Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Nyírő Gyula Kórház

Cím: 1135 Budapest, Lehel u. 59.
Telefon: +36-1-455-2600
E-mail: foigtitkarsag@nygyk.hu
Web: http://www.nygyk.hu/
Értékelések átlaga: 4,69

Értékelések

nyulam bulam (70 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. július 12. 9:37

Pozitívum: Az eddigi tapasztalataim alatt 1997 óta vagyok vissza járó beteg. a Neurológiaosztálynak. Az eddigi ellátásukkal,én megvoltam elégedve.Az én orvosom kedves,türelmes és megértő. A nővérek is már nagyon régi ismerősök. Én kedvelem mindegyikőjüket.A körülményeikhez képest jól végzik a munkájukat.
Negatívum: A diétás ellátás nem a megfelelő szintű az tény. A higénia tiszta lenne, ha a betegek is úgy állnának a dolgokhoz mint a takaritónő,de sajnos a legtöbb esetben nem az osztályra tartozó betegeket is hozz a mentő.Az ő ellátásuk teljes személyzetet kívánna meg.
Kiszolgálás: 4,5
Komfort: 3,5
Szakértelem: 5,0
Átlag: 4,33

Mohácsi György (66 éves férfi) Budapest, 2 kórház értékelés | időpont: 2015. szeptember 6. 13:49

Pozitívum: nincs
Negatívum: Az ellátás a szakértelem a béka feneke alatti a krónikus belen.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

totyogo (65 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. január 28. 12:22

Pozitívum: Az ÁEK. SBO osztályán este fél 8.-tól hajnali fél négyig próbálták a 203/145 vérnyomásomat megfelelő értékre hozni , de mivel ez nem sikerült így az lett a döntés , hogy át kellene menni a Nyírő Gyula kórház belgyógyászati osztályára. A felvételkor minden rendben volt a szükséges vizsgálatokat az ügyeletes orvos elvégezte. Ezen a napon este kértem az éjszakás beosztottat , hogy mérje meg a vérnyomásom mert érdekelne hol is tartunk. megmérte de eredményt nem közölt csak idézem" Jó lesz ez"
Negatívum: legközelebb orvost másnap délután kettőkor láttam , aki kedvesen jött bemutatkozott de sajnos vérnyomásmérőt nem hozott .Visszament keresgélt de nem talált (?) Belgyógyászati osztályon voltunk!Kb egy óra mulva jött és hozott egy múzeális darabot amivel mért és azt mondta ez már egészen jó lesz. Kértem , hogy írja meg a zárójelentésem mert szeretnék haza menni. Szó nélkül beleegyezett sőt azt is mondta , hogy akkor minél hamarabb mert kell az ágy.
A tisztaság kritikán aluli. A takarítóhölgy egy lavrot melyben feltételezhetően víz volt a hóna alá fogott majd másik kezével a lavorból kicsapkodta a vizet a kórterem padlózatára. Miután elégedetten végignézte a szétfröcskölt vizet fogta a felmosó moppot és feltörölte a kicsapkodott vizet. Az egyik ágy előtt hosszasabban kellett csutakolni mert ott az előző napi hányadék kicsit megszáradt.A hajnali hőmérőzés úgy zajlott , hogy egy eldobható műanyag pohárból előszedett annyi digitális hőmérőt az ápoló úr ahányan voltunk és mindenkinek a hóna alá nyomta. Abban a pohárban sem fertőtlenítő oldat sem semmi nem volt.A toalett tisztaságára nem is szeretnék kitérni hiszen a sarokba bedobott használt pelenkát biztosan valamelyik betegtárs dobta oda személyzet meg erre nem tudott odafigyelni , hogy fél nap után onnan eltávolítsa.
Kiszolgálás: 1,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 1,5
Átlag: 1,33

ivan62 (58 éves férfi) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2013. április 22. 23:34

Pozitívum: Nehéz lenne bármiről is mondani
Negatívum: II.pszichiátria egy borzalom! Koszos,lepusztult,elhanyagolt. Orvos-hozzátartozó kommunikáció:"0" Gyógyító munka eredménye:"0" Betegőrzésre: kis jóindulattal megfelelő.
Infectológia: nem itt osztják a kedvességet. /Tisztelet az ifjabb eü-i személyzetnek/
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 1,0
Szakértelem: 1,0
Átlag: 0,83

mokusleany (65 éves nő) Külföld, 3 kórház értékelés | időpont: 2012. március 5. 14:26

Pozitívum: A telefonközpontos
Negatívum: "Soha ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ö szintjükre és legyöznek a rutinjukkal."
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Pánikbetegség
  összesen 120 kórtörténet, legújabb: Kittipang00
 2. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33

 1. Szent Borbála Kórház
  (48 db), legújabb: Lala8
 2. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek