Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Bajcsy-Zsilinszky Kórház

Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 89-91.
Telefon: +36-1-432-7500
E-mail: bajcsykorhaz@bajcsy.hu
Web: http://bajcsy.hu/
Értékelések átlaga: 5,11

Értékelések

erika78 (17 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2018. június 5. 17:40

Pozitívum: nincs
Negatívum: Bajcsy kórház..hm..aki teheti kerülje messzire-Édesanyám bekerült a kardiológiára és 1 hét múlva az intenzív részlegre. Az ágytálat többször kérte .de mivel a nővérke el volt foglalva a magánéleti beszámolójával és a csevegésekkel nem kapta meg. Sajnos bepisilt és amikor észrevette a nővér ráförmedt. Szerintem rosszabbul bánnak itt mint az állatokkal. Minden részén -szemészeten,sebészeten és belgyógyászaton megfordultunk már sajnos,mivel 40 éve itt élünk. Felháborító ami ebben a kh ban megy. Könyörtelenül bánnak a betegekkel. Követelik a béremelést ,de könyörgöm mire? Szóval soha senki ne menjen még akkor se ha orvost ajánlottak. Higiénia nulla, orvos-beteg kapcsolat nulla. Nővérek undorító ahogyan a betegekkel bánnak. Szégyen az egész és elkeserítő.Azért írtam le ,hogy senkinek ne kelljen a saját bőrén megtapasztalni. Aki bekerül annak imádkozni kell,hogy élve kijusson innen.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

SRF (30 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. május 9. 19:52

Pozitívum: -
Negatívum: Kedves Értékelést olvasók!

Senkitse szeretnék elkeseríteni, de a kórház nyújtotta szolgáltatás színvonala kritikán aluli. Nem szeretnék az infrastrúktúrabeli hiányoságokról írni, mert azok mint anyagi dolgoktól függőek, hanem az emberi oldalát értékelném a kórháznak. Valószínűleg szakmájukat jól végző, de lelketlen orvosokkal és ápolókkal volt dolgunk. Én úgy vélem, hogy az egészségügyi dolgozók nem egy munkát hanem egy hivatást választanak és ennek megfelelően kellene viselkedniük.
Hallatlan számomra, hogy egy idős embert a betegszállítók képesek este akár éjfélkor is hazaszállitani a családjához. Mikor reggel 9-től volt rá lehetőségük.
Hol van ilyenkor a szívük és a lelkiismeretük? A pénztárcájukban?
Rémes, hogy egy ilyen kérdés egyátalán megfogalmazodhat.
Összegezve 1 csillag mert ez a legalacsonyabb ami adható.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Szomorú (66 éves nő) Szolnok, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. december 30. 18:04

Pozitívum: Mint minden rosszban van itt is jól értékelhető. Vannak,akik rendesen végzik a munkájukat,odafigyelnek a betegekre,hozzátartozókra,s készségesen segítenek.Látogatóként voltam a kórházban,csak azt írom le amit a kórházzal kapcsolatban tapasztaltam.
Negatívum: Pontosan ma egy éve halt meg a gyermekeim édesapja ebben a kórházban. Kis műtétre ment ,sajnos nem kis betegséggel. Aki rábeszélte a műtétre és vállalta a műtétet átadta az egyik kollégának,aki valószínű nem ellenőrizte a műszert amit használt a műtéthez,s ez műtét közben elromlott.Így a látszólag kis műtétből nagy műtét lett,intenzív osztály,reoperáció,újabb és újabb beavatkozások,fertőzések,gennyesedés szívelégtelenség és halál.
A "sajnáljuk"-on kívül,csak az értetlenség és a mossuk kezeinket -nálunk mindenki remek munkát végez,jó szakember magyarázat.
Amikor dokumentációt kértek a lányok,csodálkoztak,s nem igen tudnak magyarázatot adni a hiányzó dokumentumokról,ami a műtéti jegyzőkönyv,mert pont a lényeg hiányzik.
Sajnálom a gyerekeimet,akik elveszítették apjukat és az anyósomat,aki elveszítette a gyermekét,hogy harcolni-a kell egy bocsánatkérésért.
Ami személyes tapasztalatom: A kórházban ,ami egy patinás épületben lenne piszok,kosz uralkodik,az intenzív osztály ragad,a fertőzések bejutása érdekében a látogatókra egy lepel jut - sem védőmamusz,sem fejfedő....így nem kell csodálkozni a bekerült fertőzéseken.
Szerencsémre csak látogatni voltam legtöbbször kórházakban,de ehhez képest a Hetényi itt Szolnokon egy sterilizált ,klasszisokkal jobb kórház. S itt sem keresnek többet sem az orvosok,sem a nővérek,sem a takarító személyzet.
Odafigyelést,szakértelmet,emberséget kellene gyakorolni.A felelősségre vonás pedig minden munkahelyen hozzátartozik a feladatellátáshoz,még ha főorvosról,orvosokról is van szó,hiszen ,ha Ők vétenek,akkor emberéletek mennek tönkre. Sajnálom.
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 1,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 1,17

Erzsicske (72 éves nő) , 1 kórház értékelés | időpont: 2014. május 5. 21:28

Pozitívum: Udvarias volt a portaszolgálat.
Negatívum: C épület Belgyógyásza: Mérhetelen kosz és bűz! A lift környékén zsákokban a szemét, a nővérszoba kilincsét szemeteszsák tele szeméttel. A WC véres koszos. /nem cseppek, hanem vértócsa a padlón, a WC ülőkén a csempén/ Mind ez ünnepnapi látogatás alkalmával. Milyen lehet egy dolgos hétköznapon??
Az egyik betegtől elveszik az infúziót, hogy a másiknak oda adhassák, mert csak 1 db van. Nincs gyógyszer. A beteg vérnyomása 200 körül, mert nincs a számára sem infúzió, sem tabletta.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

spidangli (24 éves férfi) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2014. április 28. 18:04

Pozitívum: Gasztroenterológiai személyzet kedvessége, az orvoshiány ellenére is, nagyfokú segítőkészség, humánusság
MR-CT központban dolgozók lenyűgöző kedvessége, tájékoztatása, odafigyelése. Úgy éreztem magam, mintha magánrendelésen lennék. Köszönet a munkájukért!
Kedves portások.
Felújított épületrészek megfelelőek, komfortosak
Negatívum: Betegfelvételen dolgozók modora
Hosszú várakozási idők
Sürgősségi osztályon úgy kezelik a saját lábukon jövő betegeket, mintha nekik nem lehetnének súlyos panaszaik, megjegyzéseket tesznek a betegekre. Többször kellett a távozással "fenyegetőzni", és csak személyes noszogatásra adták ki a leleteimet, holott saját bevallásuk szerint is már rég végeztek. Mentségükre legyen mondva hogy ügyeletben voltak..
Kiszolgálás: 2,5
Komfort: 3,5
Szakértelem: 4,0
Átlag: 3,33

  1. Vesekőbetegség
    összesen 6 kórtörténet, legújabb: janika70
  2. Spontán vetélés
    összesen 5 kórtörténet, legújabb: almodozo76