Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Jász-Nagykun-Szolnok | Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Cím: 5004 Szolnok, Tószegi út 21.
Telefon: +36-56-503-603
E-mail: info@hetenyikorhaz.hu
Web: http://www.hetenyikorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 4,10

Értékelések

Aniko85 (33 éves nő) Szolnok, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. március 11. 23:28

Pozitívum: Semmi.
Negatívum: Az ilyen kórházakra használják azt a kifejezést,hogy halálgyár! Mélységesen csalódott vagyok ebben az intézetben, ha egy idősebb ember ide bekerül úgy kezelik,mintha màr úgyis mindegy lenne neki.Ha a hozzátartozó szeretne véleményt kérni egy beavatkozással kapcsolatban pl. Érdemes-e valakit az állapotában és az életkora miatt megműteni csak a vállukat vonogatják.Tegnap vesztettem el a nagypapámat egy hozzá nemértő,de Önmagát nagyon sokra értékelő kedves orvos miatt, aki szószerint bújkàlt csak ne kelljen beszélni édesapámmal...érdekel ugyan valakit ott az emberi élet??vagy csak futószalagon tolják már a betegeket , mint egy vágóhídon?Külön szeretem a sürgősségi betegfelvételen egy megnyerő hölgy kedves megjegyzéseit sajnos több hozzátartozóm esetében is tapasztaltam a rokonok felé tanúsított "empátiáját"...ő az a személy, akinek nem ezen a pályán van a helye.szóval ajánlanám mindenkinek aki olvassa ezt, hogy ha nem életbevágò, semmiképp ne válasszák ezt a kórházat!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

bogi62 (67 éves nő) Szolnok, 3 kórház értékelés | időpont: 2019. február 26. 13:38

Pozitívum: Tudom, manapság nem divatos pozitívan nyilatkozni az egészségügyi ellátásról, én mégis ezt teszem. Szolnok, Hetényi Géza Kórház szemészet ambulancián kisebb beavatkozást végeztek. Feszültem, félelemmel telve várakoztunk, néhány betegtársammal. Amint rám került a sor, jó érzéssel tapasztaltam, nővérek, műtősnő, és az orvosok megnyugtató, feszültséget oldó magatartását. Mindenkihez volt egy-egy biztató, megnyugtató szavuk, ami egy beteg embernek nagyon fontos. Pontosan elmondták, mi fog történni, munkájukat nagy türelemmel, empátiával, egymással szinte szavak nélküli összedolgozással végezték. Emberségből ezek a pozitívumok. Elismerésre méltó még a tisztaság is. Köszönöm
Borsányi Edit
Negatívum: Nem észleltem
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

bogi62 (67 éves nő) Szolnok, 3 kórház értékelés | időpont: 2014. április 4. 6:45

Pozitívum: Előző értékelésemből kimaradt Anatolij doktor, akit mindenki csak így nevez, ami már magában is bizalmat mutat. Nem kéri, hogy esetleg főorvos úrnak stb. szólítsák. Az angiológiai osztály orvosa, aki nyugodt, higgadt, barátságos szavaival igyekszik a betegek félelmeit, szorongásait csökkenteni, a rájuk váró /gyakran nem veszélytelen/ beavatkozásokkal kapcsolatban. Mindenkor készségesen és türelmesen elmagyarázza betegségünk lényegét, hogy milyen beavatkozás vár ránk, mi a teendőnk a későbbiekben. Nagyon sokat segít szaktudásával, emberséges magatartásával, hogy érezzük, mi betegek fontosak vagyunk neki, és nem csak egy munkadarab. Ugyanezeket a szavakat tudom használni az Angiológiai osztály minden ápolójára is. Egy betegnek fél gyógyulás, ha emberszámba veszik, kedvesek, barátságosak velük.
Csak köszönetet tudok ezért mondani
Borsányi Edit
Szolnok
Negatívum: 0
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

bogi62 (67 éves nő) Szolnok, 3 kórház értékelés | időpont: 2014. január 14. 8:14

Pozitívum: Angiológiai osztály orvosai, nővérei, a betegszállító, az érfestést végző AWAS /lehet, hogy ezt nem helyesen írom/ dolgozói maximális emberközpontú hozzáállása példamutató. 2014. jan. 9-én érfestésre jelentkeztem az osztályon. Nagy félelemmel vártam a beavatkozást. Prágai főorvos Úr, Petkes Főorvos Úr, és az éppen akkor bent lévő nővérek mindent megtettek, hogy nem csak én, hanem a többi beteg is megkapja a maximális ellátást, a személyes figyelmet, a betegségével kapcsolatos beavatkozások menetét. Véletlenül fültanúja voltam Prágai dr. és Petkes dr. beszélgetésének, amikor is egy radikális műtétet/amputáció/ elkerülendő, még egy utolsó mentő beavatkozás mellett döntöttek, szavaikban az emberség, és a beteggel való együttérzés tükröződött. Felemelő érzés volt ez nekem, és bevallom betegtársaimnak is elmeséltem. Amikor aztán rám került a sor, hogy elhelyezzenek az osztályon, és felkészítsenek a beavatkozásra, kivétel nélkül mindenki tzisztességesen, kedvesen és megnyugtatóan, és nem utolsó sorban beteghez méltóan bántak velem. /Megjegyzem, nem dugdostam hálapénzt senkinek sem/. Csak elismeréssel tudok beszélni mindenkiról, azokról is, akiket csak hallottam, és nem láttam, mert a beavatkozás alatt becsuktam és erősen szorítottam a szemem./Ez az AVAS műtőjében volt/. Az osztály tisztasága is példás. Ha az ország minden kórházában és minden osztályán ilyen dolgozók lennének, nem azt mondom, hogy szívesen, de bizony nyugodtan a kezeikbe helyezném az életem. Köszönöm az emberséget!!!!!!! Köszönöm Önöknek Borsányi Edit
Negatívum: Negatívumot nem tapasztaltam.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

panna01 (47 éves nő) Mezőtúr, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. december 31. 16:00

Pozitívum: SEMMI
Negatívum: Az édesanyámat úgy meg kínozták az orvosok, hogy a folyosó zengett a fájdalmas jajgatásától.Több várakozó el vonult mert nem bírták idegekkel.Szerintem nem kapott semmi érzéstelenítést mivel súlyos agyérmeszesedése volt, és nem tudta volna úgy sem el mondani.Ezek orvosok Mengelétől tanultak?Egy hétig volt benn minden nap látogattam.Az utolsó két nap azt mondták haza engedik, pedig én már akkor láttam hogy agonizál.Miért nem modták meg hogy mire készüljek?Szörnyű módon halt meg.Ez a kórház egy halál gyár.Az ápolónők bekébzeltek,az orvosokról már nem is szólva. Ide még meg dögleni sem mennék be! Lehet hogy van kivétel, de én azokkal nem találkoztam.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi
 2. Méhgyulladás
  összesen 4 kórtörténet, legújabb: Szilvia03

 1. Mohács Város Kórháza
  (7 db), legújabb: Kiskrapek
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (29 db), legújabb: Passat