Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Állami Egészségügyi Központ

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Telefon: +36-1-465-1800
E-mail:
Web: http://www.aek.gov.hu/
Értékelések átlaga: 8,48

Értékelések

Elégedett_beteg (28 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. szeptember 29. 0:01

Pozitívum: Az I. Sebészeti Osztály vendégszeretetét élveztem köves, gyulladt epehólyagommal. Az osztály fiatal rezidens orvosához, Dr. Figura Bálinthoz kerültem. Ne tudom, ki dönti el, hogy melyik orvos, melyik beteget kapja, de ezúton is nagyon köszönöm neki, mert egy élmény volt Figura doktor kezei közé kerülni. :) Okos, ügyes, empatikus, kedves, segítőkész, lelkiismeretes, precíz; fiatal kora ellenére, kezdő orvosként kifejezetten hozzáértő, nem tudtam olyan kérdést feltenni, amire ne tudott volna megnyugtatóan és szakértelemmel válaszolni :) Már az első perctől szimpatikus volt és 100 százalékig megbíztam benne (ami nálam nagy szó, mert rettegek az orvosoktól és mindenféle beavatkozástól), tulajdonképpen a vele való első találkozástól, azaz a műtét előtti felkészítő tájékoztatásától kezdve hittem el azt, hogy - előzetes, hónapokig fennálló félelmeim ellenére - nem fogok belehalni a műtétbe, illetve nem fogok kómába esni az altatástól. :) Mind orvosilag, mind emberileg kiváló, csak ajánlani tudom.
Negatívum: NINCS
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Egy lány (28 éves nő) , 5 kórház értékelés | időpont: 2015. augusztus 26. 10:42

Pozitívum: Segítőkészség,türelmesség,emberségesség...nagyon nagy szakértelem.Az epilepszia szakambulanciára járok Dr.Kollár György Doktor Úrhoz,hihetetlen nagy szakértelemmel válaszol mindenre,mindent elmagyaráz,az antiepileptikumok átállításánál mindent elmond mit miért és hogyan..Mindenkire időt szakít,és nem 5 percig vannak/vagyunk bent a Doktor Úrnál hanem sokkal tovább....Én semmi pénzért nem mennék sem másik kórházba sem másik Orvoshoz.Számomra a legjobb Orvoshoz kerültem.
KÖSZÖNÖM
Negatívum: Sürgősségi Betegellátó Osztály
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Goldi (65 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. november 17. 16:20

Pozitívum: Ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani a Honvéd Kórház mindazon orvosának, műtősének, ápolójának- a sürgősségi osztálytól kezdve dr. Tóth Lajos érsebész főorvos úrnak, a Központi Intenzív Osztály orvosainak, és ápolóinak, valamint az Általános Belgyógyászat orvosainak prof. Dr Rókusz László úrnak, és dr.Padányi Klára főorvos asszonynak, és ápolóinak akik áldozatos munkájukkal megmentették Mosolygó Antal életét.
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

W-berfree (84 éves férfi) Balatonfűzfő, 24 kórház értékelés | időpont: 2014. február 10. 20:15

Pozitívum: Nincs!
Negatívum: 82 éves vagyok és 50 évvel ezelőtt arcüreg-gyulladásomat felszúrással nyitották meg. Panaszaim pár éve újból előjöttek, - "fogfájás" - azon a részen nincs már fogam! - gennyes-véres orrváladék, magas láz kíséretében. Felkerestem a Honvéd Kórház I.sz.telephelyén a fül-orr-géggészeti szakrendelést panaszaimmal, ahol Dr.Bencze Rita főorvosnő megvizsgált és semmi kórosat nem talált. Hangsúlyosabb panaszomra röntgenvizsgálatra küldött ahol "a jobb old. arcürege fátyolozottan fedett" eredményt diagnosztizáltak. Emiatt a Dr.-nő CT vizsgálatra küldött. Közben leállt a vizeletem a lázas állapot mellett nagy fájdalmakat okozva, - dializált vesebeteg vagyok! - értelemszerűen a teljes vesekárosodásra gondolva a Háziorvos az ügyeletes urológiára - Honvéd Kórház II. telephely, - utalt ahol sürgősséggel felvettek. A vizsgálatok prosztatagyulladást állapítottak meg és antibiotikummal kezeltek. Egy hét után állapotom javult és elbocsájtottak. Orvosi vélemény szerint - ahogy észlelték orrváladékozásaimat és tudomást szereztek a gégészeti szakorvosi ellátás hiányáról elhangzott, hogyy - rosszabbul is járhattam volna a kezelés hiánya miatt ugyanis a szívre is húzódhatott volna ez a kezeletlen gyulladás és sokkal nagyobb bajt is okozhatott volna!!! Ehhez tudni kell, hogy siívműtött - bypassz - 2 vastagér áthidalás mellett a harmadik már javíthatatlan volt, 2 billentyűhibával, szívritmus-zavarral élő több társult betegséggel kűzdő immungyenge beteg ember vagyok.
Megtörtént a CT vizsgálat is mely megállapította, hogy a jobb arcüregben a csontfal jelentős területe hiányzik. A szakorvos szerint ez magyarázza panaszaimat de jelenleg teendőt nem igényel!!!
Egy igen jóhírű egészségügyi intézményben ilyen szakszerűtlen és eredménytelen, kezeletlen ellátásban részesültem.
Senkinek sem kívánom az átélt szenvedéseimet melyeket a gégészeti szakorvosi kezelés hiánya miatt elszenvedtem!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 5,0
Szakértelem: 0,5
Átlag: 2,00

Egy lány (28 éves nő) , 5 kórház értékelés | időpont: 2013. július 23. 9:51

Pozitívum: Mikor betöltöttem a 18, éltévemet már nem járhattamm a Heim Pál Gyermekkórházba,ezért átmentem a Honvédkórház neurológiai szakrendelőjébe nagyon jó orvosom volt Dr.Costantinovics Györgyi.Miutánn elment a doktornő Dr.Farmati Mónika doktornő lett a kezelőorvosom, nálla csak egyszer jártam nem voltam meglégedve, mikor elment GYES-re,bejelentkeztem Dr.Vásárhelyi-Tóth Sándor doktorúrhoz.A doktorúr olyan vizsgálatokat is megkért 24 órás Long-Team EGG-t amit a 12 év alatt egyik orvosom se,sajnos most ő is elmegy.Tegretolt szedtem epilepsziára volt egy kisrohamom, a doktor úr felírta mellé a Frisiumot, és azóta sem volt rohamom,másrészt nagyon készségesen válaszolt minden kérdésemre,és minden alkalomkor mondott valami biztatót nekem.Dr.Mike Balázs Doktor Úr is nagyon készséges az neurológiai fekvőbeteg osztályon.KÖSZÖNÖM
Negatívum: nincsen
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Stargardt-szindróma
  összesen 11 kórtörténet, legújabb: Polly
 2. Sarokcsont gyulladás (sarkantyú)
  összesen 56 kórtörténet, legújabb: mirmur

 1. Szent János Kórház
  (66 db), legújabb: Mázi Ivett
 2. Ars Medica Lézerklinika
  (14 db), legújabb: Eve22