Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Péterfy Sándor utcai Kórház

Cím: 1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 8-20.
Telefon: +36-1-461-4700
E-mail:
Web:
Értékelések átlaga: 5,75

Értékelések

justitia13 (62 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. december 21. 15:11

Pozitívum: 57 évesen az elmúlt egy hónapban sikerült három egészségügyi intézménnyel is "közelebbi" kapcsolatba kerülnöm. Igen, az Élethez szerencse is kell. Manapság már az is szerencse, ha csak 57 évesen ismerkedik az ember a kórházak "világával".
A három intézményben kaptam hideget is, meleget is, de főként meleget.
Pedig hozzá kell tennem, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, ami a hisztimet illeti.
Nem vitatom, hogy sokat kell tenni azért, hogy egy kórház elnyerje a "kiemelt kórház" címet!
Mégis az általam említett legtöbb "meleget" jelen kórház II. Belgyógyászati-Kardiovaszkurális Osztályán kaptam.
Dr.Kocsis Győző főorvos úr "csapata" minden elismerést megérdemel, az iszonyúan lelkiismeretes beosztott fiatal orvosaival, a teljes nővércsapatával és valamennyi beosztottjával.
Mint mindenhez az életben, kicsit szerencse is kell!
Tisztelt Főorvos úr ! Ön nagyon szerencsés, hogy ezt a kiváló "csapatot" irányíthatja. Számomra a szakmai elhivatottság magas fokát bizonyították. Lelkiismeretes munkájukhoz kívánok nagyon sok sikert, türelmet, anyagi megbecsülést az osztály valamennyi dolgozójának.
Negatívum: Érdemben negatívumok ? Nem tapasztaltam ilyet.
Viszont, mint beteg "viccesnek" találom a kiszolgálás, és a komfort "értékelés" megjelöléseket. !!!! Nem wellnessezni voltam az intézményben, az is igaz, hogy nem egy 5 + * szálloda !
De, hogy ez a kiváló csapat megérdemelne egy szebb és jobb munka körülményeket, az vitathatatlan,
Igényei minden embernek vannak, mégis úgy hiszem egy beteg ember számára a legfontosabb, hogy olyan kezelőorvost kapjon, mint a Dr.Pál Zsolt.

Komoly kételyeim viszont: Megérdemel az ország ilyen csapatot, mint a II. Belgyógyászat? Megbecsülik őket valaha is annyira, amennyire megérdemelnék ?
NEM HISZEM !!!!!
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Gabe (32 éves férfi) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. december 3. 22:28

Pozitívum: Az utóbbi hetekben többször is szükségem volt korházi ellátásra (szerencsére nem súlyos) nagyon pozitív volt a benyomásom mindahányszor. A portásoktól kezdve a sebészeten át a laborig mind hozzáértő és kedves emberekkel találkoztam.
A sebészeten atheroma-t távolítottak el (már begyógyult és minden OK) és a labor vizsgálatnál is figyelembe vették, hogy nekem az gyorsan kellett mert hosszú időre külföldre megyek. Mind ezt kedvesen hozzáértően és segítőkészen.
Az Országos vérellátóközpontban is roppant segítőkészek telefonon és ott helyben is.
Sokat hallani mostanában, hogy milyen rossz az egészségügy állapota, és a Magyar az amúgy is egy panaszkodós fajta, de ha valami jó akkor azt is meg kell mondani, márpedig a Péterfy Sándor utca az én eddigi tapasztalataim szerint ilyen. CSAK ÍGY TOVÁBB!
Negatívum: Hát bizony arra a fránya épületre ráférne egy alapos felujítás.
De a legfonosabb, hogy az ottdolgozók lelkiismeretesek és maximálisan kompenzálják az épületet.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,83

Titi 128 (66 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. augusztus 16. 18:53

Pozitívum: Péterfy Sándor kórház fül-orr-gégészetén kisebb műtét miatt pár napot töltöttem és igen kellemes „meglepetés ért”.

Mostanában csak sok rossz tapasztalatról hallottam olvastam az egészségügyről illetve a kórházi „élményekről”!

Az én meglepő tapasztalatom az volt, hogy a nővérek mosolyognak ,többször kérdeztek minden beteget ,hogy”minden rendben van e ?” Fájdalom csillapítóra nekem nem volt szükségem de azonnal adtak annak a betegnek akinek szüksége volt rá. Szinte minden percben éreztem,hogy figyelnek rám:)

Nem volt olyan orvos (nem csak az én kezelő orvosom) aki a szobába lépve nem kérdezte meg, hogy van e bármi kérdésünk .Hát ilyent én még soha nem tapasztaltam!
Az altató orvos is pontos felvilágosítást adott arról .hogy műtét alatt és után mi fog történni és ő is megkérdezte,hogy van e kérdésem:)

A kezelő orvosnő Dr. Lehóczky Hajnalka pontosan elmondta mi hogyan fog történni így nem volt semmilyen kérdésem. A doktornő nem csak az éppen problémás területet vizsgálta meg. Észre vett más beteg területet és elküldött másik két orvoshoz is amit ezúton is köszönök neki!
Azt hiszem az ilyen orvosra mondják,hogy nagybetűs ORVOS ! Mosolygós de határozott, minden szavából érződött ,hogy érti a hívatását és ez nagyon megnyugtatólag hat a betegeire.

A kórházi körülmények finoman szólva is lelakottak, de az ott dolgozó emberek betegekhez való viszonya tiszteletre méltó. KÖSZÖNÖM minden dolgozónak!
Negatívum: A kórházi körülmények finoman szólva is lelakottak.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 2,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,17

Neuronörsz (43 éves nő) Pilis, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. február 20. 0:34

Pozitívum: szakértelem
Negatívum: Tisztelt Áfonya néven hozzászóló hölgy!
(2012. 09.28-n kelt a bejegyzése)
Felháborítónak tartom az általánosítást!!!
Az osztályon erőn felül, becsületesen dolgozó minden kollégám nevében kikérem ezt !
Nem fogok a "mundér becsületének védelmébe", mert az ilyetén hozzászólókról valószínűleg leperegne.
Annyit csak: az egészségügyben nem szentek és angyalok dolgoznak, hanem EMBEREK!
Tévedünk, hibázunk, rosszkor és rosszul nyilvánítunk véleményt.
DE!
Csak annyit kérek minden ítélkezőtől, hogy egy teljes hónapot dolgozzon velem végig, minden műszakot az első perctől az utolsóig. Lehet, az elítélő véleménye nem fog változni, de legalább tiszta lelkiismerettel, teljes rálátással hirdetheti azt!
Mert minden híresztelés ellenére dolgozni járunk az osztályra, etetjük, itatjuk, mosdatjuk, tisztába tesszük, gyógyszereljük,vizsgálatokat szervezünk a gyakran finoman szólva sem szalonképes (értsd: rühes, tetves, ágyi poloskás, agresszív, elhanyagolt ) , gyakran nem is túl idős betegnek. Közben a nem kis számú orvoscsapat utasításait teljesítjük. Szóval csupa móka és kacagás egy 12 órás műszak.
Az már elhanyagolható tény, hogy a hólyagunk 12 órára van hitelesítve (értsd: műszak előtt és után jutunk el pisilni, hogy másról ne is szóljak), hogy enni mondjuk du 3- kor jut idő először, hogy többen gerincsérvvel, lumbágóval és egyéb fájdalmas nyavajával emelgetjük a beteget.
Az is csak egy-egy kis ártatlan intermezzo amikor a beteg felrúg-megkarmol-leköp. ( nem! Nem minden esetben zavart betegről van szó!!)Szóra sem érdemes.
Mindezekre a válasz lehet a jól megszokott: ".. nem kell ezt csinálni, keressen más munkát.. stb"
A gond csak az, hogy ma 2013-ban bármely kórház bármely osztályán már csak az dolgozik, akit "külön állatfajként" szokás aposztrofálni.
Mert remélem azt még a legeltájoltabb ember sem gondolja, hogy itt bárki is a pénzért marad!
Maradunk, mert örömet jelent az idős néni mosolya, a megborotvált, megfürdetett bácsi arcán az öröm, a gyógyult elégedett ( ilyen is van!) betegtől elhangzó köszönöm.
Ha mi is feladjuk....!?
Ja és a mi öregkorunk? Ugyan! Nem érjük meg!
Vagy ha mégis? Nem lesz nővér aki jól vagy rosszul bánjon velünk!
Kiszolgálás: 2,5
Komfort: 2,5
Szakértelem: 2,5
Átlag: 2,50

Shiroitora (31 éves nő) Dány, 2 kórház értékelés | időpont: 2013. február 17. 16:44

Pozitívum: Nem volt igazán
Negatívum: 16 hetes terhesen vett fel a nőgyóógyászom szűnni nem akaró görcsök méhösszehúzódásoknál. 4 nap után a görcsök és vvérzés elenére haza engedtek, A reggeli ebéd vacsora egy kismacskának nem hogy terhes anyukának volt elég.Mivel nem volt másütt hely annyi szerencsém volt hogy a fürdőszoba wc a szobán volt
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 1,0
Átlag: 1,17

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek
 2. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu