Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Borsod-Abaúj-Zemplén | Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Semmelweis Kórház-Rendelőintézet és Egyetemi Oktató Kórház

Cím: 3529 Miskolc, Csabai kapu 9-11.
Telefon: +36-46-555-666
E-mail: doctor@semmelweis-miskolc.hu
Web: www.semmelweis-miskolc.hu/
Értékelések átlaga: 4,47

Értékelések

virginie (36 éves nő) Mezőcsát, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. szeptember 13. 10:14

Pozitívum: A férfi ápolók illetve az ügyeletes mentőtiszt végtelenül kedvesek voltak!
Negatívum: A sürgősségi osztály éjszakás nővérei lelketlen,hozzáállása felháborító! Édesanyám vese görcsökkel került be este,és hosszas várakozás után megállapították,hogy veseköve van ami megindult és jelenleg a vesevezetékben van! Írtózatos fájdalmai voltak,de hazaküldték azzal,hogy idézem:"nincs hely és holnap reggel jöjjön vissza az urológiára"! Így is tettünk bár hazafelé már az autóban hányt és csak nyöszörgött szegény.Hazaérésünk után -ami 35 km-re van a kórháztól- a helyzet rosszabbodott és kérte hívjunk mentőt! Mikor visszavitték már nem kísértük el mert éjjel 1 óra volt. Kb.1 óra múlva hívott fel minket telefonon,hogy eléggé megalázták és cinikus megjegyzéseket tettek a nővérek! Kérdezem én,hogy ezt érdemli egy beteg? Mi úgy gondoltuk ott jó helyen lesz vigyáznak rá,ehelyett lelkileg meggyötörték! Itt jelentem ki,hogy nem áll meg a dolog és tovább megyünk,ha kell harcolunk azért,hogy ilyen többé senkivel ne fordulhasson elő! A mai napon panaszt nyújtunk be nevekkel! A sürgősségi nővérek nézzenek magukba!!! Undorító!
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 1,5
Átlag: 1,17

vörike (47 éves nő) , 1 kórház értékelés | időpont: 2012. december 17. 18:17

Pozitívum: Nem régen 4 napot töltöttem a Nőgyógyászati osztályon, ahol személyes tapasztalatom, hogy mennyire sokat javult a 20 évvel ezelőtti állapotokhoz. Megdöbbentem, hogy a nővérek rendkívül kedvesek, szakértelmük kiváló, segítőkészségük emberségük mindenkor megmutatkozott. Elképedtem, hogy milyen tisztaság van. Az orvosom szakértelme, embersége, hogy 3x is bent volt nálam megnézni hogy vagyok, nagyon jólesett. Ahhoz képest, hogy féltem, hogy milyen állapotok várnak rám - pedig tudtam hogy egy felújított épület - nagyon pozitív a véleményem. Más osztályt nem ismerek szerencsére, így ez a vélemény a Nőgyógyászati osztályra vonatkozik csak.
Negatívum: Nincs ilyen, de tényleg.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Jucus mama (58 éves nő) Kazincbarcika, 2 kórház értékelés | időpont: 2011. július 26. 19:52

Pozitívum: Nincs
Negatívum: Csak rossz tapasztalatom és véleményem van.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

db-kvin (36 éves nő) Miskolc, 5 kórház értékelés | időpont: 2010. november 24. 14:04

Pozitívum: nincs
Negatívum: Mint látható a kórház dolgozói is felfedezték ezt az oldalt, jó lenne ha nem azzal töltenék az idejüket, hogy itt fényezik magukat a jobb értékelésért, hanem magukba szállnának, esetleg más országba mert egy hozzánemértő több kárt csinál mint hasznot. De ilyen trehány embrekre külföldön nincs szükség. Ha már ennire pénzéhesek, keressenek maguknak olyan szakmát ami fizet, nem tartani a markukat a háláért. Ja, hogy ott felelősségre is lehten vonni? Igen ez tényleg akadály a váltásban.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

franci5 (75 éves férfi) Miskolc, 2 kórház értékelés | időpont: 2010. november 11. 11:29

Pozitívum: A neurológus főorvos szakértelme, embersége
Negatívum: Nem képesek prosztata rákszűrést vérvétellel végezni, mert nincs rá pénz!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 2,00

 1. Spontán vetélés
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: almodozo76
 2. Szívelégtelenség
  összesen 2 kórtörténet, legújabb: murmannlaszlo

 1. Bajcsy-Zsilinszky Kórház
  (60 db), legújabb: erika78
 2. Mohács Város Kórháza
  (6 db), legújabb: Baloghné