Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Veszprém | Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet

Cím: 8200 Veszprém, Kórház u. 1.
Telefon: +36-88-556-000
E-mail: titkarsag@vmkorhaz.hu
Web: http://www.vmkorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 7,17

Értékelések

Szomorúság (75 éves nő) Balatonfűzfő, 3 kórház értékelés | időpont: 2020. január 29. 17:03

Pozitívum: Az orvosi ellátás rendben
Negatívum: A betegszállítás borzalmas. Órákat kell várni az ellátás utáni hazaszállításra, sokszor 5-6 órahosszat. Azalatt elmozdulni toalettre nem mer elmenni az ember, s ha nincs nála élelem akkor akár rosszul is lehet az éhségtől. Rutinos beteg visz magával ennivalót.
Kiszolgálás: 3,0
Komfort: 3,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 3,67

janedoe (50 éves nő) Maróc, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. augusztus 31. 15:17

Pozitívum: -
Negatívum: A téma aktualitását az adja, hogy egy denveri fogvatartottnak nem segítettek a szülésben. Én nem vagyok fogvatartott, de velem a Veszprémi kórházban ugyanez történt. Évszámot nem írok, hogy ne legyek beazonosítható. A lényeg még, hogy nem szülés volt, hanem FÉLIDŐS vetélés.
Fájdalmaim voltak, de semmiféle fájdalomcsillapítást nem adtak, szó szerint azt mondták, hogy " a nőgyógyászati dolgoknál ez nem lehetséges, nem alkalmazható". Ezt cáfolom, mert másik kórházban későbbi alkalommal adtak gázt, amit maszkon lehetett szívni.
Annyit tettek, hogy bekötötték az oxitocint és onnantól magamra hagytak. Hiába csengettem, nem jött senki. Órákkal később csak akkor jöttek, amikor már az elvetélt magzat és a méhlepény is kinn volt. Ha közben komplikáció lett volna, akkor mit tesznek? Kb. tíz percenként csengettem, de nem jött soha senki, csak miután már vége volt mindennek. Sajnos ez első "szülés" lett volna, tehát azt sem tudtam mit tegyek. Úgy éreztem magam mint egy kóbor kutya a hátsó udvarban.
Embertelen és megalázó volt. Nem értem, hogy miért csodálkoznak, hogy kevés gyerek születik. Ebben az országban ennyit ér egy ember és egy anya. Hülye, aki itt marad !
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

Passat (52 éves férfi) Veszprém, 2 kórház értékelés | időpont: 2019. március 14. 10:33

Pozitívum: A korábban említett Dr Láng Adriennel közben minden megbeszélésre került, minden tisztázódott. Ezúton is elnézését kérem az előbbi írásomért...
Negatívum: Nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 4,0
Szakértelem: 4,0
Átlag: 4,33

Passat (52 éves férfi) Veszprém, 2 kórház értékelés | időpont: 2019. március 14. 8:15

Pozitívum: A nővérek, és az orvosok hozzáállása, kedvessége
Negatívum: Dr Láng Adrienn orvosi műhibát vétett. Ezzel nincs semmi gond, hiszen benne van a pakliban... Sajnos.
De az nincs, hogy más kér helyette elnézést, esetleg ad magyarázatot arra a hibára, amit Ő követett el. Persze. Azt nem tanítják sehol sem, hogy a hibáinkért viseljük a következményeket, esetünkben egy bocsánatkérést... Ez alapvető emberi tulajdonságnak kéne lenni... Az inteligenciát nem kell tanulni, az velünk született tulajdonság!
Kiszolgálás: 3,5
Komfort: 2,5
Szakértelem: 3,0
Átlag: 3,00

Szomorúság (75 éves nő) Balatonfűzfő, 3 kórház értékelés | időpont: 2018. április 6. 6:05

Pozitívum: Március 1.én balesetet szenvedtem, bokatörésem lett. Késő esteli órákban kerültem a műtőbe. Majd az osztályra kerülve maximális ellátásban részesültem ami az ápolószemélyzet kiváló munkáját dicséri. Kiemelném két férfiápoló munkáját, figyelmes tevékenységüket. Nevük: Adrián és Antal ápolók. A többi nővér munkáját csak dicsérni tudom. Köszönetem fejezem ki.
Negatívum: NINCS
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (31 db), legújabb: Szomorúság
 2. Szent János Kórház
  (67 db), legújabb: BN