Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Békés | Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza

Cím: 5901 Orosháza, Könd u. 59.
Telefon: +36-68-411-166
E-mail: igazgatosag@ohk.hu
Web: http://ohk.hu/
Értékelések átlaga: 3,38

Értékelések

stupidlove (19 éves nő) Kaszaper, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. június 25. 18:53

Pozitívum: Zéróóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Negatívum: Nagy fos ez a kórház.!
Nagyapám 2 hete került ide az Anaesthesiológia és terápiás intenzív osztályra! Nem törődtek vele..Nem fürdették, a szájában a lepedéket nem takarították,nem adtak neki inni..És nagyon durván viselkedtek vele..Tisztelet a kivételnek!
Van egy vörös hajú magas nő személy aki megölte a nagyapámat..És ö is azok közé tartozik akik nagyívből lesz*****k És ez még nem is lenne elég..ami mellette volt gép ott látszottak az eredményei.És az utolsó nap már nem tudta megmérni a vérnyomását..
amikor kapott valami gyógyszert a nyaki infúziós csövön keresztül,és az a semmire kellő nőszemély,az ápoló nő nem légtelenítette a fecskendőt,se semmit nem csinált ami kötelező eljárást...Már annyira durva volt a nővér,hogy félt a nagyapám tőle.......A katétert rángatták neki annyira,hogy véres volt a vizelete..Az oldala tiszta vér volt....
Szóval ez a kórház egy kibaszott nagy fos nem ér semmit.!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

illesjuli1956 (64 éves nő) Békéssámson, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. január 14. 18:07

Pozitívum: A Neurológiai osztályon feküdtem 5 napig.Az osztály összes dolgozójára,beleértve a takarítókat,nővéreket,ápolókat ,orvosokat,mindenkire csak jót tudok írni.Ezúton szeretnék köszönetet mondani az ellátásért,az orvosok kiváló szakértelméért,és odaadó munkájukért!Nem csak magam nevében,de beteg társaim nevében is.
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 3,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,33

Tibo37 (44 éves férfi) Csorvás, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. április 4. 18:26

Pozitívum: A sebészeti osztályon feküdtem 6 napig gyomor műtétem volt. Ez úton szeretném megköszönni az osztály orvosainak mindazt, amit tettek értem ! Persze a nővérek gondoskodását és segítségét is! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek !
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

bocika (48 éves nő) Orosháza, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. február 25. 15:47

Pozitívum: NULLA!!!!!
Negatívum: Apukám a sebészeti osztályom feküdt epekövességgel,4 napig "aszalták"bent miután az osztályvezető főorvos közölte vele,hogy magának 30éve van epeköve miért most akarja megoperáltatni!!!!Nem műtötték meg 4nap után hazaengedték,de olyan feltétellel,hogy nem eszik BIRKAPÖRKÖLTET,TÖLTÖTT KÁPOSZTÁT!!!Úgy étkezett otthon,hogy 84kg-ról 60 kg-ra fogyott.Ráadásul 1 hónapra rá ismét görcsös fájdalmai miatt bekerült a kórház bel.osztályára,mert begyulladt a hasnyálmirigye.Az osztályvezető főorvos megmondta,hogy amíg epeköve van mindig be fog gyulladni a hasnyálmirigye.A magas laborértékek miatt később át vette volna ISMÉT a sebészeti osztály a 30 éve ismert EPEKÖVES BETEGET MŰTÉTRE!!!!!Kérdem én hol van a szaktudás vagy a vastag borítékot várták,ami nem történt meg???
A sebészeten durván,arrogánsan beszélnek a betegekkel egyes orvosok!
Az Orosházi Kórház egyes osztályain a szakértelmet csak azért jelöltem gyengének mert nincs jelölési forma!!!!
Nagyviziten nem lehet megszólalni mert egyből leintik a beteget.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Tillandsia (38 éves nő) Szarvas, 1 kórház értékelés | időpont: 2012. március 3. 17:29

Pozitívum: nincs
Negatívum: Sajnos az elmúlt 1 évben családom minden tagja megjárta az orosházi kórházat! Felháborítónak tartom ami ott folyik. Jómagam a szülészetben csalódtam. Úgy gondoltam ha nincs fogadott orvosom és szülésznőm, akkor is ugyanaz az ellátás illet. Hát nem ezt tapasztaltam. Egy teljesen normális terhesség után a szülészorvos kapkodása és nemtörődömsége miatt sajnos agyvérzés gyanúval kezelték tovább a gyermekem egy másik intézményben. A gyerekosztályon sem különb a helyzet, sőt a takarítónőnek is hatalma van, nem is akármekkora. Széket kértem hogy bent maradhassak a lányommal éjszakára és közölte velem hogy ez nem szálloda. Végül is a jó anya állva is tud pihenni a gyereke mellett, akár egy hétig is. A 10 hónapos gyerekem reggelire kapott két szelet kenyeret. Nem bírtam jóllakatni vele. Kétszer kezelték félre a gyerekem, akkor hol a szakértelem? A sürgősségi beteg osztályon nem tudtak ellátni minket mert a sebészeten nem volt mivel. Először be kellett vásárolnunk a gyógyszertárba. Lassan már a cérnát is a beteg viszi magának.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 2,5
Szakértelem: 1,5
Átlag: 1,50

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek
 2. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu