Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Szent János Kórház

Cím: 1125 Budapest, Diós árok 1-3.
Telefon: +36-1- 458-4500
E-mail: foig@janoskorhaz.hu
Web: http://www.janoskorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 4,08

Értékelések

sakrina (54 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. augusztus 4. 9:45

Pozitívum: nincs
Negatívum: pár napja hétvégén a János kórházban volt a gyermekorvosi ügyelet...8 éves unokámat szombat éjszaka vittük be, a gyermek zokogva fájlalta a fülét...az orvosi ügyeleten nem volt egyetlen olyan műszer sem, amivel egy gyerek fülét meg lehetne vizsgálni, így az éjszaka közepén továbbküldtek minket a heim pál gyermekkórházba a fájdalomtól zokogó gyerekkel...nem értem, hogy nyáron, amikor sok gyerek nyaral viz mellett, és a fülgyulladások gyakoriak, hogyan fordulhat elő, hogy ekkora kórházban nem gondoskodnak arról, hogy legyen az ügyeleten fülvizsgáló eszköz, inkább a beteget küldözgetik tovább...és ehhez nem kell pénz, támogatás, pályázati összeg, csak szakértelem és lelkiismeret...a jános kórháznak eddig is rossz híre volt, a fenti eset is csak ezt támasztja alá...nagyon megérett a kórház már egy igazgató cserére !!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

mátyáskirály (40 éves nő) Eger, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. január 26. 21:26

Pozitívum: Pozitívum nincs.
Negatívum: Neurológia 2014 év eleje
a szobákról: kicsi, koszos, lepukkant szobák, lepukkant bútorokkal, koszos matraccal- falból kiszakadt konnektor, földszinti szobákban alig van fény, az ágyaknál hiányzik a nővérhívó gomb - a szobák ajtaja zárva - nehogy véletlenül meghallják, ha valaki szólna, kérne valamit. Olyan SIVÁR a küllem, mint a belbecs.
biztonság: A mi esetünkben eltűnt: decubitus alátét, saját kispárna, orrspray. Nem nagy tételek, de igen nagy csalódást tud okozni. Pont a bizalmat rombolja, amire pedig szükség lenne.
Személyzet: mivel sok a stroke-os, afáziás beteg, aki nem tud beszélni, ezért így is kezelik őket - nincs hang, nincs panasz ! A hozzátartozónak azt mondják, hogy "jól evett" a beteg, ő meg azt mutatja, hogy semmit nem kapott; vagy "ó, elnézést, műszakváltás volt, a kolléga már nem ért rá odaadni a 1,5 dl kefírt". Ha a szobába bejön a nővér, és érzi, hogy valemelyik betegnek tele a pelenkája - értsd iszonyatos kakiszag - simán kimegy és nem csinál semmit. A decu-team (felfekvéseket kezelő team) egy héten 2 szer érkezik, a kötések gennytől átázottak.
Az orvosok közül egy érdemel figyelmet - aki ügyeletesként több információt és figyelmet adott, mint a többi összesen. (Dr. Horváth) Kérés nélkül az ágyhoz jött, elmondtam a megfigyeléseket és el is rendelte - mint utólag kiderült - a további vizsgálatot.
A hely kritikán aluli, az a hely, amit illetően azt kívánom, hogy SOHA NE KERÜLJEK IDE.
A legszomorúbb talán, hogy
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 1,0
Átlag: 0,67

Pepito (71 éves férfi) Nagykovácsi, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. január 20. 10:21

Pozitívum: A Sebészeti Osztályon lágyéksérv miatt operáltak, "hagyományos" módon (Bassini-Kirrschner hernioplastica) Az orvosi ellátást és az egyéb személyzet (nővérek,
műtősök, stb.) tevékenységét elismerés illeti, kitűnően végzik munkájukat.
Negatívum: Az épület és benne a helységek állapota viszont sok kívánnivalót hagy maga után, ami talán nemcsak anyagi fedezet hiányára, hanem a karbantartást ellátók kevésbé profi tevékenységére vezethető vissza.
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 3,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,33

salapapa (49 éves férfi) Budapest, 5 kórház értékelés | időpont: 2013. szeptember 11. 0:30

Pozitívum: jobb, mintha megdöglene az ember. bár nézőpont kérdése....
Negatívum: a belosztályon? talán... de biztos nem a nőgyógyászaton :)
nem tudom, bocsi, épp infarctusom volt és nem tudtam magamról így annyit tudok megmutatni, melyik épület volt...
szóval mint később kiderült, infarctusom volt és ezek (nem, véletlenül sem ők!) felsétáltatnak az emeletre, a folyosón agonizálva a hívásomra csak röhigcséltek a nővérszobában...
ha a feleségem nem hív (kórházba!) mentőt hogy vigyenek onnan, már nem élnék.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

tritonus (35 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. január 1. 22:52

Pozitívum: A fül-orr-gégészeti osztályon jártam. Nem volt öröm. Az orrvérzésekkel az ambulancián kezdtem. Nem állítom, hogy nem voltak sokan, és azt sem, hogy nem kellet várni. Ennek azonban mindössze annyi volt az oka, hogy minden beteget alaposan megvizsgáltak. Az anamnézist részletesen, pontosan vették fel. Ha bármire várni kellett az azért volt, mert mindenki erején felül figyelemmel bánt a betegekkel. És azok sokan voltak. Nem kellett hónapokat várni az időpontra. Rugalmasak és kedvesek voltak. Kiderült, hogy műteni kell, időpont már 2 hét múlva volt. Válogathattam is. Az előzetes vizsgálatokra a beutalókat normálisan kiadták. Labor, EKG, anesztézia. Mindenki mindenhol alapos és kedves volt. (Talán a labor volt kissé kaotikusabb.) Előre tájékoztattak mindenről írásban (műtéti eljárás, arcüreg műtétek...). Annyiszor olvastam át, ahányszor akartam.

A műtét. Időben érkeztem. Kb. 10 percet kellett várnom. Az osztály nem a legmodernebb, de tiszta, és rendezett volt. 6 ágyas szobák. Választhattam ágyat. A szoba nem volt tele. Kaptam nyugtatót, majd az osztályos orvos megvizsgált. Közben kedves volt. (Fiatal lány, sajnos, nem emlékszem a nevére. A keresztneve talán Klára volt.) Altatóorvos kedves, figyelmes, barátságos. Mindent elmagyarázott, megnyugtatott. Műtőskocsi, műtős fiú. Viccelődött lefelé menet. Az jó volt. :) Műtét simán ment. Amíg ébren voltam, beszélgettek velem, kedvesek voltak. Mikor felkeltettek, szintén.
A kórházban. Nővérek, orvosok rendesek, segítőkészek. Az osztály nyugodt, csöndes, precíz. Jól működik. Az étel ehető, és elég sok. 2 napot voltam csak bent, ezalatt változatos volt. Hazaira nem volt szűkség. TV a társalgóban. (Mellesleg olyan panorámával a hegyekre, hogy az wow!!!) A szobákban kellően meleg volt. Minden szobában volt asztal, és a nővérek arra próbáltak mindenkit bátorítani, hogy ott egyen, vagy a társalgóban.
A vizitek óramű pontossággal voltak, kedves, barátságos orvosokkal. Mindig megkérdezték, nem fáj-e, nem kérek-e fájdalomcsillapítót. (Nem kellett.)
Ha kiültem a társalgóba napközben olvasni, az arra járóknak (legyen az nővér, műtős, főorvos) mindig volt számomra egy kedves mosolya.

Összességében úgy működik az osztály, mint egy svájci óra.
Negatívum: Ha már kell valamit írni: az ágy nem volt nagyon kényelmes.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,83

 1. Stargardt-szindróma
  összesen 11 kórtörténet, legújabb: Polly
 2. Sarokcsont gyulladás (sarkantyú)
  összesen 56 kórtörténet, legújabb: mirmur

 1. Állami Egészségügyi Központ
  (63 db), legújabb: Elégedett_beteg
 2. Szent Pantaleon Kórház
  (16 db), legújabb: Cherry Westfield