Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | C-MEDIC Magánklinika

Cím: 1020 Budapest, Varsányi I. u. 38/a
Telefon: +36-30-282-2665
E-mail:
Web: http://www.c-medic.hu
Értékelések átlaga: 1,00

Értékelések

Motoros (48 éves férfi) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2019. május 13. 8:01

Pozitívum: Nincs
Negatívum: Tamás József vagyok és egy igen szemtelen és megtévesztő interneten hirdetett valótlan szolgáltatásról szeretnék bejelentést tenni.
Korábban egészségügyi szűrésre szerettem volna elmenni, ennek érdekében az interneten kezdtem kutatni, ahol rátaláltam egy komplex szűrésre a következő oldalon: http://www.c-medic.hu/mhm_komplex_szures.html
Kérem olvassák el a hirdetésben leírtakat, itt idézném a legfontosabbat: „Összességében tehát a következő vizsgálatok együttesét nyújtja MHM szűrés 10 másodperc alatt:”
Ebből természetesén én arra gondoltam, hogy elmegyek 10 másodperc alatt megvizsgának a csoda géppel majd kiértékelik és kész! Természetesen kifizetem a 100.000 Ft-ot ami ugye nem kevés.
Ehelyett mit is kaptam!? Három hétre kaptam időpontot 13 órára, itt csak megjegyzem 13 óra 40 perckor kerültem behívásra az orvoshoz. Bementem az orvosi rendelőben, ahol az orvos leültetett és elkezdte mondani, hogy miről is lehet szó. Na itt jött a „pofánvágás” szó nincs azonnali 10 másodperces vizsgálatról a gyomor vizsgálatot úgy végzik, hogy inni kell valami folyadékot, ami mit tudom és mint csinál……, a vastagbél felvételt 2D ct-vel nézi úgy hogy előtte beöntés, levegőbefújás, igen kellemetlen érzések stb. Ami egy normál vastagbél tükrözésnél van! Olyan 10 másodperces vizsgálat nem is létezik!!!! Még beszélt a koszorúérről is, de a hirdetésben szereplő 21 vizsgálatból ez csak három.
Mondtam neki, hogy az interneten nem ezt hirdetik, erre ő azért vagyunk most itt, hogy elmondja ezeket, hogy is működik a vizsgálat, most konzoltálunk, aminek a díja 5000 Ft. és ha majd úgy gondolom, hogy akarom ezek után a szűrést akkor beszámítja az 5000 Ft-ot a százezerbe.
Elbúcsúztam tőle és én hülye kifizettem neki az 5000 Ft-ot, holott én egy komplex vizsgálatra jöttem nem pedig „konzultációra” ötezerért!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 0,5
Átlag: 0,50

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephely
  (14 db), legújabb: gyurcsek
 2. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu