Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Semmelweis Egészségügyi Kft.

Cím: 1085 Budapest, Üllői út 26.
Telefon: +36-20-663-2666
E-mail: info@semmelweiskft.hu
Web: http://www.semmelweiskft.hu/
Értékelések átlaga: 4,33

Értékelések

ivanka (60 éves nő) Külföld, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. augusztus 26. 19:20

Pozitívum: Az Ortopédiai klinika szolgáltatását vettem igénybe Budapesten, két alkalommal. Egyedüli pozitívumként az orvosom és gyógytornászom szakértelmét tekintem. Ezekkel meg voltam elégedve.
Negatívum: A körülmények borzasztóak voltak, főleg a második alkalommal. Kalici vírus fertőzés volt a kórházban, végig egy fertőzött beteg mellett feküdtem. Bár az ápoló kezén gumikesztyű volt, előbb a fertőzött beteget látta el, utána ugyanazzal a kesztyűvel jött hozzám. Teljes káosz volt, volt úgy , hogy alig találtak reggelit, mert elfogyott. Szó szerint kidobtak a kórházból. A zárójelentésemet és a számlát hibásan állították ki, hasból írták rá az irányítószámot, a két számlára kétfélét. Nagy nehezen javítottak ki, mikor közöltük, hogy le kell adjuk a mi biztosítónkhoz. Mindez esetenként 735 ezer forintért. Nem éri meg, senkinek sem ajánlom, hogy ezt a szolgáltatást igénybe vegye, nagyon drága azért, amit cserébe kap az ember.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 2,17

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak