Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Semmelweis I. sz. Sebészeti Klinika

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 78.
Telefon: +36
E-mail: webmester@seb1.sote.hu
Web: http://www.seb1.sote.hu/
Értékelések átlaga: 5,58

Értékelések

csuli (63 éves nő) Külföld, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. augusztus 13. 14:48

Pozitívum: A nővérek rengeteget dolgoznak és nagyon igyekeznek. A fiatal orvosok mindent megtesznek, amit a professzori terror alatt megtehetnek, habár ez nem sok ...
Negatívum: A kórház lerobbant, elhanyagolt állapotban van, különösen a kórtermek és a fürdőszobák, de nem ez az igazi gond. A betegnek vagy hozzátartozónak szabályosan vadásznia kell az információra. Napokig hagyják a betegeket kétségek között. Ebben a nővérek sem tudnak segíteni, mert ők sem tudnak semmit. Mindenki retteg a "nagytudású és nagyhírű" professszortól, akinek szükség esetén az elhibázott kezelését is takargatják, ha kell hazugsággal is. A "nagytudású és nagyhírű" professzor, ha le is ereszkedik a betegéhez, leginkább ijesztgeti, hogy annak eszébe se jusson kérdéseket feltenni. Ilyen mondatok: "Ha nem hozzám került volna, már nem élne" vagy "Magának májrákja van", holott egyszerűen arról volt szó, hogy egy hanyagul benn "felejtetett" pdt cső fertőzést okozott a májban és ott tályogok keletkeztek. De ezt a "nagytudású és nagyhírű" professzor úr nem ismerhette be, tehát ijesztgetett.
Összegzésképpen: Egy közel 70 éves orvos miért nem megy nyugdíjba és hagyja a fiatal orvosokat érvényesülni? Nekünk szerencsénk volt, mert időben eljöttünk, saját felelőségünkre hagytuk ott a kórházat. Ezt nem lenne szabad engedni.
Kiszolgálás: 2,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 1,17

andreja6709 (52 éves nő) Salgótarján, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. november 11. 15:18

Pozitívum: 12. évvel ezelőtt kerültem a klinikára hasnyálmirigycisztám volt, nagyon sokat szenvedtem előtte, több kórházban voltam. Az első találkozás Dr. Winternitz Tamással nagyon megnyugtató volt és tudtam, hogy jó helyre kerültem. A műtét jól sikerült, hála egy jó műtéti megoldásnak nem kaszabolták fel az egész hasamat. Azóta már epeműtétem is volt és minden rendben zajlott. Én vidékről jártam, sőt járok fel kontrollra a mai napig a Dr. Úrhoz egyetlen egy rossz szót nem szólhatok se a kórházra se az apolókra mert mindig segítőkészek voltak. Winternitz doktor Úrról meg csak jót és szépet mondhatok, mert bármilyen egészségügyi problémámmal fordultam hozzá azonnal segített, felvilágosított amit más kórházban, más orvosoknak kellett volna megtenniük. Az első felmeneteleknél teljesen meglepődtem, hogy az asszisztens ki jött tájékoztatta a betegeket, hogy melyik orvos hol van, mikorra lehet számítani rá kb. mennyit kell várni a doktor úrra. Hát azért ez nem mindegyik kórházra jellemző sőt a legtöbb helyen ápolót se lehet látni. Én csak ennyit szerettem volna írni.
Negatívum: A mosdó helyiség elég elavult.
Kiszolgálás: 4,0
Komfort: 3,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,17

tubuza (57 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. szeptember 5. 7:40

Pozitívum: NINCS
Negatívum: 2011-es történet.Édesapám nyelőcső daganattal került a nagyhírű prof kezei közé.Bár ne engedtük volna.Nagy nehezen kapott időpontot,ágyat.A prof mellesleg a lópokróc ,undormány modorú szemét.Már elnézést.1 hétig "fel erősitették"papámat.Semmit sem kapott,sem infuziót, sem egy palack vért.Megtörtént igen keservesen a mütét.A család aggódva ment be minden nap 2 hétig vigyázni, érdeklődni az állapota felöl.Az intenziv osztályon nem volt egy légkondicionáló,mi vittünk be ventilátort.Honoráriumot természetesen zsebre tette,de közölte"nincs még ok az örömködésre,nem vagyunk túl a 4 napon".Állapota egyre jobban romlott,mig végül szegény az Intenziv osztályon halt meg 4 nap múlva,a mütét után.Az orvos annyit mondott-"sajnálom"!Oda mentünk elbúcsúzni aznap reggel,nem várták meg a halál utáni 2 órát,amit az elhunyt a szobában "tölt".Könyörögve kértük,hogy NE boncolják fel.Másnap már az igazságügyi orvoszakértői intézetében kezdték a boncolást.Minden papir a kezünkben volt, hogy nem engedjük.Ezért köszönet Harsányi tanár úrnak.Ő akkor vette át az intézet vezetését.Sajnos rosszkor voltunk rossz helyen.Én kb. 1 hónap mulva bementem elkérni a szövettani eredményét,a mütét utánit.A prof nekem rontott, minősithetetlen hangon közölte,mit akarok, tudtuk,hogy beteg volt!!!Be volt kakálva,mert én a képbe addig nem szerepeltem,gondolta pert inditok a klinika ellen.Rájuk fért volna.Kosz mocsok,bunkó személyzet,pedig elvileg a tanár úr betege volt apukám.A hütőszekrényben 4 éves jégy!Takaritás,alig.Szégyen.Nagyon sajnálom,hogy nem voltam erőszakosabb,és nem másik orvost kerestünk.Tudjuk,hogy menthetetlen volt a betegsége miatt,de ez a mai világban nagyon de nagyon kellemetlen,ha egy beteg az intenziven exitál,mütét után 4 nappal.A prof viselkedése végig szemét volt,egy olyan emberrel szemben aki türelmes,jó modorú volt.Soha egy rossz szót sem szólt.Aki pártfogásába vette Darvas tanárnő,de Ő már sajnos akkor sem volt fiatal,sok teher volt rajta.Nekünk az apánk volt és nem egy idegen!!! Ezeket a tényeket minden fórumon el fogom mondani.Nagyon egyet értek azzal,hogy a 65 év feletti klinikai orvosok menjenek a búsba nyugdíjba.Adják át a helyüket a fiataloknak.Ők még lelkesek,talán empátiával is rendelkeznek!!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 2,0
Átlag: 1,00

Háborgó (69 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. április 3. 17:02

Pozitívum: nincs pozitívum
Negatívum: a piszkos helyiségekben doktor úr egy óra hosszat hetyeg, a beteg várakozik. A majd telefonon érdeklődjünk, hogy mikor lesz a műtét a következő napon, de már felvétel után, aljas dolog, tudja ezt a TB? Rosszindulatú hasnyálmirigy daganattal várakoztatnak másfél hónapja, miért nem küldenek mindjárt a proszektúrára? Az intézmény vezetése gyenge, mindenki azt csinál, amit akar, Harsányi úrnak át kellene adni a helyét olyan orvosnak, aki képes vezetni és a munkát megszervezni, irányítani. Idő kérdése az orvosi perek indítása!!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 1,5
Átlag: 0,83

jancsiesjuli (28 éves férfi) Budakeszi, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. március 5. 12:39

Pozitívum: Nagyon kedvesek az ápolónők!
Negatívum: Nincsen
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 3,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,33

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (32 db), legújabb: Szomorúság
 2. Szent Ferenc Kórház
  (8 db), legújabb: Kadu