Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Semmelweis Transzplantációs és Sebészeti Klinika

 
Cím: 1082 Budapest, Baross u. 23.
Telefon: +36-1-267-6000
E-mail:
Web: http://trans.sote.hu/
Értékelések átlaga: 7,54

Értékelések

nessy (44 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. augusztus 6. 15:18

Pozitívum: Kevés pozitívumot tudnék írni. Egy két kedves nővér van, aki boríték nélkül is tud mosolyogni, de sajnos túl sokan nincsenek.
Negatívum: Nem törödnek a betegekkel, bármit mond a beteg az nem számít - ezzel adott esetben közvetlen életveszélybe sodorva pácienseiket. Ahány orvos annyi vélamény - kezelés ötlet. Minden tájékoztatás nélkül. Orvost a a műtéten és a vizit időn kívül ritkán látni, de akkor sem túl beszédesek. Pedig rengetegen vannak. Szinte minden nap mással találkozik az ember. A beteglapok pontatlanul vannak kezelve, meg nem történt vizsgálatok, kezelések vannak beírva. Alapvetően annak kell örülni ha az ember élve kikerül.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 2,0
Szakértelem: 0,5
Átlag: 1,00

Tacitus (64 éves férfi) Szolnok, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. július 10. 9:15

Pozitívum: 2002 óta járok ide, már szinte második otthonom. Csak jót tudok mondani az egész munkatársi állományról a Professzoroktól az Ápolói állományig. 2011-ben epe műtét ( Kóbori Professzor Úr ) 2013 Máj transzplantáció ( Fehérvári Tanár Úr ) és Gerlei Zsuzsanna Főorvosnő gondos ambuláns figyelme állapotomat illetően...!!!
Negatívum: Nincs...!!!
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

anabella (42 éves nő) , 1 kórház értékelés | időpont: 2011. augusztus 19. 12:39

Pozitívum: szaktudás
Negatívum: járóbeteg ellátáson sokat kell várni
Kiszolgálás: 3,0
Komfort: 2,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 3,50

krumplibogar (40 éves nő) Pápa, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. augusztus 18. 19:41

Pozitívum: professzionális orvosok
Negatívum: máj várólistán vagyok és nagyjából havi gyakorisággal kell jelentkeznem. nem vagyok budapesti és egy-egy út 20 ezer körül van. ráadásul hiába jelentkezek a klinikán, az orvos meg sem vizsgál csak beírja a véreredményeimet a gépbe és kiszámolja a pontjaimat. már többször szóltunk emiatt, és nem értem, miért nem lehet faxon elküldeni az új eredményt, ahelyett h engem és más beteg embereket hurcolni kell oda havonta értelmetlenül, stressznek kitéve és felesleges költségekbe verve. magam részéről csalódás a klinika, s főleg az a modor ahogy a betegekhez szólnak borzasztó közönyösek, ezzel én is egyetértek. és messze nem figyelnek oda olyan komolyan a betegekre, egy ilyen komoly intézménytől nem ezt vártam. műtét előtti teendőkről gyakorlatilag nincs érdemi felkészítés, csak ha az ember maga jár utána. egy hónapja voltam kórházban itthon, és felhívtam a klinikát h bekerültem, elvileg ezt tudatni kell, ahzogy minden kisebb állapotváltozást is. meg volt döbbenve a növér aki felvette, h miért szólok. az akkori leleteket elfaxoltam nekik, és most amikor mentem két hete, kiderült h azokat a leleteket meg se nézték, még nyilvántartásba se vették... komoly szakmai hiányosággok ezek, és nem lehet pénzhgiánnyal vagy túlterheltséggel magyarázni. főleg nem egy ilyen elvileg nívós helyen.
Kiszolgálás: 2,0
Komfort: 1,5
Szakértelem: 4,5
Átlag: 2,67

Sultan (50 éves férfi) Budapest, 2 kórtörténet, 2 kórház értékelés | időpont: 2010. október 23. 23:00

Pozitívum: Csak annyit, mintha haza járnék! 14 éve van szerencsém a klinikát látogatni, 2 veseátültetésem volt ez idő alatt. Örömmel megyek oda bármikor és tényleg, mintha a 2. otthonom lenne.
Negatívum: A szakács. Mivel láttam már fazekat meg egyebet, néha durva amit előad! A pálmát a vízzel készített kakaó viszi. Valaki egyszer pofán verhetné, hogy kevesebbet lopjon és több jusson.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak