KözösségBetegségek - kórtörténetek és kórházértékelésKórházakWellness központok - értékelésekOrvosi szobaOrvosi szótárLaboreredmény kereső
2015. október 5., hétfő [Aurél] | Kedvenc! | Kezdőlapnak!    
Orvosi szótár mobil verzió
Laboreredmény mobilra
BNO kereső mobil verzió

Teljes Bármilyen egyezés
Keresés
Általános egészségügyi hírek, információk Életmód Allergológia Baba-mama Cukorbetegség Daganatos betegségek Függőségek Pszichológia Szexuális egészség Szív- és érrendszeri betegségek
Népszerű: :: ELHÍZÁS :: AGY :: STROKE :: HANG :: ASZTMA :: JÁTÉKIDŐ :: DEPRESSZIÓ :: JÁTÉK :: FATALIZMUS :: SZŰRÉS :: BELETÖRŐDÉS :: SZÍV :: CIKK BEKÜLDÉS

INTÉZMÉNYEK ÉS ÉRTÉKELÉSEK
Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest   |  Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház


Cím:   1204 Budapest, Köves út 1.
Telefon:   +36-1-289 6200
E-mail:  
Web:   http://www.jahndelpest.hu/

Értékelések átlaga:
5,30Új bejegyzés szerkesztéséhez kérjük, jelentkezzen be!
(Ha még nem regisztrált...)

 

oldal:    1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12
   
időpont: 2013. október 23. 16:05  
Pozitívum: A szülészetét volt szerencsém a kórháznak többször is igénybe venni. Dr. Fekete Károly szülész-nőgyógyász nagyon kedves, tájékoztat, és nem csak hogy elvégzi amunkáját, de még másnap is megnézi a nála szült betegeket. Szülésznőként Pálinkó Eta egy angyali teremtés, sajnos őt csak a 3 szülésemnél ismertem meg, Mert ez az utolsó szülésem neki köszönhetően a leg tökéletesebbre sikerült... ez volt a legszebb és legemlékezetesebb. Ők nagyon jók, a többi dolgozóról már nincs ilyen felhőtlen élményem, de szerencsére nem hetekig vendégeskedtem a kórházban. 
Negatívum: Van egy két nővér, aki nem túl kedves, sem nem segítőkész. Szegény szobatársam első babával, úgy lehurrogta a nővére, mikor segítséget kért a szoptatáshoz, hogy nekem kellett rászólnom hogy fogja már vissza magát, szegény frissen sült anyuka meg ott sírt, , hogy biztos Ő a hibás, és hogy rosszul szoptat. Egyszer rám is rámförmedtek, azt hiszem a 2-3 napon. Akkor már javában volt tejcsim, de a mérésnél nem mértek semmit, bejött a nővér és leüvöltött hogy ha nincs tejem kérjek pótlást, és ne éheztessem a ygerekemet, onnantól minden etetésnélmegmértem Zsebit, aki 80-100 ml tejet evett..... még hogy éheztetem, már 2 éves és még mindig szopik, de ez nem az Ő érdemük, hanem a normális és kedves szülésznőé!!! 
Kiszolgálás: 8
Komfort: 8
Szakértelem: 10
Átlag: 8,67
33 éves nő
Budapest

3 kórház értékelés
   
 
időpont: 2013. október 3. 14:39  
Pozitívum: nincs 
Negatívum: Gyermekem vakbélgyulladás gyanúval került be. A sürgősségin reggel 10 órakor regisztrálták, elküldték vér- és vizelet vizsgálatra. Ezt követően 6 óra elteltével még nem látta orvos. Csak várakozott éhesen, szomjasan. A vérvételt követően két óra múlva megkérdezte, hogy van-e már eredmény, erre az volt a válasz, hogy ne dödögjön. Hm? Igen segítőkész, megnyugtató válasz volt. Az Apukája volt vele, Ő is ugyanezt a választ kapta. Miután délután fél 4-kor még nem vizsgálták meg, segítséget kértem és kaptam. Az ismerősömnek volt ismerőse a kórházban, akinek a segítségével végül is 16 órakor behívták. A sürgősségin lévő főorvos megvizsgálta, úgy ahogy a házi orvos is, aki beutalta, s közölte vele, hogy menjen fel a sebészetre. Felment a sebészetre, ahol további várakozás után a sebészorvos szintén megnyomkodta a hasát, kérte a hasi és nőgyógyászati ultrahangot. A lányom elmondta, hogy oda nem küldték. Milyen kár, mert, hogy röntgen szemei neki sincsenek, menjen vissza a sürgősségire és mondja meg az ott lévő főorvosnak, hogy küldjék el hasi és nőgyógyászai UHV-ra. Ismét várakozás a sürgősségin, majd végre eljutottak a hasi UHV-ra este fél 6-kor. Az ultrahangos a vizsgálat közben az igen elgyötört gyerekemnek, akinek folyamatos fájdalmai voltak, és ott ült már 7 és fél órája, közölte, hogy nem is érti, hogy miért jönnek kórházba panasz nélkül az emberek. Erre kikelt magából a lányom, hogy mégis hogy gondolja ezt, szerinte élvezetes éhgyomorral, hét órát ott ülni a sürgősségin? Az UHV negatív lett. Feldúltan felgyalogoltak a 2.-ról a 8.-ra ha jól emlékszem, mert a lift nem működött, nőgyógyászati UHV-ra. Ott közölték velük, hogy egy nőgyógyász orvos van, aki most kezdett bele egy kb. 3-4 órás műtétbe várják meg. Ezek után ismét lementek a sürgősségire, közölték, hogy nem hajlandóak tovább várni egy nőgyógyász orvosra. Ez már este fél 7-kor volt. A papírjaira további 40 percet vártak, s úgy jöttek el, hogy nem tudták diagnosztizálni a problémát, javasolták keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést. Ennyire futotta 9 óra alatt a sürgősségin. Megköszöntem a Jó Istennek, hogy a lányomnak nem volt komolyabb baja, mert hasonló időt töltöttek a sürgősségin azok is, akit agyvérzéssel, és strokkal vitték oda. Felháborító, hogy 6 órán át nem történt semmi, majd kisebb protekcióval bejutott, és végre látta egy orvos, majd további 3 órába telt, hogy nem állapítottak meg semmit. Aznap este a nőgyógyászom még fogadta és kiderült mi okozta a bajt. Ez borzalmas, és felháborító. Azt gondolom, ez szervezési hiba. Ha eltudták küldeni vérvételre, akkor miért nem lehet ott egy orvos a főorvoson kívül, aki elrendelheti a diagnosztizáláshoz szükséges vizsgálatokat. Nyilván hasi panaszokkal, lehet vakbél, lehet nőgyógyászati probléma. El lehetett volna küldeni az UHV-ra és utána vissza a sürgősségire a leletekkel. Talán nem telik el fölöslegesen 9 óra. 
Kiszolgálás: 1
Komfort: 1
Szakértelem: 4
Átlag: 2,00
45 éves nő
Budapest

1 kórtörténet
1 kórház értékelés
yinyang meggyógyult
   
 
időpont: 2012. december 23. 14:14  
Pozitívum: Csepeli Telephely I. sz. belgyógyászat és rehabilitációs osztály Dr.Kovács Matild főorvos asszony vezetésével véleményem szerint jól működik. A főorvos asszony a gyógyulásomhoz sokat segített és emberséges volt velem szemben mindig. Magas szintű és többrétegű szakmai tudásával sokat javított az élet minőségemen.
A Mihályfy doktornő a kezelőorvom is és az ápolók is, nagyon kedvesek voltak Bármivel fordultam hozzájuk, amiben lehetőségük volt segítettek. 
Negatívum: nincs 
Kiszolgálás: 10
Komfort: 10
Szakértelem: 10
Átlag: 10,00
60 éves nő
Budapest

1 kórház értékelés
   
 
időpont: 2012. november 30. 14:41  
Pozitívum: Csodaszép parkja van a kórháznak, ahól a látogatókkal nagyokat lehet sétálni. Nőgyógyászat, Szűlészet, Gyerekágyas osztály, Terhespatológia, Újszülött osztály és Koraszülött osztályhoz volt szerencsém. Mindegyik részen sőt még a Betegfelvételi irodában is nagyon kedvesek, segítőkészek, éreszhetően biztonságban voltam én és a gyermekem is, szakértő nagyon profi és meglepően jól együtműködő személyzettel találkoztam. 
Negatívum: Aszülészet és betegfelvétel kivételével a többi osztályra ráférne egy felújítás. Őrület mien elavult, szemmel is láthatóan réhi már nem higienikus sőt balest veszélyes környezetben kell helytállnia mind a dolgozóknak mind a szoptató anyáknak. pl: jukas padló, éles élű törödt csempék a falon, csatorna szag árad a kézmosó csapból, nincs megfelelő szoptatós szoba ahol el is férnénk anélkül, hogy egymás szájába lennénk és kétpercenként keresztül mászkálnának köztünk. Tisztaság szerintem Magyarországi viszonylatban átlagos, inkább a szürke és koszos barna szinek amik a sötét világitás mentes folyósokón rosz érzést keltenek. Több szint és fényt ha kérhetnénk! 
Kiszolgálás: 9
Komfort: 5
Szakértelem: 10
Átlag: 8,00
29 éves nő
Gyál

1 kórház értékelés
   
 
időpont: 2012. november 23. 12:57  
Pozitívum: Nincsen pozitívum! Menekülj innen! 
Negatívum: Nagymamám sajnos ide tartozott. A csepeli ügyeletben kezdődött a történet, amikor felhívta az ügyeletet ha felvették volna. Ezért a fiát értesítette, hogy nincs jól. A fia bement az ügyeletre, ahol a telefonnál nem volt senki, az ügyeletes diszpécser pedig álmosan előkóválygott. Majd az ügyeletes orvos elindult a nagyihoz. Amikor odaértek a házhoz, eszükbe jutott, hogy nincsen náluk EKG. A lényeg, hogy infarktus, irány a mentővel a Bajcsy kórház. Itt mindent megtettek amit lehet. A Mama szívének a pumpafunkciói erősen megromlottak, a szívének egy része elhalt a késés miatt. Ennek két éve. Hamarosan ismét bekerült a déltepsibe, ahol a nyakán diagnosztizáltak egy rosszindulatú daganatot, nem műtötték a kora miatt (80 éves volt), sugárkezelést javasoltak. 4 hetes sugarazás(Uzsoki)után ismét rosszul lett, ami a sugárnak a mellékhatása és bekerült ismét a déltepsibe mentővel! A mentősök meglopták 20000 ft-al. Itt 5 hetet volt, tüdőembóliába és jobb oldali szívelégtelenségbe ment el szegény, amit nem vettek észre az orvosok. Az ápolók között voltak nagyon rendesek, de voltak akik elvették a mamától a béres cseppet, hogy szeretné elolvasni a dobozon lévő infókat, majd a popsitörlőt is elkérte, hogy szeretné azt is megnézni. Hát nem került vissza, csak amikor szóltunk neki, hogy ideje lenne visszahoznia. Neki állt feljebb! A kosz és a mocsok leírhatatlan. Napi orvosi vizitek? Hát.... Mikor bent voltam egész nap egyszer láttam orvost. Kérdeztem, hogy mi van a mamával, majd mondta, hogy imádkozzunk és nem ő a kezelőorvosa. Kérdem én! Nem adják át a betegeket egymásnak? Ha nincs kezelőorvos akkor haljon meg valaki?
Tudom, hogy nincs pénz az egészségügyben, de nem észre venni tüneteket az felháborító és nem pénz kérdése. A hab a tortán? Megkérdeztek minket, hogy szeretnénk e boncolást. Válaszunk egyértelmű nem volt, ennek ellenére boncolták. Akkor miért kérdezik meg?
Az egész kórház egy rakás fos, mindenki meneküljön onnan!!!!!!
Megyek ügyvédhez és megkérdezem, hogy milyen formában lehet a felelősöket elmarasztalni valamilyen formában. Tudom, hogy a Mamát már nem tudom visszakapni, de ha valaki hibázik egy emberi élettel kapcsolatban, igenis kapja meg a megfelelő büntetést.
Valószínűleg a fejétől bűzlik a hal! 
Kiszolgálás: 1
Komfort: 1
Szakértelem: 1
Átlag: 1,00
38 éves férfi
Budapest

1 kórház értékelés
   
 
 
oldal:    1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12


   
   
   
             
    megjegyezzem?
    Elfelejtett jelszó

    FELHASZNÁLÓI
   REGISZTRÁCIÓ


   ORVOS REGISZTRÁCIÓ

   INTÉZMÉNYI REG.


1. Pánikbetegség
2. Sarokcsont gyulladás (sarkantyú)
3. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
4. Reumatoid arthritis
5. Depresszió
6. Koszorúér-betegségek (angina pectoris, szívinfarktus, hirtelen halál)
7. Pollen allergia
8. Csonttörések
9. 2-es típusú (időskori) diabétesz
10. Emlőrák


1. Semmelweis II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
2. PTE OEKK ÁOK Szívgyógyászati Klinika
3. Mór Városi Kórház-Rendelőintézet


1. Danubius Health Spa Resort Hévíz
2. Hunguest Hotel Szieszta
3. Hotel Piroska
4. Hotel Eger & Park
5. Park Inn SárvárDr. Sávai György
szülészet-nőgyógyászat
Budapest
Dr. Sávai György
» Elérhetőség
» Bemutatkozás, specialitás
név:
szakrendelés:
terület:


h i r d e t é s
Betegség kereső:
Betegségek kategóriánként:


Allergiás megbetegedések

Egyéb allergiák, Élelmiszer allergia, Állati eredetű allergiák, ...
 
 

Balesetek, sérülések, mérgezések

Bursitis, Shock (sokk), Csonttörések, ...
 
 

Bőrbetegségek

Rosacea, Seborrheás dermatitisz, Pinta, ...
 


Cukorbetegség (diabétesz)

2-es típusú (időskori) diabétesz, 1-es típusú (fiatalkori) diabétesz, Hipoglikémia, ...
 
 

Daganatos megbetegedések

Kötőszöveti eredetű daganatok, Emlőrák, Méhnyakrák, ...
 
 

Emésztőrendszeri betegségek

Májzsugor, Epehólyag-gyulladás, Anális fisszúra, ...
 


Fejlődési rendellenességek

Szív- és érrendszeri fejlődési rendellenességek, Mellkas fejlődési rendellenességek, Hiperkinézis, ...
 
 

Férfi egészségügyi problémák

Fitymaszűkület, Herecsavarodás (torsio testis), Heregyulladás (orchiditis), ...
 
 

Fertőző betegségek

Veszettség (Rabies lyssa), Sárgaláz, Járványos májgyulladás (Hepatitis A), ...
 


Fogászat, szájsebészet, szájápolás

Fogszuvasodás, Afták, A fogágy, fogíny betegségei , ...
 
 

Fül-orr gégészet

Tinnitus (fülzúgás), Arcüreg-gyulladás, Nyálmirigyek betegségei, ...
 
 

Gyermekgyógyászat

Járványos gyermekbénulás, Down-kór, Felső húgyúti fertőzés, ...
 


Hormonális betegségek

Férfi nemi hormonok betegségei, Addison-kór, Cukorbetegség, ...
 
 

Ideggyógyászati megbetegedések

Williams-szindróma, Prozopagnózia, Tay–Sachs-szindróma, ...
 
 

Immunológia, hematológia

Aplasztikus vérszegénység, Hodgkin-kór, Vashiányos anaemia, ...
 


Nemi betegségek

Szifilisz, Chlamydia, Lágyfekély, ...
 
 

Ortopédia

Lumbágó, Gerinc tartási rendellenességei (lordózis, kifózis), Porcbetegségek (kondromalácia), ...
 
 

Pszichiátriai megbetegedések

Szorongásos kórképek, Disztímia, Mániás depressziós elmezavar, ...
 


Reumatológiai megbegetedések

Reumatoid arthritis, Álköszvény, Bechterew-kór, ...
 
 

Sebészet

Lábszárfekély, Lágyéksérv, Meckel-divertikulum, ...
 
 

Szemészet

Astigmia (fénytörési rendellenességek), Kancsalság, Stargardt-szindróma, ...
 


Szív- és érrendszeri betegségek

Dilatatív kardiomiopátia, Gyulladásos szívbetegségek (szívbelhártya, szívburok, szívizomzat), Magasvérnyomás-betegség, ...
 
 

Szülészet, nőgyógyászat

Bartholin ciszta, Meddőség, Preeklampszia, ...
 
 

Táplálkozási betegségek

Anorexia, Beri-beri, Skorbut, ...
 


Tüdő- és légúti megbetegedések

Meghűlés, megfázás, COPD, Asztma, ...
 
 

Vese- és húgyúti megbetegedések

Inkontinencia, Nephrosis szindróma, Vizelet-inkontinencia, ...
 
   
 
 
  Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelem | Felhasználási feltételek
Copyright © Orvosi Evidencia Kft. 2015