Baba-mama

Csinálj gyereket!


A gyermek születése maga a csoda, de eddig a csodáig el kell jutni valahogy. Az első probléma, ami le kell küzdeni, az a fogantatás maga, amelyet azonban nagyban meg tud könnyíteni egy-egy gyakorta alkalmazott póz.

Hátulról: lehet állva, vagy térdelve, a lényeg a hátulról történő behatolás, amely által a sperma sokkal közelebb ürül ki a méhszájhoz, mint ahogyan azt a hagyományos misszionárius pózban tenné.

- Egymás mellett: tuajdonképpen ez is egy fajta hátulról való behatolás, de a póz sokkal intimebb, hiszen majd az egész testfelülettel érintkezünk egymással. Sokan kis kifli-nagy kifli, vagy kiskanál-nagy kanál helyzetnek nevezik.

- Fekve maradni: sok szakértő állítja, hogy a fogantatás esélyei brutálisan megnőnek, ha a hölgy a közösülés után nagyjából egy óráig fekve marad, lehetőleg a hátán. Persze ez nem vonatkozik azokra, akik szeretik kimosni magukat az aktus után, mivel félnek a különféle fertőzésektől.

- Orgazmus: ha egyszerre élvezik el apár, akkor ez is segít, ugyanis a hüvely - optimális esetben eget rengető - összehúzódásai hozzájárulnak ahhoz, hogy a sperma mélyebben "belövelljen" a méhnyakig.

Ha mindezeket megfogadjuk, akkor pedig nincs is más hátra, mint hogy megvegyük a terhességi tesztet, tipegőt, gyerekülést, babakocsit, mesekönyvet, kisbiciklit, tankönyveket, autót, lakást...  Vagy lehet előreszaladtam kissé?