Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Szent János Kórház

Cím: 1125 Budapest, Diós árok 1-3.
Telefon: +36-1- 458-4500
E-mail: foig@janoskorhaz.hu
Web: http://www.janoskorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 4,25

Értékelések

BN (24 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2020. január 19. 14:11

Pozitívum: Egy hetet feküdtem az urologian műtét után. Kiváló orvosok vannak, nagyon figyelmesek, kedvesek voltak. Kérdéseimre készséggel válaszoltak. Nővérek kedvesek, segitokeszek, tamogatoak voltak a rossz körülmények ellenére is. Az étel jo volt, pedig eleg válogatós vagyok. Viszont azt azért nem tagadom, hogy a kórház olyan rossz állapotban van, nem szívesen kerülnék be oda mégegyszer, ha nem tudnám mennyire jo szakemberek vannak ott és hat azt mondják az orvost érdemes választani nem a kórházat. Hozzátartozó azért jo ha van melletted a felépülés alatt, de a nővérek segítőkészsége rengeteget segített a felepulesben
Negatívum: Takarítás borzasztó színvonalon folyik. Nővérek néha kicsit figyelmetlenek. Fajdalomcsillapito frissen műtött beteg esetén nem hiszem h elegendő 8 orankent. Hozzáteszem a tisztaság és egyéb dolgok hiánya nem az ápolókon, orvosokon mult, ők tényleg remek emberek :)
Kiszolgálás: 3,0
Komfort: 2,5
Szakértelem: 4,5
Átlag: 3,33

Mázi Ivett (39 éves nő) Veszprém, 2 kórház értékelés | időpont: 2017. január 8. 20:25

Pozitívum: Aki teheti ide menjen szajsebészeti műtétre! Profik!
Negatívum: Mosdók tisztasága
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,67

Mázi Ivett (39 éves nő) Veszprém, 2 kórház értékelés | időpont: 2017. január 8. 20:14

Pozitívum: 3 napot töltöttem a szajsebészeti osztályon. Kedves nővérek és csodálatos orvosok!!
Negatívum: Talán a tisztaság kicsit!
Kiszolgálás: 4,0
Komfort: 3,0
Szakértelem: 4,0
Átlag: 3,67

sakrina (57 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. augusztus 4. 9:45

Pozitívum: nincs
Negatívum: pár napja hétvégén a János kórházban volt a gyermekorvosi ügyelet...8 éves unokámat szombat éjszaka vittük be, a gyermek zokogva fájlalta a fülét...az orvosi ügyeleten nem volt egyetlen olyan műszer sem, amivel egy gyerek fülét meg lehetne vizsgálni, így az éjszaka közepén továbbküldtek minket a heim pál gyermekkórházba a fájdalomtól zokogó gyerekkel...nem értem, hogy nyáron, amikor sok gyerek nyaral viz mellett, és a fülgyulladások gyakoriak, hogyan fordulhat elő, hogy ekkora kórházban nem gondoskodnak arról, hogy legyen az ügyeleten fülvizsgáló eszköz, inkább a beteget küldözgetik tovább...és ehhez nem kell pénz, támogatás, pályázati összeg, csak szakértelem és lelkiismeret...a jános kórháznak eddig is rossz híre volt, a fenti eset is csak ezt támasztja alá...nagyon megérett a kórház már egy igazgató cserére !!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

mátyáskirály (43 éves nő) Eger, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. január 26. 21:26

Pozitívum: Pozitívum nincs.
Negatívum: Neurológia 2014 év eleje
a szobákról: kicsi, koszos, lepukkant szobák, lepukkant bútorokkal, koszos matraccal- falból kiszakadt konnektor, földszinti szobákban alig van fény, az ágyaknál hiányzik a nővérhívó gomb - a szobák ajtaja zárva - nehogy véletlenül meghallják, ha valaki szólna, kérne valamit. Olyan SIVÁR a küllem, mint a belbecs.
biztonság: A mi esetünkben eltűnt: decubitus alátét, saját kispárna, orrspray. Nem nagy tételek, de igen nagy csalódást tud okozni. Pont a bizalmat rombolja, amire pedig szükség lenne.
Személyzet: mivel sok a stroke-os, afáziás beteg, aki nem tud beszélni, ezért így is kezelik őket - nincs hang, nincs panasz ! A hozzátartozónak azt mondják, hogy "jól evett" a beteg, ő meg azt mutatja, hogy semmit nem kapott; vagy "ó, elnézést, műszakváltás volt, a kolléga már nem ért rá odaadni a 1,5 dl kefírt". Ha a szobába bejön a nővér, és érzi, hogy valemelyik betegnek tele a pelenkája - értsd iszonyatos kakiszag - simán kimegy és nem csinál semmit. A decu-team (felfekvéseket kezelő team) egy héten 2 szer érkezik, a kötések gennytől átázottak.
Az orvosok közül egy érdemel figyelmet - aki ügyeletesként több információt és figyelmet adott, mint a többi összesen. (Dr. Horváth) Kérés nélkül az ágyhoz jött, elmondtam a megfigyeléseket és el is rendelte - mint utólag kiderült - a további vizsgálatot.
A hely kritikán aluli, az a hely, amit illetően azt kívánom, hogy SOHA NE KERÜLJEK IDE.
A legszomorúbb talán, hogy
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 1,0
Átlag: 0,67

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak
 2. Szent Ferenc Kórház
  (8 db), legújabb: Kadu