Intézmények és értékelések

Válassza ki azt az intézményt, melyhez értékelést, véleményt szeretne felvinni, vagy amelyhez kapcsolódóan kíváncsi a többi felhasználó tapasztalataira, történeteire!

Budapest | Állami Egészségügyi Központ

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Telefon: +36-1-465-1800
E-mail:
Web: http://www.aek.gov.hu/
Értékelések átlaga: 8,39

Értékelések

BarbV (42 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2017. február 3. 13:21

Pozitívum: Az nővérke aki Dr.Padányi Klára mellett rendelt február 02-03 közötti éjjel. Kedves ,megértő fiatal nővérke .
Negatívum: Férjemet február 2.-n beutalták agyérgörcs gyanúja miatt. Padányi Klárá doktornő rendelt .Mire végre több órás várakozás után férjem bejutott a" kedves" doktornő szó szerint így kezdte : Ki az a hülye aki magát ideküldte ?
Elkezdődött a vizsgálat . Férjemnek magas volt a vérnyomása így kapott egy vérnyomáscsökkentőt . kis várakozás de sajnos nem vitte le. Adtak neki MÉG EGYET! Várakozás de se vitte le . Adtak neki MÉG EGYET ! Várakozás de az se vitte le ! Úgy gondolták akkor megkapja a NEGYEDIK ugyan olyan számára valószínű hatástalan vérnyomáscsökkentőt ! Ezt már férjem testvére nem engedte hisz nyilvánvaló volt ez a gyógyszer nem segít és 4 vérnyomáscsökkentőt ami nem hat beadni majd talán kipróbálni egy másikat talán kockázatos. A kedves doktornő erre mérgesen megkérdezte férjem testvérét ugyan mit ért hozzá , hol diplomázott ?? Nem hiszem, hogy orvosnak kell ahhoz lenni , hogy gyanítsuk 4 vérnyomáscsökkentő ami nem is hat talán nem túl jó a szervezetnek.
A gyógyszert végül nem adták be. Doktornő megkérdezte a férjemet szokott-e szívtájéki fájdalma lenni. Férjem mondta a lapockájánál szokott fájni erre a doktornő leüvöltötte a fejét és kioktatta a szíve elől van hátul nem fájhat !!! Kérdem én a hátsó fali infarktus akkor hol fáj ? Leírások alapján a lapocka részen.
Egy öreg néni is ült a váróba egyedül (meg még 100 másik beteg sajnos) akinek az egyik oldalon az arca láthatóan le volt bénulva. Kiderült már legalább 6-7 órája ott volt és orvos még nem látta. Sógornőm ezt szóvá tette hajnali 2-3 felé mire a válasz - Ja a néni már tegnap kapott strokot . Így úgy gondolta a kedves doktornő tud még várni a néni. Sógornőm erre már nagyon mérges lett kiabált mire láss csodát kis idő múlva jöttek és a nénit eltolták a vizsgálóba. Miközben eltolták sógornőm mellett a kedves kis öreg hölgy megköszönte , hogy kiállt érte.
Elhiszem kevés az orvos rengeteg a beteg de amikor kivagyunk szolgáltatva az orvosoknak, betegek vagyunk egy kis emberség jól esne vagy ha az nincs legalább megalázás, ordítozás ne lenne . Nagymamám mindig azt mondta úgy bánj az emberekkel ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak . Doktornő kívánom úgy bánjanak magával ahogy ön bánt a férjemmel és a kedves kis öreg hölggyel . Mondanom se kell 6 órát töltött ott a férjem ebből 5 és felet a váróba.
Azért még azt is ideírom amikor férjem megkérdezte hol lehet panaszt tenni egy igen BUNKÓ mentős azt mondta a JÓISTENNÉLl!! Gratulálok ehhez a kedves kollégához is. SZÉGYELLJÉK MIND A KETTEN MAGUKAT ! Bár az ilyen emberek sajnos nem szégyenlik sőt ......
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 0,5
Szakértelem: 3,0
Átlag: 1,33

Elégedett_beteg (31 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2016. szeptember 29. 0:01

Pozitívum: Az I. Sebészeti Osztály vendégszeretetét élveztem köves, gyulladt epehólyagommal. Az osztály fiatal rezidens orvosához, Dr. Figura Bálinthoz kerültem. Ne tudom, ki dönti el, hogy melyik orvos, melyik beteget kapja, de ezúton is nagyon köszönöm neki, mert egy élmény volt Figura doktor kezei közé kerülni. :) Okos, ügyes, empatikus, kedves, segítőkész, lelkiismeretes, precíz; fiatal kora ellenére, kezdő orvosként kifejezetten hozzáértő, nem tudtam olyan kérdést feltenni, amire ne tudott volna megnyugtatóan és szakértelemmel válaszolni :) Már az első perctől szimpatikus volt és 100 százalékig megbíztam benne (ami nálam nagy szó, mert rettegek az orvosoktól és mindenféle beavatkozástól), tulajdonképpen a vele való első találkozástól, azaz a műtét előtti felkészítő tájékoztatásától kezdve hittem el azt, hogy - előzetes, hónapokig fennálló félelmeim ellenére - nem fogok belehalni a műtétbe, illetve nem fogok kómába esni az altatástól. :) Mind orvosilag, mind emberileg kiváló, csak ajánlani tudom.
Negatívum: NINCS
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Egy lány (31 éves nő) , 5 kórház értékelés | időpont: 2015. augusztus 26. 10:42

Pozitívum: Segítőkészség,türelmesség,emberségesség...nagyon nagy szakértelem.Az epilepszia szakambulanciára járok Dr.Kollár György Doktor Úrhoz,hihetetlen nagy szakértelemmel válaszol mindenre,mindent elmagyaráz,az antiepileptikumok átállításánál mindent elmond mit miért és hogyan..Mindenkire időt szakít,és nem 5 percig vannak/vagyunk bent a Doktor Úrnál hanem sokkal tovább....Én semmi pénzért nem mennék sem másik kórházba sem másik Orvoshoz.Számomra a legjobb Orvoshoz kerültem.
KÖSZÖNÖM
Negatívum: Sürgősségi Betegellátó Osztály
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

Goldi (68 éves nő) Budapest, 1 kórház értékelés | időpont: 2014. november 17. 16:20

Pozitívum: Ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani a Honvéd Kórház mindazon orvosának, műtősének, ápolójának- a sürgősségi osztálytól kezdve dr. Tóth Lajos érsebész főorvos úrnak, a Központi Intenzív Osztály orvosainak, és ápolóinak, valamint az Általános Belgyógyászat orvosainak prof. Dr Rókusz László úrnak, és dr.Padányi Klára főorvos asszonynak, és ápolóinak akik áldozatos munkájukkal megmentették Mosolygó Antal életét.
Negatívum: nincs
Kiszolgálás: 5,0
Komfort: 5,0
Szakértelem: 5,0
Átlag: 5,00

W-berfree (88 éves férfi) Balatonfűzfő, 24 kórház értékelés | időpont: 2014. február 10. 20:15

Pozitívum: Nincs!
Negatívum: 82 éves vagyok és 50 évvel ezelőtt arcüreg-gyulladásomat felszúrással nyitották meg. Panaszaim pár éve újból előjöttek, - "fogfájás" - azon a részen nincs már fogam! - gennyes-véres orrváladék, magas láz kíséretében. Felkerestem a Honvéd Kórház I.sz.telephelyén a fül-orr-géggészeti szakrendelést panaszaimmal, ahol Dr.Bencze Rita főorvosnő megvizsgált és semmi kórosat nem talált. Hangsúlyosabb panaszomra röntgenvizsgálatra küldött ahol "a jobb old. arcürege fátyolozottan fedett" eredményt diagnosztizáltak. Emiatt a Dr.-nő CT vizsgálatra küldött. Közben leállt a vizeletem a lázas állapot mellett nagy fájdalmakat okozva, - dializált vesebeteg vagyok! - értelemszerűen a teljes vesekárosodásra gondolva a Háziorvos az ügyeletes urológiára - Honvéd Kórház II. telephely, - utalt ahol sürgősséggel felvettek. A vizsgálatok prosztatagyulladást állapítottak meg és antibiotikummal kezeltek. Egy hét után állapotom javult és elbocsájtottak. Orvosi vélemény szerint - ahogy észlelték orrváladékozásaimat és tudomást szereztek a gégészeti szakorvosi ellátás hiányáról elhangzott, hogyy - rosszabbul is járhattam volna a kezelés hiánya miatt ugyanis a szívre is húzódhatott volna ez a kezeletlen gyulladás és sokkal nagyobb bajt is okozhatott volna!!! Ehhez tudni kell, hogy siívműtött - bypassz - 2 vastagér áthidalás mellett a harmadik már javíthatatlan volt, 2 billentyűhibával, szívritmus-zavarral élő több társult betegséggel kűzdő immungyenge beteg ember vagyok.
Megtörtént a CT vizsgálat is mely megállapította, hogy a jobb arcüregben a csontfal jelentős területe hiányzik. A szakorvos szerint ez magyarázza panaszaimat de jelenleg teendőt nem igényel!!!
Egy igen jóhírű egészségügyi intézményben ilyen szakszerűtlen és eredménytelen, kezeletlen ellátásban részesültem.
Senkinek sem kívánom az átélt szenvedéseimet melyeket a gégészeti szakorvosi kezelés hiánya miatt elszenvedtem!!!
Kiszolgálás: 0,5
Komfort: 5,0
Szakértelem: 0,5
Átlag: 2,00

 1. Pajzsmirigy betegségek, hipo- és hipertireózis
  összesen 42 kórtörténet, legújabb: Csabyka33
 2. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223

 1. Szent Lázár Megyei Kórház
  (15 db), legújabb: dudu2001@freemail.hu
 2. Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (33 db), legújabb: bárcsak