Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Semmelweis Pulmonológiai Klinika

 
Cím: 1125 Budapest, Diós árok u. 1/C
Telefon: +36-1-355-9733
E-mail: losonczy@pulm.sote.hu
Web: http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=52
Értékelések átlaga: 7,00

Értékelések

Admirer (60 éves férfi) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2010. október 13. 17:31

Pozitívum: Idén tavasszal vérzéses tüdőgyulladással kerültem ebbe a kórházba. Egy hétig voltam ott. Ezen időszak számomra egy kellemes üdüléssel ért fel. (És ez nem vicc!!) Orvosok, nővérek szinte mindent megtettek azért, hogy meggyógyúljak, ugyanakkor kedvesek, udvariasak voltak. Szakértelmükről csak felsőfokon beszélhetek. A kórterem, a folyosók tisztasága példaértékű, az ellátás (ételek) minősége számomra meglepően jó volt. Mind a mennyiség, mind pedig a minőség tekintetében.
Negatívum: Az adott épület néhány helysége igencsak felújításra szorul. Ez a komfortérzetet rontotta, de ez is elviselhető mértékű volt.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,67

zsuzsuka (42 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2010. szeptember 30. 22:28

Pozitívum: Nem volt pozitivum
Negatívum: Az orvosok totalis nemtorodomsege jellemezte nagymamam ott tartozkodasat. Megkeresesemre altalanossagban beszelt a kezeloorvosa, latszolag nem kulonosebben erdekelte a helyzete. Alapvetoen kedves volt, de hanyag. A noverekrol nem is beszelve. a mar amugy is 36 kg-os es 86 eves betegnek hashajtot adtak, ezzel rontva fizikai allapotat, a csalad megkerdezese nelkul, mindezt minket ott tartozkodasa alatt megtettek, sulyabol pedig igy hirtelen veszitett, amit ilyen idos korban nem konnyu vagy eppen lehetetlen visszaszerezni. Hacsak tehetik, ne menjenek erre a klinikara, vagy maganorvossal is konzultaljanak, es a beteg ne fogadjon el semmilyen gyogyszert a noverektol, mig azt orvos nem latta!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 3,5
Szakértelem: 1,5
Átlag: 1,83

zumzum (57 éves nő) Budapest, 2 kórtörténet, 2 kórház értékelés | időpont: 2008. június 27. 9:49

Pozitívum: a teljes bizonytalanság idején egy olyan betreget vettek át, akinek alig volt esélye a gyógyulásra. A másik kórházból kiadták, pedig az átkerülése napján olyan állapotban volt, hogy azonnal az intenzív osztályra kellett helyezni. A kezelések hatására ma már szinte a régivel megegyező teljes életet élhet a bete, hála az orvosok hozzáértésének és segítőkészségének.
Negatívum: csak olyat tudnék mondani, ami nem az ott dolgozókon múlik.
Kiszolgálás: 4,0
Komfort: 3,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,00

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak