KözösségBetegségek - kórtörténetek és kórházértékelésKórházakWellness központok - értékelésekOrvosi szobaOrvosi szótárLaboreredmény kereső
2015. április 1., szerda [Hugó] | Kedvenc! | Kezdőlapnak!    
Orvosi szótár mobil verzió
Laboreredmény mobilra
BNO kereső mobil verzió

Teljes Bármilyen egyezés
Keresés
Általános egészségügyi hírek, információk Életmód Allergológia Baba-mama Cukorbetegség Daganatos betegségek Függőségek Pszichológia Szexuális egészség Szív- és érrendszeri betegségek
Népszerű: :: ELHÍZÁS :: PAJZSMIRIGY :: VÉRNYOMÁS :: PAJZSMIRIGY-ALULMŰKÖDÉS :: KERINGÉS :: KOSZORÚÉR-BETEGSÉG :: ALVÁS :: CIKK BEKÜLDÉS

INTÉZMÉNYEK ÉS ÉRTÉKELÉSEK
Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest   |  Állami Egészségügyi Központ


Cím:   1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Telefon:   +36-1-465-1800
E-mail:  
Web:   http://www.aek.gov.hu/

Értékelések átlaga:
8,43Új bejegyzés szerkesztéséhez kérjük, jelentkezzen be!
(Ha még nem regisztrált...)

 

oldal:    1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13
   
időpont: 2014. november 17. 16:20  
Pozitívum: Ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani a Honvéd Kórház mindazon orvosának, műtősének, ápolójának- a sürgősségi osztálytól kezdve dr. Tóth Lajos érsebész főorvos úrnak, a Központi Intenzív Osztály orvosainak, és ápolóinak, valamint az Általános Belgyógyászat orvosainak prof. Dr Rókusz László úrnak, és dr.Padányi Klára főorvos asszonynak, és ápolóinak akik áldozatos munkájukkal megmentették Mosolygó Antal életét. 
Negatívum: nincs 
Kiszolgálás: 10
Komfort: 10
Szakértelem: 10
Átlag: 10,00
63 éves nő
Budapest

1 kórház értékelés
   
 
időpont: 2014. február 10. 20:15  
Pozitívum: Nincs! 
Negatívum: 82 éves vagyok és 50 évvel ezelőtt arcüreg-gyulladásomat felszúrással nyitották meg. Panaszaim pár éve újból előjöttek, - "fogfájás" - azon a részen nincs már fogam! - gennyes-véres orrváladék, magas láz kíséretében. Felkerestem a Honvéd Kórház I.sz.telephelyén a fül-orr-géggészeti szakrendelést panaszaimmal, ahol Dr.Bencze Rita főorvosnő megvizsgált és semmi kórosat nem talált. Hangsúlyosabb panaszomra röntgenvizsgálatra küldött ahol "a jobb old. arcürege fátyolozottan fedett" eredményt diagnosztizáltak. Emiatt a Dr.-nő CT vizsgálatra küldött. Közben leállt a vizeletem a lázas állapot mellett nagy fájdalmakat okozva, - dializált vesebeteg vagyok! - értelemszerűen a teljes vesekárosodásra gondolva a Háziorvos az ügyeletes urológiára - Honvéd Kórház II. telephely, - utalt ahol sürgősséggel felvettek. A vizsgálatok prosztatagyulladást állapítottak meg és antibiotikummal kezeltek. Egy hét után állapotom javult és elbocsájtottak. Orvosi vélemény szerint - ahogy észlelték orrváladékozásaimat és tudomást szereztek a gégészeti szakorvosi ellátás hiányáról elhangzott, hogyy - rosszabbul is járhattam volna a kezelés hiánya miatt ugyanis a szívre is húzódhatott volna ez a kezeletlen gyulladás és sokkal nagyobb bajt is okozhatott volna!!! Ehhez tudni kell, hogy siívműtött - bypassz - 2 vastagér áthidalás mellett a harmadik már javíthatatlan volt, 2 billentyűhibával, szívritmus-zavarral élő több társult betegséggel kűzdő immungyenge beteg ember vagyok.
Megtörtént a CT vizsgálat is mely megállapította, hogy a jobb arcüregben a csontfal jelentős területe hiányzik. A szakorvos szerint ez magyarázza panaszaimat de jelenleg teendőt nem igényel!!!
Egy igen jóhírű egészségügyi intézményben ilyen szakszerűtlen és eredménytelen, kezeletlen ellátásban részesültem.
Senkinek sem kívánom az átélt szenvedéseimet melyeket a gégészeti szakorvosi kezelés hiánya miatt elszenvedtem!!! 
Kiszolgálás: 1
Komfort: 10
Szakértelem: 1
Átlag: 4,00
82 éves férfi
Balatonfűzfő

20 kórház értékelés
   
 
időpont: 2013. július 23. 09:51  
Pozitívum: Mikor betöltöttem a 18, éltévemet már nem járhattamm a Heim Pál Gyermekkórházba,ezért átmentem a Honvédkórház neurológiai szakrendelőjébe nagyon jó orvosom volt Dr.Costantinovics Györgyi.Miutánn elment a doktornő Dr.Farmati Mónika doktornő lett a kezelőorvosom, nálla csak egyszer jártam nem voltam meglégedve, mikor elment GYES-re,bejelentkeztem Dr.Vásárhelyi-Tóth Sándor doktorúrhoz.A doktorúr olyan vizsgálatokat is megkért 24 órás Long-Team EGG-t amit a 12 év alatt egyik orvosom se,sajnos most ő is elmegy.Tegretolt szedtem epilepsziára volt egy kisrohamom, a doktor úr felírta mellé a Frisiumot, és azóta sem volt rohamom,másrészt nagyon készségesen válaszolt minden kérdésemre,és minden alkalomkor mondott valami biztatót nekem.Dr.Mike Balázs Doktor Úr is nagyon készséges az neurológiai fekvőbeteg osztályon.KÖSZÖNÖM 
Negatívum: nincsen 
Kiszolgálás: 10
Komfort: 10
Szakértelem: 10
Átlag: 10,00
26 éves nő

4 kórház értékelés
   
 
időpont: 2013. július 21. 14:40  
Pozitívum: Ez év májusában kerültem Dr.Makádi Sándor főorvos úrhoz vizsgálatra. Lelkiismeretes, alapos vizsgálat után a vizsgálati eredmények ismeretében az addig alkalmazottt gyógyszerelésemen változtatott, s örömmel mondhatom, hogy pozitív változást tapasztalok állapotomban.Olyan terheléses vizsgálatot is elvégzett amit előzőleg 5 évig az addigi orvos NEM csinált meg számomra elfogadhatatlan indok okán. Köszönönöm a főorvos úrnak,a beteghez viszonyuló empatikus hozzáállását.A rendelőben az asszisztens Ildikó szakmai felkészültsége és magatartása is példaértékű.Nyugalom uralkodik a váróban, rendelőben egyaránt.Az adott berendelési időpontot pontosan betartják.Hálás vagyok a gondos gondozásba vételért. 
Negatívum: NINCS 
Kiszolgálás: 10
Komfort: 10
Szakértelem: 10
Átlag: 10,00
70 éves nő
Budapest

6 kórház értékelés
   
 
időpont: 2013. április 18. 14:23  
Pozitívum: Napi 5x inzulinozom magam és egy inzulinváltást követően napi szinten hypóztam! Felkerestem Dr. Őri Iván diabetológus főorvos Urat a Honvéd Kórház II. telepén, aki egyszeri beállítással hypómentessé tett!!! Idős 81 éves koromat figyelembevéve már-már veszélyes volt a sok hypózás, a Főorvos Úr megmentett a súlyos következményektől. Nagyon hálás vagyok a Főorvos Úrnak a gyors segítségért!!! A jövőben is a Főorvos Úr kezelésében fogok állni amely változásnak nagyon örülök. 
Negatívum: De előzőleg a Honvéd Kórház Szakrendelőjében kerestem fel Dr. Sasvári Ildikó főorvosnőt aki - "állatorvosi lovának" nevezett" -igen részletes felmérést készített cukorbetegségem történetéről és társult betegségeimről. Azonban az egyik inzulinomat azonnal lecserélte, az 500mg napi furosemid adagomat dialízisnapokon megvonta, közgyógyomra nem írt fel receptet mondván, hogy "igen macerás"! Az inzulinváltás napi szinten hypózáshoz vezetett! A vízhajtó elhagyása dialízisnapokon lábdagadást okozott! Két hét múlva visszarendelt 12.30.-ra, én már a recepciónál való jelentkezés és a diabetológiai megbeszélést megelőző vizsgálat miatt már 11.00.-kor jelen voltam a Szakrendelőben. A felkészületlenül sok várakozás hypózáshoz vezetett, a nővér - aki több újonnann érkező beteget behívott előttem! - észrevette, hogy rosszul vagyok és 16.00.-kor behívott a rendelőbe. A Főorvosnő kitessékelt mndván, hogy "ez náluk nem így működik!" hazaindultam, mert ennem kellett de az I emeletnélnem jutottam tovább annyira megviselt a rosszullét. Fél órai pihenés után hazafelé vettem utamat. Másnap telefonon kerestem a Főorvosnőt aki erőteljesen rámförmedt, hogy "ön az a szökevény aki tegnap nem várta meg a rendelést"! Én közöltem, hogy "én vagyok az Ön állatorvosi lova aki majdnem elpatkolt a túl hosszú várakozás miatt"! A tények feltárása után elmondtam, hogy "én Olyan orvost kerestem, aki segít és nem a meglévő kockázataimat növeli"! Együttműködési elégtelenség okán többet nem kerestem a Főorvosnőt. 
Kiszolgálás: 5
Komfort: 5
Szakértelem: 5
Átlag: 5,00
82 éves férfi
Balatonfűzfő

20 kórház értékelés
   
 
 
oldal:    1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13


   
   
   
             
    megjegyezzem?
    Elfelejtett jelszó

    FELHASZNÁLÓI
   REGISZTRÁCIÓ


   ORVOS REGISZTRÁCIÓ

   INTÉZMÉNYI REG.


1. Pánikbetegség
2. Sarokcsont gyulladás (sarkantyú)
3. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
4. Reumatoid arthritis
5. Depresszió
6. Pollen allergia
7. Koszorúér-betegségek (angina pectoris, szívinfarktus, hirtelen halál)
8. Csonttörések
9. 2-es típusú (időskori) diabétesz
10. Emlőrák


1. Semmelweis II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
2. PTE OEKK ÁOK Szívgyógyászati Klinika
3. Mór Városi Kórház-Rendelőintézet


1. Danubius Health Spa Resort Hévíz
2. Hunguest Hotel Szieszta
3. Hotel Piroska
4. Hotel Eger & Park
5. Park Inn SárvárDr.Soós Nóra
pszichoterápia
Budapest
Dr.Soós Nóra
» Elérhetőség
» Bemutatkozás, specialitás
név:
szakrendelés:
terület:


h i r d e t é s
Betegség kereső:
Betegségek kategóriánként:


Allergiás megbetegedések

Egyéb allergiák, Állati eredetű allergiák, Gyógyszer allergia, ...
 
 

Balesetek, sérülések, mérgezések

Égési- és fagyási sérülések, Shock (sokk), Bursitis, ...
 
 

Bőrbetegségek

Melanoma - festéksejtes bőrdaganat, Bőr- és nyálkahártya candida fertőzése, Napszúrás, ...
 


Cukorbetegség (diabétesz)

2-es típusú (időskori) diabétesz, Hipoglikémia, 1-es típusú (fiatalkori) diabétesz, ...
 
 

Daganatos megbetegedések

Méhnyakrák, Vesemedencerák, Hererák, ...
 
 

Emésztőrendszeri betegségek

Epekőbetegség, Gasztrosztóma , Alkoholos májkárosodás, ...
 


Fejlődési rendellenességek

Arc-, szem- és nyak fejlődési rendellenességek, Marfan-szindróma, Kromoszóma rendellenességek, ...
 
 

Férfi egészségügyi problémák

Erektilis diszfunkció / Potenciazavar, Herezacskóvisszeresség, Heretuberkulózis (orchidoepididymitis tuberculosa), ...
 
 

Fertőző betegségek

Febris recurrens, Skarlát, Lyme-kór, ...
 


Fogászat, szájsebészet, szájápolás

A fogágy, fogíny betegségei , Fogszuvasodás, Afták, ...
 
 

Fül-orr gégészet

Tinnitus (fülzúgás), Nyálmirigyek betegségei, Torok- és mandulagyulladás, ...
 
 

Gyermekgyógyászat

Járványos gyermekbénulás, Mumpsz, Bölcsőhalál, ...
 


Hormonális betegségek

Cushing-szindróma, Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis, Cukorbetegség, ...
 
 

Ideggyógyászati megbetegedések

Creutzfeldt-jakob kór, Epilepszia, Sclerosis multiplex, ...
 
 

Immunológia, hematológia

Vészes vérszegénység, Hemofília, Non-Hodgkin limfómák, ...
 


Nemi betegségek

Lágyfekély, HIV (AIDS), Genitális herpesz, ...
 
 

Ortopédia

Porcbetegségek (kondromalácia), Gerinc tartási rendellenességei (lordózis, kifózis), Bokaízület betegségei, szalagsérülések, ...
 
 

Pszichiátriai megbetegedések

Mániás depressziós elmezavar, Borderline személyiségzavar, Skizofrénia, ...
 


Reumatológiai megbegetedések

Bechterew-kór, Reumatoid arthritis, Fibrosus dysplasia, ...
 
 

Sebészet

Lábszárfekély, Bélelzáródás, Vakbélgyulladás, ...
 
 

Szemészet

Rövidlátás, Astigmia (fénytörési rendellenességek), Makula degeneráció, ...
 


Szív- és érrendszeri betegségek

Anémia, Koleszterin - és vérzsír problémák, érelmeszesedés, Agyi érbetegségek, stroke (agyembólia, agytrombózis, agyvérzés, agyérgörcs), ...
 
 

Szülészet, nőgyógyászat

Terhességi rendellenességek, toxémia, Spontán vetélés, Meddőség, ...
 
 

Táplálkozási betegségek

Nem allergiás eredetű élelmiszer hiperszenzitivitás (laktóz intolerancia), Lisztérzékenység, Elhízás, ...
 


Tüdő- és légúti megbetegedések

Hörghurut, Légmell, Légúti allergia, szénanátha, ...
 
 

Vese- és húgyúti megbetegedések

Heveny glomerulonephritis, Húgycsőgyulladás, Inkontinencia, ...
 
   
 
 
  Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelem | Felhasználási feltételek
Copyright © Opinion Leaders Kft. 2009-2015