Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Fejér | Szent Pantaleon Kórház

Cím: 2400 Dunaújváros, Korányi S. u. 4-6.
Telefon: +36-25-550-550
E-mail: kommunikacio@pantaleon.hu
Web: http://www.pantaleon.hu/
Értékelések átlaga: 5,25

Értékelések

Putyura (28 éves nő) Paks, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. november 17. 15:40

Pozitívum: Két hete műtöttek, mindkét lábamról csontkinövést véstek le. Egynapos műsor volt, reggel mentem, délután jöttem haza. A traumatológiai osztályon feküdtem, az osztály régi, de a tisztasága kifogásolhatatlan/mind a mosdók-wc-k, mind a folyosó és a kórteremé is. (A - szárny). A két ápolónak nagy köszönetem (mindkettő férfi) kitartó munkájukért, emberségükért, tudásukért. (Ájulásom után a folyosóról visszavittek a szobába/ segítettek kikísérni a mosdóba/érdeklődtek állapotom felől rendszeresen. (Pedig csupán pár órát töltöttem bent). Orvosomnak, aki műtött, szintén hálával tartozom, ezúton köszönöm NEKI is! :)
F.N. (Paks)
Negatívum: Nem tapasztaltam.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 4,0
Szakértelem: 4,5
Átlag: 3,00

Manó (58 éves nő) Dunaújváros, 2 kórház értékelés | időpont: 2017. szeptember 11. 16:42

Pozitívum: nem volt
Negatívum: pajzsmirigy ambulanciára vártam 6 hónapot, a főorvos úr nem vizsgált meg és azt mondta, hogy felesleges ide jönnöm a továbbiakban. Jelzem, hogy 17 éve pajzsmirigy beteg vagyok, vannak állandó panaszaim, szerettem volna kérni egy alaposabb vérvizsgálatot, mert a házi orvos csak TSH-t nézethet. Kardiológiára is 6 hónapot vártam a szív ultrahangra, de a vizsgálat elmaradt, mert a főorvos úr azt mondta, hogy felesleges. Szív koszorúér meszesedés miatt küldtek ide vizsgálatra. Az idegosztályon az állandó szédülésemet vizsgálták a széken ülve, további vizsgálatra nem küldtek. Ki érti ezt ? Ha rosszul érzem magamat, menjek a sürgősségire !Tele van a kórház magánrendelőkkel, az ÚNIÓS pénzből lett felújítva az egész épület, hirdeti egy nagy tábla., majd kiadták magánrendelőknek. Számomra ez döbbenetes, ha nincs pénz magán orvosra, akkor nem kell ide menni? Hogy működik ez a kórház ? Felháborító!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 3,0
Átlag: 1,33

Manó (58 éves nő) Dunaújváros, 2 kórház értékelés | időpont: 2017. március 29. 18:06

Pozitívum: nem volt
Negatívum: az asszisztensnők a röntgen rendelésen flegmák, a telefonon történő időpont kérésnél sokat kell várni és napokig próbálkozni, mire felveszik a telefont.Az alap vizsgálatot kaptam csak meg, 3 osztályon voltam vizsgálaton és 8 hónapot vártam az időpontra ! Nem küldtek további vizsgálatokra, nem írtak fel gyógyszert, azt mondták, ha rosszul leszek, akkor menjek a sürgősségire ! Több megállapított belgyógyászati betegségem van, amelyekkel orvosi ellenőrzésre lenne szükségem, de itt ez reménytelen ! Egyre több a magán rendelő a kórházban, lehet hogy ez az oka az alapellátásnak?
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Cherry Westfield (30 éves nő) Dunaújváros, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. szeptember 15. 14:10

Pozitívum: Pozitívumot nem tapasztaltam.
Negatívum: A sürgősségi részleg a kórház szégyene. Ritka nagy bunkók dolgoznak ott, ordítanak a beteggel, és röhögve küldik el az anyjába. Sajnálom, hogy nem sikerült olyan emberekkel megtölteni ezt az osztályt, akiknek legalább egy minimális intelligenciája van, akik nem rúgnak belé a hozzájuk segítségért forduló emberbe.
Az érkezés oka sárgaság és leállt májműködés volt, de azt üvöltötték -meglehetően agresszívan, ijesztőek voltak- hogy menjünk a pszichiátriára. Elolvastam itt az oldalon az előző hozzászólásokat, láttam hogy ezt a mondatot előszeretettel puffogtatják a betegeknek...
Emberségből nulla, de szakmailag is.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

vanna (53 éves nő) Dunaújváros, 2 kórház értékelés | időpont: 2015. augusztus 14. 13:23

Pozitívum: A bel-, a nõgyógyászat és az urológia rendkivül jól müködik. Szakmailag és emberileg is tökéletes. Ezeken az osztályokon megfordultam.
Negatívum: A sürgi pocsék, ahogy van. Nem tekintik embernek az embert. A kórház szégyene. Ez a leggyengébb! Ezt nem is veszem figyelembe az értékelésemnél.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

  1. Vesekőbetegség
    összesen 6 kórtörténet, legújabb: janika70
  2. Spontán vetélés
    összesen 5 kórtörténet, legújabb: almodozo76