Daganatos betegségek

Döbbenetes gyógyulás az agydaganatból


A 47 éves Carole Buddingot azzal bocsátotta útnak orvosa, hogy már nem tudnak mit kezdeni az agydaganataival, nagyjából egy év maradt hátra az életéből. Carol azonban csodálatos módon meggyógyult, legutóbbi vizsgálata során a négy rosszindulatú tumor egyikét sem találták meg.

Egy másik daganat gombostűfejnyire zsugorodott, már nem veszélyezteti az asszony életét. "Azt hittem, néhány héten belül meghalok, de mégsem így történt. Úgy tűnt, javul az állapotom, de a halál mindig ott lógott a levegőben. Ezzel barátkoztam meg a legnehezebben." - nyilatkozta a Bristol Evening Postnak Carole Budding. "Egy évvel azután, hogy farkasszemet néztem a halállal, még mindig nem teljes az örömöm. Félek az életet ünnepelni, nehogy visszatérjen a betegség."

A Bristoli Királyi Kórház orvosai szerint a 10 alkalommal elvégzett sugárkezelés tüntethette el a daganatokat. Carole viszont találkozott egy ismeretlen emberrel, aki még a kezelés kezdetén adott neki két vallási medált. "Nem vagyunk vallásosak, de amikor valaki ilyen helyzetbe kerül, ostobaság nem hinni bármiben, ami segíthet." - vallotta be az asszony.

Egy teljes testre kiterjedő CT-vizsgálat igazolta, hogy jelenleg semmilyen daganata nincs. Az agyi tumorok azután alakultak ki, hogy 2004-ben felgyógyult a mellrákból.