Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Hajdú-Bihar | DEOEC Szülészeti- és Nőgyászati Klinika

 
Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
Telefon: +36-52-417-144
E-mail:
Web: http://www.dote.hu
Értékelések átlaga: 7,00

Értékelések

k.kjudit88 (30 éves nő) Karcag, 1 kórház értékelés | időpont: 2018. augusztus 23. 6:54

Pozitívum: Nincs
Negatívum: A legrosszabb a flegmaságuk volt.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 1,5
Átlag: 1,00

LuMi20132017 (30 éves nő) Hajdúböszörmény, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. október 31. 22:39

Pozitívum: Dr. Orosz Gergő volt az orvosom, akit mindenkinek jó szívvel ajánlok!! A Doktor Úr nagyon figyelmes, precíz, megnyugtató és nem nagyképű. A gyermekágyas osztályon kedves volt minden nővér! A szülésznők közül Nagy Zsuzsanna kedves és megnyugtató jelenlétét kiemelném!
Negatívum: 10 órán át feküdtem szinte mozgásképtelenen, a lapockámig a vérben. ( le is fotóztam)
V.Melinda szülésznő neve egy életre az agyamba vésődött, a flegmaságával. 10 óra elteltével zuhanyzás után 2 órát ültem császár után a véres ágy szélén, az ágy végén az újszülött babámmal, mire levitetett osztályra, úgy hogy szóltam meddig kell még ott ülnöm. A mellettem fekvő ismerős vagy fizetős anyuka persze körül volt ugrálva.
A WC és zuhanyzó büdös, koszos volt. Nem fertőtlenítették egyszer sem, míg bent voltam.
Kiszolgálás: 1,0
Komfort: 1,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 2,33

elkeseredett (50 éves nő) Balmazújváros, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. október 21. 18:41

Pozitívum: Kiváló orvosok dolgoznak a Klinikán.A páciensek bizalommal fordulnak feléjük,és ez mikor beteg az ember,akkor nagyon nagy dolog.
Negatívum: 2017.október 21-én szűnni nem akaró vérzéssel kerestem fel a Klinikát. Szombati nap lévén sokáig hezitáltam,hogy elinduljak-e.Végül felhívtam a Klinikát,hogy vidéki lakosként fogadnak-e. Ötven éves vagyok,még sohasem vettem igénybe ügyeleti kezelést,pedig 30 éve tisztességesen fizetem a társadalombiztosítást.Nem voltam jól,hatalmas alvadt vérdarabok távoztak testemből ,ráadásul komoly problémát diagnosztizáltak egy hónapja nálam. Nagyon megijedtem. A Klinikán a 2.emeleten október 21-én egy asszisztens "hölgy"fogadott ,kinek nem tudtam elmondani problémámat, ugyanis rám förmedt,hogy tudom-e hogy szombat van ,hogyan jut eszembe Újvárosról idejönni,és különben is az ügyeletes orvos szüleszt ,le fog osztani ő is ,ha megjön. Elsírtam magam,megköszöntem a szakszerű ellátást,és megszégyenülten távoztam . Valóban nagyon felelőtlen voltam,hiszen beteg mertem lenni szombat reggelre.Várhattam volna keddig ezzel a problémával.Remélem a feladatellátást végző hölgy soha nem kerül ilyen helyzetbe. Családom éppen néhány napig nem lesz itthon, a vérzésem nem szűnt,ellátva nem lettem ,reménykedem ,hogy keddig nem történik semmi baj,hiszen a nővér megtanított rá,hogy szombaton vidékiként Klinikára menni tilos.Férjem felháborodásában lépéseket tervezett,de nem engedtem neki,hiszen néhány rossz szándékú asszisztenst leszámítva nagyon sok kiváló szakember dolgozik a Klinikán.Gyenge vagyok a vérveszteségtől,ha rosszabbra fordul az állapotom,akkor nem tudom mit tegyek,hiszen vasárnap következik.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

eszterszili (35 éves nő) Debrecen, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. július 22. 13:58

Pozitívum: Jól felszerelt kórház, kiváló szakemberekkel. A szülés előtti kontrollvizsgálatokat odafigyeléssel végezték.
Negatívum: Nem mamabarát kórház. Szülés vagy császár után elvárás, hogy a gyerekedről napi 24 órában gondoskodj. A gyermeket kérésre elviszik ugyan pár órára, de érezhető rosszallással. A nővérek többsége türelmetlen, kioktató, lekezelő modorban beszélnek az anyukákkal. A vizit felületes, ahányszor fájdalomra, gyengeségre panaszkodtam, mindannyiszor azt a választ kaptam, hogy műtét után ez teljesen természetes. Lázas betegen engedtek haza, szepszissel. Két hónapig tartott a felépülésem. Ami különösen felháborított, az a takarítás felületessége. 6 anyukára jutott egy pici fürdőszoba wc-vel, amit alig takarítottak. Ha nem etted meg a silány ebédet 20 perc alatt, elvitték kérdés nélkül. A műanyag edények, amiben az ételt hozták, ragacsosak, gusztustalanok voltak. Még egy negatívum: a látogatók 7-től 22.00-ig bármikor, bármennyien, védőruha és -papucs nélkül bejöhettek.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 3,5
Átlag: 1,50

menzike (39 éves nő) Tiszaújváros, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. május 19. 13:04

Pozitívum: Mind a két lányomat itt szültem, 11 év különbséggel. És mind a ketőtt Juhász A. Gábornál. A klinika sokat változott az évek során sok esetben pozitív irányban. A doktorúr kedves, kézséges, kötelesség tudó, és nem utolsó sorban vicces, ami nekem a félős korszakban kifejezetten jól jött...:D
A nővérek nagyon rendesek voltak, örülök, hogy jókat fogtam ki.
Nem szülnék máshol, és másnal, csak a DEOEC Klinikán és Juhász doktorúrnál.
Negatívum: Az ágy. Recsegett egész éjszaka, alig tudtunk aludni egymástól.
A csecsemős nővérek nagyon kemények voltak. Alig mertem egy éjszakára kivitetni a kicsit, hogy egy kicsit tudjak pihenni. ez nagyon negatív a klinikában.
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 3,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,33

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Hatvani Kórház Egészségügyi Szolgáltató Kft.
  (14 db), legújabb: Emi72
 2. C-MEDIC Magánklinika
  (1 db), legújabb: Motoros