Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Jász-Nagykun-Szolnok | Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Cím: 5004 Szolnok, Tószegi út 21.
Telefon: +36-56-503-603
E-mail: info@hetenyikorhaz.hu
Web: http://www.hetenyikorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 3,95

Értékelések

Istarea (67 éves nő) Pilis, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. április 26. 16:21

Pozitívum: Pillanatnyilag nem tudok.
Negatívum: Érdekel. hogyan is történhetett meg??? Infektológiai ellátás helyett a cikkben szereplő eset?
http://hirarena.com/brutalis-pinter-

sandor-buncselekmenyei-utan-

nyomozott--ma-pszichiatriara-

zartak_2222?fbclid=IwAR3knLvjduzq-

ucwwXmGtm2T7Nad7mCKNc3pCPvPr

ikNUm188_-2Ydni3DM
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

zara22 (21 éves nő) Szolnok, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. március 24. 15:05

Pozitívum: Bőrgyógyászaton dolgozó nővérek kedvessége, segítőkészsége és nyugtató szavaik.
Negatívum: Nemtörődöm hozzá állás, szakértelem semmi. Egyik nap 39fokos lázzal mentünk be a nőgyógyászatra egy külső gyulladás miatt. Akkor már 2 napja nem ettem és nem aludtam a fájdalomtól. A nőgyógyászaton egy igazán 'kedves' főnővér meg kérdezte hogy mi a problémám, és mivel én nem bírtam beszélni annyira rosszul voltam anyukám mondta el hogy mi a baj. Erre rám néz: és ez te nemtudod elmondani vagy mi? Érkezés után szinte egyből be is hívtak és megvizsgálták. A válasz a vizsgálat után: hát nemtudom mi ez de bent kéne maradnia. És ez így ment még 2 napig, ez idő alatt körülbelül 6 nőgyógyász látott -osztály vezető főorvos is- és nem tudták mi van rajtam. Persze a nővérek is rám néztek majd belém beszelték hogy konkrétan nemi betegségem van. 2 nap múlva át mentem a bőrgyógyászatra, a doktor nő első ránézésre meg mondta hogy mi a problémám. (A bőrgyógyászaton 3órát kellett várnom 39fokos lázzal) De nem gondolom hogy helyes az 6-7 szakképzett nőgyógyász nem tudta ezt megállapítani amikor teljesen hétköznapi dologról volt szó. Az orvosok flegmák, nincs normális fájdalomcsillapító a kórházban!!! Nekünk kellett be vinni. A tisztaságról és higéniáról nem is beszélve. Szappan WC papír nincsen, bár tudom ez már a kórházban luxus terméknek számít. A nőgyógyászati vizsgálóban kifordúl az ember gyomra. A vizsgáló eszközöket kb 80-as évek beli rozsdás dobozokban tartják. Egy ultrahangot nem voltak képesek csinálni. Az orvosok az ágy mellett súgdolóznak, nem világosítják fel a beteget a betegségről, a kórlefolyásról és a kezelésről,mindenre rá kell kérdezni. Az antibiotikumot is hasra ütés szerűen adtak, ami után persze allergiás lettem.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Aniko85 (34 éves nő) Szolnok, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. március 11. 23:28

Pozitívum: Semmi.
Negatívum: Az ilyen kórházakra használják azt a kifejezést,hogy halálgyár! Mélységesen csalódott vagyok ebben az intézetben, ha egy idősebb ember ide bekerül úgy kezelik,mintha màr úgyis mindegy lenne neki.Ha a hozzátartozó szeretne véleményt kérni egy beavatkozással kapcsolatban pl. Érdemes-e valakit az állapotában és az életkora miatt megműteni csak a vállukat vonogatják.Tegnap vesztettem el a nagypapámat egy hozzá nemértő,de Önmagát nagyon sokra értékelő kedves orvos miatt, aki szószerint bújkàlt csak ne kelljen beszélni édesapámmal...érdekel ugyan valakit ott az emberi élet??vagy csak futószalagon tolják már a betegeket , mint egy vágóhídon?Külön szeretem a sürgősségi betegfelvételen egy megnyerő hölgy kedves megjegyzéseit sajnos több hozzátartozóm esetében is tapasztaltam a rokonok felé tanúsított "empátiáját"...ő az a személy, akinek nem ezen a pályán van a helye.szóval ajánlanám mindenkinek aki olvassa ezt, hogy ha nem életbevágò, semmiképp ne válasszák ezt a kórházat!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

bogi62 (67 éves nő) Szolnok, 3 kórház értékelés | időpont: 2019. február 26. 13:38

Pozitívum: Tudom, manapság nem divatos pozitívan nyilatkozni az egészségügyi ellátásról, én mégis ezt teszem. Szolnok, Hetényi Géza Kórház szemészet ambulancián kisebb beavatkozást végeztek. Feszültem, félelemmel telve várakoztunk, néhány betegtársammal. Amint rám került a sor, jó érzéssel tapasztaltam, nővérek, műtősnő, és az orvosok megnyugtató, feszültséget oldó magatartását. Mindenkihez volt egy-egy biztató, megnyugtató szavuk, ami egy beteg embernek nagyon fontos. Pontosan elmondták, mi fog történni, munkájukat nagy türelemmel, empátiával, egymással szinte szavak nélküli összedolgozással végezték. Emberségből ezek a pozitívumok. Elismerésre méltó még a tisztaság is. Köszönöm
Borsányi Edit
Negatívum: Nem észleltem
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

bogi62 (67 éves nő) Szolnok, 3 kórház értékelés | időpont: 2014. április 4. 6:45

Pozitívum: Előző értékelésemből kimaradt Anatolij doktor, akit mindenki csak így nevez, ami már magában is bizalmat mutat. Nem kéri, hogy esetleg főorvos úrnak stb. szólítsák. Az angiológiai osztály orvosa, aki nyugodt, higgadt, barátságos szavaival igyekszik a betegek félelmeit, szorongásait csökkenteni, a rájuk váró /gyakran nem veszélytelen/ beavatkozásokkal kapcsolatban. Mindenkor készségesen és türelmesen elmagyarázza betegségünk lényegét, hogy milyen beavatkozás vár ránk, mi a teendőnk a későbbiekben. Nagyon sokat segít szaktudásával, emberséges magatartásával, hogy érezzük, mi betegek fontosak vagyunk neki, és nem csak egy munkadarab. Ugyanezeket a szavakat tudom használni az Angiológiai osztály minden ápolójára is. Egy betegnek fél gyógyulás, ha emberszámba veszik, kedvesek, barátságosak velük.
Csak köszönetet tudok ezért mondani
Borsányi Edit
Szolnok
Negatívum: 0
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (14 db), legújabb: csrita13
 2. MűtőAlba Sebészeti Centrum
  (2 db), legújabb: gaaltima