Egészségügyi hírek

Természetes és hatékony alternatíva hőemelkedések, orrdugulások kezeléséhez

betegszoba.hu


A kisgyermekkori hőemelkedés, a nátha, allergia okozta orrdugulás, valamint a miattuk sokszor alvás nélkül töltött éjszakák az egész családnak komoly problémát jelent. Az OD Medic Kft. orvosszakértői által összeválogatott OrientalDoctor tapaszcsalád tagjai ezekre a kellemetlenségekre jelentenek természetes megoldást.

A Frio Pad natúr hűtőtapasz innovatív technológiával megalkotott, vízbázisú hidrogél mátrixa párologva, fizikailag hűti a kisgyermekek homlokát, segíti a hőemelkedés, láz okozta kellemetlen fejfájás, és az ezzel járó rossz közérzet javulását. Kíméletes alternatíváját, kiegészítését jelenti a klasszikus kezelésnek. A tapasz nem csöpög le, nem igényel előzetes fagyasztást, nem tartalmaz mesterséges hatóanyagokat, ráadásul az elvárásoknak való megfelelését a német Dermatest klinikai vizsgálatai is igazolták. Hatását 8 órán át képes kifejteni, használata kockázatok nélkül ismételhető.

A termékcsaládból az orrdugulások megszüntetéséhez jelent hasonlóan természetes megoldást a Spiranto légzéskönnyítő tapasz. Ez a készítmény a benne található eukaliptusz-, menta- és levendula balzsamolajoknak köszönheti hatását. A ruhára/pizsamára rögzíthető tapaszból az illóolajok belégzést követően az orrnyálkahártyán át felszívódva fejtik ki hatásukat 6-8 órán keresztül, megnyitva a légutakat pihentető alvást biztosítanak. Különösen fontos ez a kisgyermekeknél, akik még nem tudják helyesen kifújni az orrukat, és az orrdugulás megakadályozza az éjszakai nyugodt pihenésüket. Használata felnőtteknek, és 2 évnél idősebb kisgyermekek számára javasolt.

A készítmények a patikákban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszközök. 

  • További részletekért látogasson el a hazai forgalmazó információs oldalára: www.orientaldoctor.hu