Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet

Cím: 1023 Budapest, Frankel Leó út 25-29.
Telefon: +36-1-438-8300
E-mail:
Web: http://www.orfi.hu/
Értékelések átlaga: 5,33

Értékelések

Fazekasné Gálfi Ágnes (67 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. július 30. 11:49

Pozitívum: nincs
Negatívum: Elmesélem a mai napi sztorimat az ORFI "csodadoktorával" dr. Baka Zsuzsával, aki vizsgálat nélkül meg tudta állapítani, hogy nem vagyok nagyon beteg. Az előzmény az volt, hogy 3 hete nagyon fáj a bal lapockám, és ezen nem segített a folyamatos mydeton szedése és az algopyrin tabletta is csak részben, nem segített a masszázs, folyamatosan rossz a közérzetem és hőemelkedésem van. Előző nap (pénteken) a körzeti reumatológiára telefonáltam - ahova 25 éve rendszeresen járok a többféle gerincproblémám miatt - hogy időpontot kérjek rendelésre, de tekintettel arra, hogy az orvosom szabadságra megy azt javasolták, hogy a következő héten kérjek sürgősségi beutalót más orvos rendelésére. Miután a fájdalomcsillapító gyógyszerem is elfogyott és egész éjszaka nem tudtam a fájdalomtól aludni felhívtam reggel az intézményt, hogy van-e ügyeletük és mehetek e beutaló nélkül. Azt a választ kaptam, hogy sürgős esetben nem kell beutaló, így felkerekedtem és elmentem a város másik végéből az intézménybe. Az ügyeletes orvos dr. Baka Zsuzsa volt, aki rögtön megkérdezte, hogy én jöttem-e beutaló nélkül; mondtam, hogy igen. Ezt követően ránézésre megállapította, hogy nem vagyok nagy beteg, menjek az ügyeletre. Mondtam neki, hogy honnan tudja, hogy nem vagyok elég beteg, amikor meg sem vizsgált, illetve hogy én megkérdeztem, hogy jöhetek-e beutaló nélkül és igen választ kaptam. A válasz ismételten az volt, hogy menjek a körzeti ügyeletre és becsukta az orvosi szoba ajtaját. Nem javaslom senkinek, hogy a nevezett "csodadoktor" kezébe kerüljön, aki vizsgálat nélkül is diagnosztizál.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Reh (67 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. augusztus 27. 9:26

Pozitívum: Gyönyörű látkép a Lukács Fürdőre és a Dunára. Szépen felújított a hall. Pár ápoló gondos.
Negatívum: Egy bizonyos orvos (a többiről nincs tapasztalatom) szakmailag képzetlen, uszít a többi ellen. Uszít az ápolók egy része ellen is és a beteget kéri fel a feljelentés feladatára. A kórház a II. világháború utáni állapotokat tükrözi. Nincs redőny, a nyílászárók korhadtak, a mellékhelységek nem zárhatóak (még az ajtó sem). A fürdőkben a lefolyónak nincs teteje és alatta rozsdás. A gazdasági vezető nincs tisztában azzal, hogy bizonyos osztályok hol helyezkednek el. A nők és férfiak néha ugyanabban a fürdőszobában tisztálkodhatnak (1 db emeletenként) melynek kinézete kriminális. A portás nem tudja, hogy a Frankel L. út szemközti oldalán is az ORFI másik intézete van. A kezelések rendszertelenek. A kezelő személyzet egy része durva és közönséges. (Pl. "Most izzadjak, vagy szüljek magának időpontot" vagy "Új beteggel 11 óra elött nem foglalkozom"
Az orvos a megigért időpontot nem tartja be konzekvensen, maj mikor a beteggel találkozik megkérdezi tőle "Maga most mit akar?" Sokszor éjszakai megbeszélések vannak és a beteg a folyosón 4-5 órát vár a kezelőorvosra. Hiába. A beteg olyan injekciót kap, mely azonnali rosszúllétet okoz, ennek ellenére, az orvos saját lábán engedi ki a kórterembe. Nem kér ápoló-segítséget. A beteg telefonrendszer nem működik. Az infúzió nem folyik, hozzánemértés miatt és a betegek saját maguk segítenek társaikon éjszaka hogy megigazítsák a betett tűt.
Az egyik lift (rokkantkórház) 8 órából 7 óra hosszat nem működik. A másik felvonó alkalmatlan betegszállításra. Az étel kevés és ízetlen, langyos. A rokkant betegek lépcsőn közelítik meg az éttermet. (nem működik a lift) Nincs rendszeres orvosi vizit. Az orvosok és a nővérek a betegek jelenlétében uszítanak egymás ellen. Az épület Duna felöli oldala omlik. A kórtermek ablaka alatt éjszakánként randalírozó részeg hajléktalanok töltik az éjszakát, kik a díszkút-medencében tisztálkodnak. A kezelők előterében nincs megfelelő számú űlőhely ezért sokszor a bottal, mankóval járó beteg állnak. A beteg nem azért adnak hálapénzt a kezelőknek, mert jó szolgáltatást kaptak, hanem előre, hogy ne kiabáljanak velük és ne alázzák meg őket.
Még oldalakat tudnék írni, de minek?
Álmomban se jöjjön elő ez a kórház.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

embrel (58 éves nő) Külföld, 1 kórtörténet, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. január 5. 11:25

Pozitívum: Az orvosok tudása és a kiszolgáló személyzet, lelki ismeretes munkája a legmaximálisabb.A kezelések nagyon jók....
Negatívum: Sajnos a kórház le romló állapota egyre jobban le hangolja betegeket, a mellék helységek állapota mint 40 évvel ezelőtt, a kórtermek állapota sem sokkal jobb csak. Az el avult nyílás zárók ahol be fúj a szél és ha esik az eső az szintén be folyik.A fal hát rájuk férne egy alapos festés. Az ágyak sem éppen a legmodernebb darabok némelyiknek deszkával van ki pótolva a vége./És egyben az egész épület felújítása kéne.
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 3,33

kevus (73 éves nő) Budapest, 3 kórház értékelés | időpont: 2009. július 25. 23:36

Pozitívum: Kedves Zarafa! Az ORFI honlapján a várólisták rovatban meg lehet nézni, hogy mikor kerülsz sorra. A beutalás dátuma mellett látható.
Negatívum: 000
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 1,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 3,83

zarafa (66 éves nő) Budapest, 1 kórtörténet, 4 kórház értékelés | időpont: 2009. július 9. 22:12

Pozitívum: Nem tudom mennyi a várakozási idő de már 1 hónapja a kezemben a beutaló értesítést még mindig nem kaptam. Vajon rámkerül a sor valaha is.
Negatívum: a fentt le irtak
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak