Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Baranya | Mohács Város Kórháza

Cím: 7700 Mohács, Szepessy tér 7.
Telefon: +36-69-511-150
E-mail: informatika@mohacskorhaz.hu
Web: http://www.mohacskorhaz.hu/
Értékelések átlaga: 6,19

Értékelések

Kiskrapek (54 éves férfi) Nagyharsány, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. március 19. 2:21

Pozitívum: Nővérek hozzá állása.
Az intenzív osztály nővéreinek köszönöm amit a feleségemért tettek . Tudom nem rajtuk múlik sok minden , hisz ők is csak egy bábok a nagy sakk táblán .
Negatívum: 3 orvos mindegyik más diagnózist állít fel , ( Szakértelem hiánya, vagy felületesség ) ? Nem az én dolgom eldönteni . Komás beteg szállítása 3 szór Pécsre oda-vissza . Valóban jót tesz neki ? Csak laikus vagyok , tehát erről mondjon véleményt a hozzáértő . Mért nincs CT vagy mért is nem jó a Mohácsi kórházban ? Mért is fizetek akkor TB-t ? Tisztelet azoknak akik megpróbálják becsülettel végezni az elhivatottságukat . Viszont soknak csak azt tudom személyesen ajánlani , hogy nézzenek tükörbe . Remélem , hogy ha már egyeseknek akkora az QI-juk , megérették a célzást . V
Kiszolgálás: 2,5
Komfort: 1,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 1,50

Baloghné (60 éves nő) Gyula, 1 kórház értékelés | időpont: 2018. június 5. 12:40

Pozitívum: Nem tudok írni, mogorvák, nem foglalkoznak az emberekkel.
Negatívum: Nagyon sok negatívumot tudnék írni, de egyet emelnék ki most, ami a napokban történt. A páromat megműtötték, és mivel a buszjárathoz vagyok kötve, így a reggel 7 órakor indulóval (mivel reggel 7-kor, majd du. 1 órakor indul innen busz) mentem be Mohácsra. Kóboroltam kicsit, leültem a padra, de fél 9-kor már úgy gondoltam, bemehetek látogatni. Nem is volt gond egy darabig, vittem a páromnak pár dolgot, ami elfogyott nála, majd beviharzott valaki a szobába, és kijelentette, hogy 10 órától van látogatás. Majd jöttek máshoz is látogatók, de nem voltak sokáig, én maradtam. Majd jöttek-mentek a nővérek, volt aki mondta ismét, hogy 10 órától van látogatás, mert most változtattak rajta a napokban. Egyszer beviharzott egy "hölgy", nem tudom ki volt, és elég érdekes hangnemben kioktatott, hogy távozzak (ez kb. fél 10-kor lehetett), mert különben rám küldik a biztonsági őröket, akik ki fognak innen vinni, mert itt a betegeket állandóan hordják a beteghordók, nem lehet bent lenni. Megkérdeztem, hogy 10 után nem hordják? De nem válaszolt, azt mondta, hogy igazgatói utasítás. Mondtam neki, hogy panaszt fogok tenni, mivel 7 órától nem ülhetek kint a padon 10-ig, csak így jön a buszom. Azt mondta, mehetek bárhova panaszkodni. Végül csak eljöttem, hogy a páromnak ne legyen kellemetlensége ebből. Fél 11-ig kóvályogtam a városban, mert nem tudtam mást csinálni. Nagyon meleg volt, én is beteges vagyok, reméltem, hogy nem leszek rosszul az utcán. Milyen ez a kórház? Nálunk Gyulán bármikor bárhová be lehet menni beteghez, senki nem szól egy szót sem. Mélységesen fel vagyok háborodva ezen. Ha esett volna, ha éppen télen van, mit csinálok kint az utcán? Buszom sincs visszafelé csak 12.30-kor. Legalább ilyen esetben megengedhetnék a bent tartózkodást szerintem. Kicsit jobban oda kellene figyelni a látogatókra is, nem hiszem, hogy nagy problémát csinálnának az osztályokon. Szivesebben üldögélnék a párom mellett a klímás osztályon, mint kint a 30 fokban, vagy éppen a -20 fokban télen.
Egyébként is felháborító, ami ott folyik az ambulancián is. Az emberek 3-4 órákat is várakoznak sokszor. Én csak a gyulai kórházzal tudom összehasonlítani, ég és föld a kettő.
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 1,5
Átlag: 0,83

Lili74 (45 éves nő) Kölked, 1 kórház értékelés | időpont: 2015. február 27. 22:29

Pozitívum: Talán Pozitívumként azt tudom csak írni,hogy szépen kezdik felújítani a Kórházat,rendelőket.
Negatívum: Sajnos semmi Pozitív élményem eddig nem igazán volt.Pár éve járok csak ebbe a kórházba,és ha tehetném,biztosan nem ide járnék rendelésekre.De sajnos ide tartozom.Az orvosok kapkodnak,sietnek,szétszórtak,nem empatikusak.Fele vizsgálatot nem végzik el.Hamar kiszórják az embereket. És a várakozásról nem is beszélve.órákat kell várni,még az időpontos betegeknek is.Szőrnyű ami ebbe a Kórházba megy. Tisztelet a kivételnek,mert azért akad egy -két jóérzésű,becsületes,empatikus orvos is. Időpontos voltam,és majdnem 2 órát kellett várnom,hogy bejussak a rendelőbe. nem beszélve arról,aki időpontra megy,vidékről,még a buszt is lekésik hazafelé sokan,mert nem tartják be az időpontot.Még ebédelni is elmennek,nem baj, hogy a beteg 4 órája vár,és Ő is éhes, szomjas. Még várja meg, míg megebédelnek. Komolyan megdöbbentő. Ráadásul nem olyan ellátást kap, amit elvár. Ez a Mohácsi Egészségügy.
Kiszolgálás: 1,0
Komfort: 1,0
Szakértelem: 1,0
Átlag: 1,00

csip! (18 éves férfi) Mohács, 1 kórház értékelés | időpont: 2011. június 17. 10:39

Pozitívum: nagyon aranyosak
Negatívum: sokat kell várni
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Virág18 (46 éves nő) Nagytótfalu, 2 kórház értékelés | időpont: 2011. április 19. 10:18

Pozitívum: Ápolók és orvosok nagyon empatikusak, segítőkészek, törődnek a beteggel, szaktudásuk kiváló.
Negatívum: Ilyent nem tudok mondani.
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek
 2. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu