Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Ars Medica Lézerklinika

 
Cím: 1051 Budapest, Petőfi Sándor u. 3.
Telefon: +36-1-266-7766
E-mail: arsmedica@arsmedica.hu
Web: http://www.arsmedica.hu/
Értékelések átlaga: 3,31

Értékelések

N_janos (31 éves férfi) Felsőzsolca, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. szeptember 12. 13:33

Pozitívum: Nem ertik, hogy nincs?! Ne menjen ide!
Negatívum: BOTRANYOS munkavegzes

Soha, senkinek sem ajanlom, hogy ide jojjon.

Aki megteheti, hogy magan klinikara megy KEREM varjon turelemmel egy igazi orvosra.

Hentes uzem premium aron.

Ki fektetett be ebbe a klinikaba tobb szaz milliot?

Miert fektetunk bizalmat Dr Domotor Gaborba? Egy hentes akinek a paciens csupan egy darab hus es meg mindig erkeznek ide betegek.

Talan annyira elrettento a magyar egessegugy, hogy az ilyen betegellatast illetunk premium jelzovel?

48.000 HUF -omba kerult egy virusos szemolcs eltavolitasa a jobb 4. szamu ujjamrol. Ilyen apro beavatkozasra sem de osszetettebb beavatkozasra semmikeppen sem fogok erkezni ebbe az intezmenybe.

Egy hentesre varunk 6-an egy idoben.

Asszisztensek kedvesek azonban ez nem karpotol azert az "elmenyert" amit a 2 perces mutet okoz.
Az erzestelenites az ujjban olyan erzes volt mintha sebesen levagtak volna az utolso ujjpercet.
Csupan az erzestelenito folyadek mennyisege miatt az ujjvegem azonnal 10%os meret novekedesen esett at.
Aztan kovetkezik a "lezeres" beavatkozas egy olyan eszkozzel ami 30 eve volt uj egy Kelet Nemet korhazban.
A beavatkozasnak vege es ugy erzem magam mint egy hasznalt iphone ami most esett at egy alkatresz forrasztason. Ha nem jo kidobjuk hozzaalassal ...

Ebben a letesitmenyben a paciens nem ember. A paciens egy hibaval rendelkezo elettelen targy amin egy hentes jobb napokon sebeszi pontossaggal vegez bemetszeseket.

Jogosan erezheti azt a paciens, hogy Dr Domotor Gabor szemeben O egy elettelen targy es Mc Donalds gyorsettermet megszegyenito sebesseggel vegez beavatkozasokat. (Elnezest kerek a Mc Donalds franchisetol mert naluk sokkal tobb emberseget tapasztalhatunk)
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Eve22 (31 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. január 2. 10:07

Pozitívum: SEMMI
Negatívum: - penzehes banda - egy ujjam begyulladt. Kaptam egy erzestelenitot, megvagtak az ujjam egyik szelet es fizettem 120.000 forintot a beavatkozasert. Raadasul ugy, hogy Domotor dr. ur azon kivul, hogy megvagta az ujjam, semmit nem csinalt, ki sem tisztitotta es meg jobban begyulladt utana.
- arogans, lekezelo, figyelmetlen orvos, ha annak lehet nevezni - Domotor Gabor
- feluletesek. Kitoltottem a nyomtatvanyt amit a kezembe nyomtak, jodra allergias vagyok, ezzel szemben a mutet elott lattam, hogy keszitettek a Betadint, ami ugye jodot tartalmaz, megkerdeztem a kedves asszisztens not mit szeretne vele, mert hat allergias vagyok ra, ekkor elbozonytalanodott, azt mondta ez jod erzekenyeknek van, de akkor inkabb nem adja :)) az ember esze megall
- ossze viszza beszelnek, a dr. ur azt mondta a kotest egybol ahogy hazaerek vegyem le, es minel tobbet asztassam vizben ,vissza is kerdeztem, hogy biztos.
Erre az ambulans lapra a zarojelentesnel, a javaslatokhoz oda volt irva, hogy a kotest a kontoroll napjaig szigoruan rajta kell hagyni es nem erheti viz .

Szerintem nagyon durva. En egy picike problemaval fordultam hozaajuk, es nem jartam tul jol, egesz Karacsony este mindenfele hazi keszitesu pakolassal ultem, hatha nem kell a surgossegire mennem, vegul megusztam. De mi tortenik azzal aki valami komolyabb problemaval fordul hozzajuk???

NEM AJANLOM SENKINEK. Eletem egyik legcsunyabb elmenye .
Undorito szelhamos banda.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

moncsimano (40 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. január 4. 12:16

Pozitívum: sajnos semmi
Negatívum: Röviden: aranyér van vagy nincs? mindegy nem számít műtsük meg, jöjjön a pénz, a páciens meg nem számít

Hosszabban szerintem az esetem magáért beszél:
2015 decemberében találtam két apró dudrot a végbél tájékon, mikor is nagyon megijedtem, hisz eddig soha ilyenem nem volt, és mivel az sztk-ba sajnos több hetet kellett volna várnom mire bejutok így a neten rákerestem milyen magánorvosi szféra foglalkozik ilyen témával. Akkor találtam rá ere a "csoda" intézményre. Két nap múlvára kaptam is időpontot, így elmentem, hogy megmutassam mik is azok. Mikor oda értem egy romkupacon kellett átverekednem magam, de gondoltam ebből még nem vonok le semmilyen következtetést.
Mikor beléptem akkor három unott képű nő fogadott. Kitöltöttem a papírt amit kértek, majd vártam. Aztán jött a doki, egy ember be majd ki, aztán jöttem én. A doki ugyan bemutatkozott, hogy ő Dömötör Gábor, de ennyit tudok elmondani pozitívumként a dokiról, és semmi többet. Elmondtam neki a panaszaimat, hogy 2 nappal korábban találtam két dudrot a végbelemnél, olyan borsónyi nagyok, de nem fáj, nem vérzik, csak nézze meg hogy ez mi lehet és addig orvosoljuk a dolgot míg kicsi a baj és ne várjuk meg, hogy nagy legyen. No itt jött a paraszt vakítás egyből a doki részéről (bocsánat, hogy ezt írom, de nem tudok más, és nem tudom szebben és finomabban leírni, ettől csak durvább stílus jut eszembe): feltérdel, kutyapóz, nagy kivetítőn láthattam mindent és nézzem milyen szép nagy kék vénáim vannak és hogy ez 4. fokú aranyér és ezt meg kell műteni és nézzem hogy milyen kékek azok a vénák és mekkorák.
Utána 3 percben jött a konzultáció az Dömötör orvossal, hogy akkor ez negyed fokú aranyér és mit akarok? Megmutogatta nekem a doki a képeket amiket a neten a weblapukon bárki megtekinthet és elmondta, hogy ez 4. fokú aranyér. Mondom neki, hogy hogyan lehet hogy az nem fáj nekem? Mondta hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe és valaki a 4.fokúval is elvan, míg valaki már az 1. fokútól is szenved és megműtteti. Bennem hatalmas kérdőjelek jöttek elő egy pillanat alatt, de próbáltam elnyomni, amikor is a Dömötör doktor úr megkérdezte, hogy akkor mikorra nézzünk műtétre időpontot. Néztem rá nagy kerek szemekkel, és kérdeztem, hogy mi az orvosi javaslata, hogy akkor ezt műteni kell? A válaszon meglepődtem és megrökönyödtem egyszerre, és ezt azt hiszem szó szerint kell idéznem: "Úgy látom nem ment át amit mondtam, elmondhatom még egyszer." És ingerültebben elmondta megint a négy ábrát a weblapról. Gondoltam ez zseniális, és megint megkérdeztem tőle, hogy mi a doktor úr szakmai véleménye ezt meg kell műteni? Erre megint az alábbi választ kaptam és klasszikusokat csak szó szerint idézünk: "Úgy látom még mindig nem ment át amit mondtam. Ülhetünk itt addig míg meg nem érti és ismételgethetem magam amíg t nem megy. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy meg akarja-e műttetni magát vagy sem és ha nekem jó így akkor ne műttesem meg ha akarom akkor meg műttesem meg." (egy megjegyzés csak, TÉNYLEG???? ha egyszer majd eltörik a lábam akkor majd én fogom eldönteni azt is hogy engedem megműttetni vagy sem? Nem kellene az orvosnak a vizsgálat után egy szakvéleményt majd egy kezelési javaslatot tenni a beteg vagy páciens felé???? Hogy döntsem én ezt el, hogy ez kell műteni vagy sem, ha orvos lennék nem mentem volna hozzá, hanem diagnosztizáltam volna magam...) Ekkor már ideges volt és láttam, hogy éppen csak ki nem akar rakni az ajtón kívülre. Persze megkérdezte megint, hogy akkor mikorra akarok időpontot. Mondtam neki hogy átgondolom, akkor kiült a doki arcára az idegesség és kitessékelt köszönöm 15000 ft.
Megkaptam az ambuláns lapomat, amire a doki persze már nem 4. fokú csak 3. fokú aranyeres problémát tüntetett fel. Ezen is meglepődtem.
Befizettem elmentem és felkerestem ismerő ajánlása alapján egy másik sebész orvost, aki nem mellesleg nagy szaktekintély a sebészek között de nevet nem szeretnék írni most. Aki megvizsgált és döbbenten állt a fenti történetemet hallva. Megvizsgált és megállapította, hogy igen van egy kis külső aranyerem, meg egy kis pirosság, de nem hogy 4. vagy 3. fokú aranyerem nincsen de még elsőfokúnak sem mondaná annyira enyhe. Kaptam rá krémet és 3 hétig kenegettem. Ma megvolt az ánuszszkóp, és megállapította a mostani orvosom, hogy idézem ilyen szűz popsit ritkán látni, szóval semmilyen aranyerem nincsen.
A külső mini dudrokat pedig még pár hétig kenegessem és majd elmúlnak ne izguljak.

Szóval mindenkinek azt ajánlom, hogy bárhova csak IDE NE, mert nekem a Dömötör Gábor sebész szakorvos simán megműtötte volna a nem létező aranyeremet és belekergetett volna irtózatos fájdalmakba csak azért, hogy ők megkapják a pénzüket.

Kérdeztem én ilyenkor hol azt orvosi eskü?????

Szóval SENKINEK NEM AJÁNLOM, HOGY IDE MENJEN, MERT ITT CSAK A LEHÚZÁS A LÉNYEG, NEM A BETEG!!!! Csak a pénzem kellett volna és semmi más nem érdekli őket és mellesleg 15000 ft nem kevés pénz a vizsgálatért ami max 5 percig tartott, akkor már a jogom had legyen meg, hogy kérdezzek és hogy kapjak egy orvosi szakvéleményt a panaszomról és annak megoldásáról.
Mélységesen felháborít, hogy bárki ilyet megtehet és nem mellesleg az oep ezt még támogatja is!!!! Egy ilyen orvost???? Megműteni valakit csak a pénzért és nem is indokolt a műtét!!!! Csak egy recept kellett volna egy kenőcsről, de inkább lehúzott volna pénzzel és pokollá tette volna az életem egy jó ideig.

SENKINEK NEM AJÁNLOM, MESSZIRŐL KERÜLJÉK EZT AZ INTÉZMÉNYT!!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

krisztina37 (49 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2015. június 6. 9:02

Pozitívum: Sajnos semmi
Negatívum: - emberileg: udvariatlan, lenéző, pökhendi stílus és bánásmód
- szakmailag: futószalagos ellátás, felelőtlenség, komoly szakmai mulasztások,jó esetben a beteg egészségének, rossz esetben életének kockáztatása az oda nem figyelés miatt
Bővebben:
Tavaly novemberben műtötte férjem visszeres lábát dr. Dömötör Gábor, majd 5 hónappal később, idén áprilisban műtötték újra a Honvéd kórházban, miután az első műtétet hivatalosan is orvosi műhibának minősítették.
Már a kezdetek is aggodalomra adtak okot. Bár nem feltétlenül szimpátia alapján választ az ember orvost, az az arrogancia és felsőbbrendűség tudat, amely az orvosból sugárzott, mindkettőnket megdöbbentett. Miután azonban kizárólag az Ars Medicá-ban végeznek TB támogatással visszérműtétet, félretettük idegenkedésünket. Bár ne tettük volna! A doktor úrral csupán egyetlen alkalommal találkoztunk, amikor az első "bemutatkozó" vizsgálatot végezte. Sem a műtét előtt, sem azt követően nem látta, így nem is vizsgálta meg a férjemet, a sebkötözést, sőt, a kontrollt is egy asszisztens (!) végezte. Ami még döbbenetesebb, a műtét előtt egyetlen kötelezően előírt vizsgálatot sem végeztek el a klinikán, elmaradt tehát mind az ultrahang vizsgálat, mind a Trendelenburg-teszt, mind a Perthes-próba (a beteglapra viszont mindhármat felírta, s a TB-felé el is számolta ezek költségét), így pusztán egy három perces szemrevételezéssel döntötte el, mely ereket kell kiműteni a férjem lábából. Nem kell orvosnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, milyen döbbenetes hanyagság, mulasztás a – nem véletlenül – kötelező vizsgálatok el nem végzése! Nos, a műtét természetesen nem sikerült. Már a kötés levételekor egyértelmű volt nekünk, laikusoknak is, hogy valami nagyon nem stimmel. Mi akkor még csak annyit észleltünk, hogy a legcsúnyább visszerek továbbra is ott virítottak férjem lábában. Bizalmunkat vesztve azonnal bejelentkeztünk a Honvéd Kórházba kontrollra. Az orvos épp csak rápillantott a férjem lábára, ám ennyi elégendő is volt, máris küldte ultrahang vizsgálatra. Emlékeztetőül: ez az a vizsgálat, amelyet kötelezően el kell(ett volna) végezni a műtét előtt! Nos, az ultrahangon kiderült, hogy a fő felszín alatti véna billenytűi rosszak, s a műtét legfőbb célja ennek a vénának eltávolítása lett volna. A véna azonban ott maradt férjem lábában, 5-6 más, hatalmas visszérrel egyetemben. Azonnal újraműtötték a férjemet, ezúttal jóval szakszerűbben, figyelmesebben, és nem mellesleg jóval udvariasabb, kulturáltabb, a másikat partnernek tekintő modorban. A mérleg:
- 1 felesleges műtét
- 3 nap felesleges betegszabadság,
- 2 hónap felesleges fájdalom és mozgáskorlátozottság
- mínusz 60 ezer forint (ugyan TB által finanszírozott műtétet végeztek az Ars Medicá-ban, de ilyen-olyan címszóval – kb. 3 órányi „hotelszolgáltatás”, betegvizsgálat - 60 ezer forintot ki kellett fizetnünk
- rengeteg utánajárás, idegeskedés, megaláztatás
Természetesen nem fogjuk szó nélkül hagyni ezt az esetet. Hivatalos orvosi szakvéleményt kértünk a Honvéd Kórháztól, amelynek alapján pert fogunk indítani a Klinika ellen. Értelemszerűen nem az a célunk, hogy visszakapjuk a 60 ezer forintot (ami történt, azt sajnos nem lehet pénzzel helyrehozni), hanem az, hogy minden erőnkkel harcba szálljunk az ilyen önhitt, mások életével játszadozó kontárok ellen. Bár mindenki venné a fáradságot, bátorságot, hogy hasonlóképp járjon el! Mennyivel jobb lenne a világ, ha senki, kiváltképp egy orvos nem engedhetné meg magának, hogy hanyagságból, figyelmetlenségből, önhittségből kárt okozzon, vagy tönkretegye a másik ember életét!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

krisztina37 (49 éves nő) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2015. június 6. 9:02

Pozitívum: Sajnos semmi
Negatívum: - emberileg: udvariatlan, lenéző, pökhendi stílus és bánásmód
- szakmailag: futószalagos ellátás, felelőtlenség, komoly szakmai mulasztások,jó esetben a beteg egészségének, rossz esetben életének kockáztatása az oda nem figyelés miatt
Bővebben:
Tavaly novemberben műtötte férjem visszeres lábát dr. Dömötör Gábor, majd 5 hónappal később, idén áprilisban műtötték újra a Honvéd kórházban, miután az első műtétet hivatalosan is orvosi műhibának minősítették.
Már a kezdetek is aggodalomra adtak okot. Bár nem feltétlenül szimpátia alapján választ az ember orvost, az az arrogancia és felsőbbrendűség tudat, amely az orvosból sugárzott, mindkettőnket megdöbbentett. Miután azonban kizárólag az Ars Medicá-ban végeznek TB támogatással visszérműtétet, félretettük idegenkedésünket. Bár ne tettük volna! A doktor úrral csupán egyetlen alkalommal találkoztunk, amikor az első "bemutatkozó" vizsgálatot végezte. Sem a műtét előtt, sem azt követően nem látta, így nem is vizsgálta meg a férjemet, a sebkötözést, sőt, a kontrollt is egy asszisztens (!) végezte. Ami még döbbenetesebb, a műtét előtt egyetlen kötelezően előírt vizsgálatot sem végeztek el a klinikán, elmaradt tehát mind az ultrahang vizsgálat, mind a Trendelenburg-teszt, mind a Perthes-próba (a beteglapra viszont mindhármat felírta, s a TB-felé el is számolta ezek költségét), így pusztán egy három perces szemrevételezéssel döntötte el, mely ereket kell kiműteni a férjem lábából. Nem kell orvosnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, milyen döbbenetes hanyagság, mulasztás a – nem véletlenül – kötelező vizsgálatok el nem végzése! Nos, a műtét természetesen nem sikerült. Már a kötés levételekor egyértelmű volt nekünk, laikusoknak is, hogy valami nagyon nem stimmel. Mi akkor még csak annyit észleltünk, hogy a legcsúnyább visszerek továbbra is ott virítottak férjem lábában. Bizalmunkat vesztve azonnal bejelentkeztünk a Honvéd Kórházba kontrollra. Az orvos épp csak rápillantott a férjem lábára, ám ennyi elégendő is volt, máris küldte ultrahang vizsgálatra. Emlékeztetőül: ez az a vizsgálat, amelyet kötelezően el kell(ett volna) végezni a műtét előtt! Nos, az ultrahangon kiderült, hogy a fő felszín alatti véna billenytűi rosszak, s a műtét legfőbb célja ennek a vénának eltávolítása lett volna. A véna azonban ott maradt férjem lábában, 5-6 más, hatalmas visszérrel egyetemben. Azonnal újraműtötték a férjemet, ezúttal jóval szakszerűbben, figyelmesebben, és nem mellesleg jóval udvariasabb, kulturáltabb, a másikat partnernek tekintő modorban. A mérleg:
- 1 felesleges műtét
- 3 nap felesleges betegszabadság,
- 2 hónap felesleges fájdalom és mozgáskorlátozottság
- mínusz 60 ezer forint (ugyan TB által finanszírozott műtétet végeztek az Ars Medicá-ban, de ilyen-olyan címszóval – kb. 3 órányi „hotelszolgáltatás”, betegvizsgálat - 60 ezer forintot ki kellett fizetnünk
- rengeteg utánajárás, idegeskedés, megaláztatás
Természetesen nem fogjuk szó nélkül hagyni ezt az esetet. Hivatalos orvosi szakvéleményt kértünk a Honvéd Kórháztól, amelynek alapján pert fogunk indítani a Klinika ellen. Értelemszerűen nem az a célunk, hogy visszakapjuk a 60 ezer forintot (ami történt, azt sajnos nem lehet pénzzel helyrehozni), hanem az, hogy minden erőnkkel harcba szálljunk az ilyen önhitt, mások életével játszadozó kontárok ellen. Bár mindenki venné a fáradságot, bátorságot, hogy hasonlóképp járjon el! Mennyivel jobb lenne a világ, ha senki, kiváltképp egy orvos nem engedhetné meg magának, hogy hanyagságból, figyelmetlenségből, önhittségből kárt okozzon, vagy tönkretegye a másik ember életét!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (32 db), legújabb: Szomorúság
 2. Szent Ferenc Kórház
  (8 db), legújabb: Kadu