott!
Majd a fejsérül jobb oldalára teljesen béna édeasapám 1.5 kórházi eláttás után több osztályt bejárva 2018 februárbjában tiltakozásunk ellénére erre csodás Ápolási Osztály került!Mivel ahol eddig volt azt az intézményt felújították!4 hónap csodás ellátásban volt része az h normálisan ittassák luxus volt!Akár hányszor mentem a pohara üvege üres volt az éjjeli szekrényét sem húzták oda h legalább az innivalóját elérje!Amit szóvá ia tettem változás nem volt!Az ápolónők bájosságáról nem is beszélek!Majd 2018.05.25 dikén egy látogatás során fogadott minket a látvány h az édesapám haldoklik ugye beszéltünk orvossal, nővérrel mindenki ugyanazt mondta!Majd megkérdeztük hogy ebbe a díjba az nem tartozik bele hogy legalább szóljanak ha akor nem megyünk be csak telefont kapjuk!Aztán szóvá tettük dolgot hoztak neki oxigén palackot ezzel nem is volt probléma csak mivel 2 nap egy folytában bent voltunk!2018.05.27 dikén reggel kaptuk a telefont hogy meghalt!Igen 2 napig szenvedett szomjan mert még az infúziót se voltak hajlandók bekötni neki!Hogy ne így kelljen neki meghalni keserves kínok közt szomjan halni!Nagyon sajnálom hogy idáig jutott az egészségügy!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 1,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,83

Puszedli66 (52 éves nő) Tiszafüred, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. december 10. 11:38

Pozitívum: A nőgyógyászaton műtöttek, az orvosomnak hálás vagyok. Szerencsém volt az első pár napban a normális nővérek voltak. Mire elláttam magam addigra kerültek sorra azok akiket nem szívesen minősítenék.
Negatívum: Botrányos az étel, amíg a férjem nem hozott ebédet nekem(Tiszafüredről) addig nem ettem. Normális alapanyagból, hogy tudnak ilyet elkövetni? A távozásom megelőző éjszakán fergeteges buli tartott az ügyeletes orvos és a nővérek, Vajon józan e az az ember aki 11.34-től 12.30-ig sikítva röhög, A falról a dekorációt leveri? Javasolnék a folyosóra egy kamerát és hangrögzítőt. Jól láttak mivel többször kiálltam a folyosóra, szóvá is tettem, telefonommal rögzítettem az eseményeket. Ha ügyeletben szükség lett volna sürgős műtétre az ilyen állapotú személyzet ezt, hogyan végezte volna el? Másnap reggel az ügyeletes orvos poénkodott, hogy nem megyek haza. Ha neki lettem volna be sem mertem volna menni vizitre egy olyan beteghez akit nem hagytam pihenni. 2017.11.27.-2017.12.02-ig voltam a kórházban.
Kiszolgálás: 4,0
Komfort: 4,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,50

kotkot10 (36 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. szeptember 8. 17:58

Pozitívum: szakszerű ellátás
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

dragon327 (35 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. december 9. 20:39

Pozitívum: vannak normális nővérek is, de a kórház köztudatban lévő neve nem véletlenül : vágóhíd
Negatívum: Nagypapám alzheimer kórban szenvedett, mentálisan kissé meggyengült 70 éves korára. Fizikailag nem volt leépülve, ha kell futott is, és mentális képességeihez képest jó fizikai erőben volt. Egyetlen fizikai problémája a megnagyobbodott prosztatára szűkíthető. Miért írok szegényről múlt időben? 2013 novemberében ez előbbi miatt katéterezésre volt szükség, viszont az említett meggyengült szellemi képessége miatt, a katéter "viselése" terhet jelentett számára. Ebből adódóan kórházi felügyelet segítsége volt indokolt, egy pár napra. A kórházba vonulás reggelén még jó kedélyűen viccelődött a családdal, és fizikailag - korához képest- problémamentes volt! A pár napos kórházi ottlétből több hét lett, ugyanis az ötödik emeleti krónikus belgyógyászat nővérei jobbnak látták, hogy nagypapám szellemi leépülésének kivetülését , - mely a sétálni vágyás, rajzolás, vagy az élni vágyáshoz köthető - kontrollálni kell. Kontrollálni kell olyan módszerekkel, hogy leszedálják különböző gyógyszerekkel, majd a mozgásvágyát az ágyhoz szíjazással oldják meg, és hogy a felügyelete a mosdóba történő kimenetelnél se legyen teher számukra, be is pelenkázták. Látogatáskor, számonkéréskor a válasz mindig kitérő, de soha nem tagadás! Az életvidám 70 éves nagypapát 2 hét (!!!!) leforgása alatt a halálba sodorták olyannyira, hogy már szállítani sem lehetett. Halála előtt két napig sem infúziót, sem folyadékot, vagy egyéb tápanyagot nem kapott. A katétere a földre dobva, és az alig fűtött szobában nagypapám teste csak egy vékony lepedővel volt takarva. A nővért kérlelve az a válasz érkezett, hogy : "szigorúan tilos neki folyadékot adni", ill. "amit a doktor úr mondott azt elvégeztük". A cél talán az volt, hogy minél hamarabb felszabaduljon az ágy? Hiszen így egy láncreakciót beindítva a pár napból mégis ők csináltak több hetet!

Nagypapám pár órán belül elhunyt. Az utolsó napon, már egyáltalán tudott beszélni, és csak szenvedett-szenvedett órákon át. Az az ember, aki csak katéter miatt volt szüksége a kórházi felügyeletre egy pár napig, elment közülünk.

Elhiszem, sőt közvetlenül tudom, hogy Magyarországon nincsenek megfizetve az egészségügyi dolgozók, de az az 50 év körüli , pufók, rövid barna hajú, ötödik emeleti nővér nemhogy ápolóhoz,de emberhez sem méltó viselkedést tanúsított mind nagypapámmal szemben , mint hozzátartozóival szemben. Nem értem, miért a betegeket kell büntetni azzal, ha nincs jól megfizetve hivatásáért, mert bízom benne az ápolói "szakma" , még mindig hivatásként értelmezhető.

A boncolási eredményekre várva, biztosra vehető, hogy kezdeményezni fogjuk az ügy kivizsgálását, csakis azért, hogy más emberrel,családdal ne fordulhasson ilyen elő.


Megjegyzendő, hogy a több száz dolgozó közül biztosan van olyan, aki tényleg hivatásból, és emberszeretetből csinálja azt amit csinál. Elhiszem, hogy az ilyen "munkába" is bele lehet fásulni, de akkor sem hittem, hogy létezik ilyen ápoló.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Spontán vetélés
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: almodozo76
 2. Szívelégtelenség
  összesen 2 kórtörténet, legújabb: murmannlaszlo

 1. Bajcsy-Zsilinszky Kórház
  (60 db), legújabb: erika78
 2. Mohács Város Kórháza
  (6 db), legújabb: Baloghné