Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet

Cím: 1041 Budapest, Nyár u. 103.
Telefon: +36-1-369-2111
E-mail:
Web: http://www.karolyikorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 4,01

Értékelések

kotkot10 (38 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. szeptember 8. 17:57

Pozitívum: szakszerű beteg ellátás, empátia

A fiam nem régen került be a Károlyi Sándor I. belgyógyászatára ún. pyelonephritissel. Mind a nővérem mind az orvosok szakszerű precíz munkát végezetk annak ellenére h mennyi minden súly és rengeteg adminisztráció van a nyakukon.Még így is tudtak empatikusok lenni velem illetve a beteg fiammal.Nem tudom szavakba önteni eme osztály összzetartását és kitartását.
Mind azok akik támadják e kórházat csak egy fél napot adnék nekik h dolgozzanak mosolyogva ilyen körülmények között amik ott vannak.
Minden ápolótól kaptunk egy egy kedves szót naponta és az orvosok kellő felvilágosításban részesítettek minket.
Örök hálám az osztály dolgozóinak.
További sok sikert és még ugyan ennyi erőt kívánok a továbbiakban
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 3,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,50

Don Corleone (30 éves férfi) Külföld, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. július 14. 17:18

Pozitívum: 2014.06.16-
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 4,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,67

diablo30 (34 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. február 5. 17:31

Pozitívum: nincs
sajnos nem tudok jót mondani erről a kórházról
Negatívum: Ma 2014.02.05-én időpontra reggel 7-re mentünk mütétre a férjemmel.azt kellet tapasztalnunk hogy semmibe veszik az embert,a sebészeten,el vették tőle a leleteket vérvétel ekg és az altató orvos által írt igen kivesézett javaslatot,hogy altatni kell,és hogy mivel t-tubus volt neki berakva 7 évig,(2 éve vették ki neki)intubálni nem lehet a légcsőszükülete miatt ami volt.Erre 2 óra várakozás után megjelent a dr.nő,higy ő fogja műteni de nem tudja mikor,aztán 11:30-körül megjelent a nővér hogy ad beöntést,aztán megint vártunk 2 óra hosszát és kiderült hogy az altató orvosnak kell a vércsoport,kérdem én,ha volt előzetets kivizsgáláson és tudták hogy műtét lesz miért nem kértek vércsoportott már reggel amikor még konzilium után voltak,és állítolag látták a korelőzményeket,ki semm kérdezték szegényt hogy mi a panasza.aztán közölték hogy lehet ma nem műtik meg,mert valószínű nem lesz meg ma a vércsoport eredmény.Akkor már idegesek voltunk nagyon.kivetette férjem a kezéből az infuziót és közölte az orvossal,hogy elmegy mert ez embirileg nem elfogatható,hogy a jobb kéz nem tudja mitcsinál a bal,és össze vissza beszélnek.mikor már mentünk a papírjaiért,akkor közölte a főorvos hogy 30 perc múlva lett volna meg az eredménye.a dr.nő aki mütőtte volna meg,nem tudta megmondani nekünk hogy mikor lesz meg és várhatóan meddig kell még szegénynek szenvednie.senkinek nem ajánlóm ezt a kórházat,mert halál tanya.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

diablo30 (34 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. február 5. 17:13

Pozitívum: 0
Negatívum: 100%
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Rózsa36 (74 éves nő) Budapest, 6 kórház értékelés | időpont: 2014. január 23. 16:55

Pozitívum: Nincs
A rendelő ügyeletét értékelném /felnőtt/
Negatívum: 2014.január 14.-én reggel 3/4 hétkor hívtam az ügyeletet. A férjem igaz már két napja lázas volt, de sajnos a háziorvoshoz hétfőn nem jutottunk el, mivel hétfő délután a Honvéd korház gégészeti osztályán volt vizsgálaton. Amikor késő este hazaért, már ismét lázas volt, jártányi ereje nem volt. Nekiláttunk a lázcsillapításnak, s pihent. Hozzáteszem a délelőtt folyamán is lázas volt a dialízis kezelés alatt. Ott is lázcsillapítóval látták el. A férjem 82. évében járó több súlyos betegséggel küszködik. Nevezetesen végstádiumú veseelégtelenség, heti 3 alkalommal dializálják, súlyos végstádiumú szívelégtelenség, Bypass műtéten is átesett, súlyos inzulinos cukorbeteg, időskori leukémia, s sorolhatnám. Azon a 14.ei napon azért bátorkodtam az ügyeletet hívni, mert a 24órás vizelet mennyiség még a fél dcl-tert sem érte el. Ilyen beteg esetében gondolni lehet a vesék leállására, tehát azonnali orvosi vizsgálat várható el. Az ügyeletes Dr-nő kategórikusan kijelentette, forduljak a háziorvoshoz. Meg is tettem volna ,ha abban az időpontban rendel, Mivel 3/4 hét volt, így nem tudtam oda fordulni. Legjobb tudomásom szerint az ÜGYELETI ellátás 0-24óráig tart.A DR-nő milyen ALAPON és JOGON tagadta meg a kijövetelt egy biztosított betegtől????Vagy talán ezen betegségek nem elég indokoltak????? A háziorvosunkat kértem , illetve bejelentéssel éltem, s mivel akkor éppen nem tudott kijönni a DR-nő, így javasolta az ügyelet hívását. Amikor elmondtam, hogy már volt próbálkozásom de az ügyelet megtagadta a kijövetelt, ledöbbent. Így jóval a munkaideje lejárta után kijött az évek óta kezelése alatt álló betegéhez, s látván állapotát, alapos vizsgálat után azonnali mentőszállítással a megfelelő szakorvoshoz utalta. Ekkor már délután 5óra volt. Az ÜGYELETES orvos lelketlen, embertelen magatartása elfogadhatatlan, s ez nem emberhiánnyal, hanem MUNKA MEGTAGADÁSSAL magyarázható. Hála a háziorvosunk gyors intézkedésének, s a kórházi gyors segítségnek, sikerült abból az állapotból kimenteni,a férjem s nem történt visszafordíthatatlan dolog.Szép az új RENDELŐ, de úgy látszik a betegellátás némi kívánnivalót hagy magaután SAJNOS!!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Szent János Kórház
  (67 db), legújabb: BN
 2. Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet
  (32 db), legújabb: törökkároly