Korai magömlés

Korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha az ondó kilövellése még a hímvesszőnek a hüvelybe vezetése előtt, vagy közvetlenül ezt követően, illetve rövid időn belül /1-2 perc/ jön létre, és ezáltal megnehezíti a női partner kielégülését a közösülés során. Semmi esetre sem kóros, ha a magömlés a bevezetést követően 3 percen túl következik be. A korai magömlés okait kutatva leggyakrabban előforduló ok központi idegrendszeri eredetű probléma, de előfordulnak helyi, főleg gyulladásos okok is. A magömlés egy bonyolult központi idegrendszeri /agyi/ szabályozás alatt álló reflex. Bekövetkeztének időtartamát az agyi szabályozás és a pénisz idegei révén a hímvessző, prosztata állapota egyaránt befolyásolja. (sulinet.hu)

Eddigi bejegyzések

axon ( 28 éves férfi ) Csongrád , 1 kórtörténet | időpont: 2013. március 30. 21:26

Történet: Tisztelt dr. úr
a problémám mint már a topic is idézi az erekcióm túl korai bekövetkezéséről szól
22 éves férfi vagyok és a párom pedig 35 nem is ezzel van a baj mi így szeretjük egymást elég komoly kapcsolatról van szó!!! Zenész vagyok, elég zsúfolt az életem ezért is nem személyesen kerestem fel a tisztelt szakorvost. Mindemellett tanítok is. A páromnak így is fura ez a gyors életmód és nem szeretném ezzel még jobban terhelni.
Az orális szex az eggyik mentőövem mert ezzel eléggé el tudom "titkolni" a problémám előtte de ő ezt egyre kevésbé tűri. Várja tőlem a szenvedélyes együttlét pillanatait és jelenleg nem állok a helyzet magaslatán mert általában az előjáték vagy a pózfelvétel pillanatában megtörténik az ejakulációm. Nincs semmi nemű gyulladásom, és a prosztatám is rendben van szinte biztos vagyok benne, hogy mentális problémáról van szó talán a bizonyítás.... Szeretem őt és semmi másra nem vágyom mint, hogy szenvedélyes izzadságcseppeket csaljak rá de nyeletlen fejsze... olvastam technikákat és semmi nem jött be. szorít az idő mert jelenleg egy külföldi koncertsorozaton vagyok és 2013.04.10.- én érkezek vissza az országba és elég konkrét célzást kaptam rá, hogy ezt most nem úszom meg de igazából nem is szeretném nem tudom mit tegyek....teljesen tanácstalan vagyok talán valamien gyógyszeres kezelés vagy valami csodatechnika kellene számomra kérem SEGÍTSEN!!!
Kezdeti tünetek: Magatartás, felismerés, érzelem:
a szituációhoz képes túlzott szorongás és aggodalom, bőbeszédűség és kontaktust hátráltató körülményeskedés, ingerlékenység
Későbbi tünetek: Magatartás, felismerés, érzelem:
bőbeszédűség és kontaktust hátráltató körülményeskedés, idegesség, idegfeszültség, regresszív (gyerekes) magatartás
Kórház, rendelő: Dr. Bugyi István Kórház, Szentes (Csongrád megye, Szentes)
Meggyógyult:    nem

speed ( 38 éves férfi ) Szombathely , 2 kórtörténet | időpont: 2012. augusztus 27. 9:58

Történet: Tiszteletem!!
Ezekkel a problémàkkal küzdök én is és a segítségüket szeretném
Kérni!!! Mit tudok ez ellen tenni??
Köszönöm
Gyógyszerek: Nem Szedtem semmit!!
Meggyógyult:    nem

speed ( 38 éves férfi ) Szombathely , 2 kórtörténet | időpont: 2012. augusztus 27. 8:09

Történet: Tiszteletem!!
Ezekkel a problémàkkal küzdök én is és a segítségüket szeretném
Kérni!!! Mit tudok ez ellen tenni??
Köszönöm
Gyógyszerek: Nem Szedtem semmit!!
Meggyógyult:    nem

betegszoba.hu ( 59 éves nő ) Budapest , 180 kórtörténet | időpont: 2008. augusztus 4. 0:05

Történet: Korai magömlésről van szó, ha a magömlés még a pénisz hüvelybe kerülését megelőzően, vagy azt követően 1-2 percen belül bekövetkezik. Oka általában központi idegrendszeri, illetve lelki, ritkán helyi gyulladásos (pl.: prosztatagyulladás). Ideiglenesen kiválthatja fáradtság, gyógyszerek, stressz, egészségtelen életmód.
Alternatív gyógymódok:: A magömlés késleltetése bizonyos technikákkal általában megtanulható. Gyulladások kezelése antibiotikummal.
Meggyógyult:    igen

 1. Méhgyulladás
  összesen 5 kórtörténet, legújabb: Rita0223
 2. Aranyér
  összesen 9 kórtörténet, legújabb: Nemeth_Agi

 1. Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet
  (19 db), legújabb: Orsiorsi
 2. Semmelweis I. sz. Belgyógyászati Klinika
  (10 db), legújabb: Ttrish